Skocz do zawartości

jak oceni teksty? (ZWERYFIKOANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nowy zleceniodawca, dla mnie wóz albo przewóz

Jak oceni teksty?

Król Buław--Rydwan--Wieża dociągnięta 4 miecze ojjj nie będzie chyba dalszej współpracy :( obejrzy, przeczyta i chyba koniec albo przejdzie do kolejnych

Gość paulinqa123
Napisano

widze to podobnie, kiepsko oceni teksty... nie zaakceptuje ich albo karze poprawić ? cos w ten desen

Napisano

nom, albo przejrzy szybko i odłoży po prostu na bok, przed długim weekendem może ich w ogóle nie oceniać

Napisano

Widać, że tak jakby z doskoku to miał wszystko oglądać, bo i buławowy i rydwan.. ale chyba mu się coś nie spodoba, bo nic z tego (wieża)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Z entuzjazmem podejdzie, tekst go porwie - takie ładne pierwsze karty. Może w tej wieży coś go mocno poruszyć i ewentualnie jakieś poprawki (4 mieczy to też powrót do zdrowia). Jestem bardzo ciekawa weryfikacji. Mnie ostatnio karty tak zaskakują, że nie potrafię interpretować ;)

Moze byc też tak (jesli spojrzec chronologicznie), ze zaczyta się, cos mu przerwie: spotkanie, telefon - wieża) i odłoży na biurko tekst. Z tła wychodzą kochankowie i eremita (HB) wiec ogólnie ciekawie i pozytywnie.

Edytowane przez emilr
  • Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja : szybka jak te dwie pierwsze karty , szybko chyba je przejrzał i odłożył, i jeszcze szybciej przesłał mi zlecenie na następne w tej wieży to on się pewnie po prostu odciął od tematu, bo już wszedł w następny ;)

Napisano
Aaa to pewnie wieża mówiła o jego natychmiastowej reakcji :) :) :)
oraz ilośc zleceń, którymi mnie w jednej chwili zasypał ;) teraz w tych 4 mieczach będe siedzieć przed komputerem jak kret po nocach ;)
Napisano

Czyli pomimo złych kart wynik wyszedł całkiem dobry dla Ciebie ;)?

Napisano

wynik jest rewelacyjny jak dla mnie. PO prostu wyszło to, że teksty przejrzy, od razu zleci kolejne i odetnie się od sprawy na jakiś czas, dokładnie na tydzień ;)