Jump to content

Jutrzejszy egzamin czy zaliczę ? (ZWERYFIKOWANY)

Guest anhana

Recommended Posts

Guest anhana

Nie zaliczyłam egzaminu w pierwszym terminie, jutro czeka mnie drugi. Zadałam pytanie :Jak pójdzie mi jutrzejszy egzamin ? 10 trefl dama karo 10 karo .

I Tutaj nie mam pojęcia jak zinterpretować. 10 trefl to niemiła karta dla mnie, zdenerwowanie będzie, dama karo czy może oznaczać mnie ? (zazwyczaj wychodzę jako dama serce ) i 10 karo zysk czyli ostatecznie zaliczę. Co o tym myślicie ? Niebawem weyfikacja :)

Wypadła mi : Umiarkowanie, a wyciągnęłam: As Denarów. Idź kochana, zalicz i odpoczywaj. Przepraszam, że nie interpretuję Twego rozkładu, ale sama wiesz... te kara, piki, trefle... ja się pogubię :-)

W moim odczuciu masz egzamin zaliczony. Powodzenia!

Guest anhana

dziękuję Ci Gala.tea :)) jak miło mnie zaskoczyłaś. Pójdę i zaliczę , ale dziś się jeszcze pouczę żeby wykorzystać tę szansę w Asie Denarów :))

Koniecznie się poucz. To Cię wyciszy. A nastawienie też czyni cuda. Swoją drogą, mądra z Ciebie dziewczyna. Byłaś na wykładach. Jeśli będziesz odprężona, otworzy się taka klapka w głowie, gdzie wiesz na pewno, jaka powinna być odpowiedź, a nie miałaś pojęcia, że można takie szczegóły zapamiętać z wykładu. Ja tak miałam, tak ma moja córa i Ty też. Tylko nie pozwól sobie na zwątpienie we własne możliwości. Mocno Trzymam za Ciebie kciuki. Wszystko na ziemi i niebie wskazuje, że jutro masz szczęśliwy dzień :-)

Guest paulinqa123

Jak pójdzie mi jutrzejszy egzamin ?

10 trefl dama karo 10 karo - w tej 10 trefl bardzo się tym martwisz i przejmujesz, a same egzaminy są dla ciebie czymś stresującym, jak dla mnie dama karo + 10 karo to dobre wieści :) ale powinnaś powoli na spokojnie czytac pytania po kilka razy, a korzystnie na tym wyjdziesz :) jak dla mnie tym razem zaliczysz

Guest anhana

Hmmm trudno powiedzieć, generalnie było więcej pytań i bardziej podchwytliwe, ale byłam zdecydowanie lepiej przygotowana. Na pewno był stresik, stąd ta 10 trefl. Wyniki będą dopiero w przyszły piątek. :) wtedy tam znać ale miło, że pytasz.

10 tref, dama karo, 10 karo

Nerwy nerwy, ale zdasz :D Taki wynik dają te karty :)

P.S Dama karowa, to raczej nie Ty, a Twoje myśli o tym jak Ci pójdzie i nadzieja, że będzie dobrze :D