Skocz do zawartości

dodatek (ZWERYFIKOWANY)

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Złożyliśmy z matką wniosek o przyznanie dodatku mieszkaniowego. Decyzja ma zapaść do końca tego miesiąca. Czy przyznają nam dodatek?

za: 8 Kielichów

przeciw: 7 Buław

wynik: 7 Kielichów

Uważam, ze znajdą jakiś haczyk i nam nie przyznają - 7 Kielichów pokazała moje złudne nadzieje.

Edytowane przez pawel116
Napisano

Czekamy z interpretacjami na edycję posta albo zamykam.

Napisano

Moim zdaniem to wygląda, że nie. Chęci są, ale zbyt dużo przeszkód, jakichś problemów stanie na drodze. Wynik 7 pucharów to dla mnie, że zostanie w sferze marzeń.

Gość paulinqa123
Napisano

za: 8 Kielichow

przeciw: 7 Bulaaw

wynik: 7 Kielichow

niestety dla mnie nie :/ w wyniku 7 kiel. pokazala pragnienia, natomiast jest to tylko iluzja

Napisano

za: 8 Kielichow

przeciw: 7 BulÂaw

wynik: 7 Kielichow

Uważam, że niestety nie dostaniecie tego dodatku :/

Widać, ze szanse są w 8 kielach ale musielibyście się trochę nagimnastykować, żeby to otrzymać.

Wynik w 7 kielichach jest raczej złudną nadzieją, marzeniem, które niekoniecznie zostanie zrealizowane.

Napisano

Moim zdaniem też nie.. Silna karta na pozycji przeciw, mówiąca o trudnościach, a 8 kielichów też sugeruje, żeby odejść od tego pomysłu, bo on nie przyniesie spodziewanych korzyści (7 kieli).

Napisano

Z kart faktycznie wygląda, że nie, ale zastanawia mnie ta 8 pucharów na tak- 8-ka nigdy nie odpuszcza, stara się dopóki nie osiągnie swego, ale pucharów?

Możliwe, że wrócicie do tego tematu i naniesiecie jakieś poprawki, może coś z meldunkiem?/tymczasowy, stały/-to ważne

W przeszkodach też widać, że twardo stoicie na swojej pozycji, choć przeciwności sporo - ale to buławy/nie denary - można je sprytem pokonać.

Narazie więc wyobrażenie/7 kieli/, ale to może być realne np. w lipcu/sierpniu-ponowne próby/kielichy 7,8-lato/

Powodzenia:)

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Przyznano nam dodatek w wysokości 200 zł z hakiem.

• Lubię to! 1