Lorette Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 No więc, mam przed sobą przeprowadzkę pod koniec sierpnia i mam zamiar iść do znajomej wróżki żeby popytać trochę o to jak będzie w nowym miejscu, itd, i jestem ciekawa kiedy to najlepiej zrobić, tydzień przed wyjazdem, miesiąc, czy to w ogóle nie ma znaczenia? Bo z tego co ostatnio czytałam na necie, to ponoć robiąc wróżbę w "odpowiednim" czasie, można zobaczyć o wiele więcej, ale nie wiem ile w tym prawdy, więc jestem ciekawa co o tym sądzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Odpowiedni czas to najczęściej okolice pełni / przesileń / "sabatów" / Andrzejek / Yule etc Ale wg mnie to nie ma aż takiego znaczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Euterpe Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 najlepiej zrób wtedy, kiedy czujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorette Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 Dzięki bardzo dziewczyny za odpowiedzi Tak myślałam, że to bardziej mit, ale chyba jednak pójdę właśnie koło pełni w sierpniu, bo coś tak mi się wydaje że to byłby dobry czas na takie coś, więc dzięki jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trida Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Słuchaj swojej intuicji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts