Guest anhana Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Nie zaliczyłam egzaminu w pierwszym terminie, jutro czeka mnie drugi. Zadałam pytanie :Jak pójdzie mi jutrzejszy egzamin ? 10 trefl dama karo 10 karo . I Tutaj nie mam pojęcia jak zinterpretować. 10 trefl to niemiła karta dla mnie, zdenerwowanie będzie, dama karo czy może oznaczać mnie ? (zazwyczaj wychodzę jako dama serce ) i 10 karo zysk czyli ostatecznie zaliczę. Co o tym myślicie ? Niebawem weyfikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Wypadła mi : Umiarkowanie, a wyciągnęłam: As Denarów. Idź kochana, zalicz i odpoczywaj. Przepraszam, że nie interpretuję Twego rozkładu, ale sama wiesz... te kara, piki, trefle... ja się pogubię :-) W moim odczuciu masz egzamin zaliczony. Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 dziękuję Ci Gala.tea ) jak miło mnie zaskoczyłaś. Pójdę i zaliczę , ale dziś się jeszcze pouczę żeby wykorzystać tę szansę w Asie Denarów ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Koniecznie się poucz. To Cię wyciszy. A nastawienie też czyni cuda. Swoją drogą, mądra z Ciebie dziewczyna. Byłaś na wykładach. Jeśli będziesz odprężona, otworzy się taka klapka w głowie, gdzie wiesz na pewno, jaka powinna być odpowiedź, a nie miałaś pojęcia, że można takie szczegóły zapamiętać z wykładu. Ja tak miałam, tak ma moja córa i Ty też. Tylko nie pozwól sobie na zwątpienie we własne możliwości. Mocno Trzymam za Ciebie kciuki. Wszystko na ziemi i niebie wskazuje, że jutro masz szczęśliwy dzień :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paulinqa123 Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Jak pójdzie mi jutrzejszy egzamin ? 10 trefl dama karo 10 karo - w tej 10 trefl bardzo się tym martwisz i przejmujesz, a same egzaminy są dla ciebie czymś stresującym, jak dla mnie dama karo + 10 karo to dobre wieści ale powinnaś powoli na spokojnie czytac pytania po kilka razy, a korzystnie na tym wyjdziesz jak dla mnie tym razem zaliczysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Anhana... Jak poszło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Hmmm trudno powiedzieć, generalnie było więcej pytań i bardziej podchwytliwe, ale byłam zdecydowanie lepiej przygotowana. Na pewno był stresik, stąd ta 10 trefl. Wyniki będą dopiero w przyszły piątek. wtedy tam znać ale miło, że pytasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Do piątku trzymam kciuki :-) Niech Ci się uda! :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 10 tref, dama karo, 10 karo Nerwy nerwy, ale zdasz Taki wynik dają te karty P.S Dama karowa, to raczej nie Ty, a Twoje myśli o tym jak Ci pójdzie i nadzieja, że będzie dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Zdałam )) Dzięki dziewczyny za interpretacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gala.tea Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 A już myślałam, że ze szczęścia zapomniałaś o nas. Dziękuję za weryfikację. Całusy przeogromne i gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts