agaMAJ Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 nowy zleceniodawca, dla mnie wóz albo przewóz Jak oceni teksty? Król Buław--Rydwan--Wieża dociągnięta 4 miecze ojjj nie będzie chyba dalszej współpracy obejrzy, przeczyta i chyba koniec albo przejdzie do kolejnych Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 widze to podobnie, kiepsko oceni teksty... nie zaakceptuje ich albo karze poprawić ? cos w ten desen Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 nom, albo przejrzy szybko i odłoży po prostu na bok, przed długim weekendem może ich w ogóle nie oceniać Cytuj
Sanya Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Widać, że tak jakby z doskoku to miał wszystko oglądać, bo i buławowy i rydwan.. ale chyba mu się coś nie spodoba, bo nic z tego (wieża) 1 Cytuj
emilr Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Z entuzjazmem podejdzie, tekst go porwie - takie ładne pierwsze karty. Może w tej wieży coś go mocno poruszyć i ewentualnie jakieś poprawki (4 mieczy to też powrót do zdrowia). Jestem bardzo ciekawa weryfikacji. Mnie ostatnio karty tak zaskakują, że nie potrafię interpretować Moze byc też tak (jesli spojrzec chronologicznie), ze zaczyta się, cos mu przerwie: spotkanie, telefon - wieża) i odłoży na biurko tekst. Z tła wychodzą kochankowie i eremita (HB) wiec ogólnie ciekawie i pozytywnie. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez emilr 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 Weryfikacja : szybka jak te dwie pierwsze karty , szybko chyba je przejrzał i odłożył, i jeszcze szybciej przesłał mi zlecenie na następne w tej wieży to on się pewnie po prostu odciął od tematu, bo już wszedł w następny Cytuj
Sanya Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Aaa to pewnie wieża mówiła o jego natychmiastowej reakcji :) Cytuj
emilr Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 ooo, jak szybko:) Gratuluję Nie taka wieża straszna:) Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 Aaa to pewnie wieża mówiła o jego natychmiastowej reakcji :) oraz ilośc zleceń, którymi mnie w jednej chwili zasypał teraz w tych 4 mieczach będe siedzieć przed komputerem jak kret po nocach Cytuj
Trida Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Czyli pomimo złych kart wynik wyszedł całkiem dobry dla Ciebie ? Cytuj
agaMAJ Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Napisano 18 Czerwca 2014 wynik jest rewelacyjny jak dla mnie. PO prostu wyszło to, że teksty przejrzy, od razu zleci kolejne i odetnie się od sprawy na jakiś czas, dokładnie na tydzień Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi