kasia10 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 śniło mi się,że razem z dzieckiem uciekałam w naszym domu przed całym rojem os,biegliśmy po schodach z dołu na górę,chciały pokąsać tylko mnie ale zdążyłam zamknąć przed nimi drzwi a pozniej nie wiadomo skąd pojawiło się czterech ciemnych koni,biegnących po czystej wodzie,co oznacza ten sen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amber88 Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Bardzo często trzeba to traktować odwrotnie - tak powiedziała mi wróżka Malvina z Kosmica - wróżki, wróżba, jasnowidz, wróżka, tarot więc myślę, że w tym przypadku z Tobą i Twoim synkiem wszystko będzie w porządku konie to dobry znak i zazwyczaj oznaczają powodzenie w interesach, ale nie jestem pewna czy ciemne konie również. Ogólnie może chodzić o finanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia10 Posted June 16, 2014 Author Share Posted June 16, 2014 dziękuję za interpretację mojego snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts