pawel116 Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Złożyliśmy z matką wniosek o przyznanie dodatku mieszkaniowego. Decyzja ma zapaść do końca tego miesiąca. Czy przyznają nam dodatek? za: 8 Kielichów przeciw: 7 Buław wynik: 7 Kielichów Uważam, ze znajdą jakiś haczyk i nam nie przyznają - 7 Kielichów pokazała moje złudne nadzieje. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez pawel116 Cytuj
Czarownica Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Czekamy z interpretacjami na edycję posta albo zamykam. Cytuj
Ceres Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Moim zdaniem to wygląda, że nie. Chęci są, ale zbyt dużo przeszkód, jakichś problemów stanie na drodze. Wynik 7 pucharów to dla mnie, że zostanie w sferze marzeń. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 za: 8 Kielichow przeciw: 7 Bulaaw wynik: 7 Kielichow niestety dla mnie nie :/ w wyniku 7 kiel. pokazala pragnienia, natomiast jest to tylko iluzja Cytuj
Trida Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 za: 8 Kielichow przeciw: 7 BulÂaw wynik: 7 Kielichow Uważam, że niestety nie dostaniecie tego dodatku :/ Widać, ze szanse są w 8 kielach ale musielibyście się trochę nagimnastykować, żeby to otrzymać. Wynik w 7 kielichach jest raczej złudną nadzieją, marzeniem, które niekoniecznie zostanie zrealizowane. Cytuj
Mala_83 Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Uważam, że nie 7 kielichów to jedynie marzenia niestety Cytuj
Sanya Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Moim zdaniem też nie.. Silna karta na pozycji przeciw, mówiąca o trudnościach, a 8 kielichów też sugeruje, żeby odejść od tego pomysłu, bo on nie przyniesie spodziewanych korzyści (7 kieli). Cytuj
niiwa Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Z kart faktycznie wygląda, że nie, ale zastanawia mnie ta 8 pucharów na tak- 8-ka nigdy nie odpuszcza, stara się dopóki nie osiągnie swego, ale pucharów? Możliwe, że wrócicie do tego tematu i naniesiecie jakieś poprawki, może coś z meldunkiem?/tymczasowy, stały/-to ważne W przeszkodach też widać, że twardo stoicie na swojej pozycji, choć przeciwności sporo - ale to buławy/nie denary - można je sprytem pokonać. Narazie więc wyobrażenie/7 kieli/, ale to może być realne np. w lipcu/sierpniu-ponowne próby/kielichy 7,8-lato/ Powodzenia:) 1 Cytuj
pawel116 Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Przyznano nam dodatek w wysokości 200 zł z hakiem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi