panna.marta Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Postanowiłam sobie urozmaicić urlop, ponieważ nigdzi enie wyjeżdzam zakupiłam sobie całodniowy dzień w SPA. Troszkę w ciemno, więc są obawy. Pytanie czy będę zadowolona z tego wyboru: cesarzowa III, królowa monet, królowa mieczy dołożone 3 monet karty chyba wyczuły, że to spa, bo cesarzowa połączona z monetową, więc myślę że będę zadowolona, powinni zadbać o "dopieszczenie", ale nie podoba mi się ta królowa mieczy jakbym miała o coś tam pretensje? Weryfikacja czwartek/ piątek Cytuj
Sanya Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 No super karty jak na taki wyjazd, poczujesz się pewnie jako kobieta, zadbasz o swój wygląd zewnętrzny Pełna odnowa jednym słowem, ale wydaje mi się, że możesz troszkę ubolewać nad ceną tego wypadu, że nie do końca jest adekwatna do tego co Ci tam zaoferowali. 1 Cytuj
bridaa Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 tak jakbyś jednak miała trochę ponarzekać, życzę Ci żebyś była zadowolona, bo coś tu z tą mieczową jest nie tak, może uznasz że przepłaciłaś 1 Cytuj
Trida Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Pytanie czy będę zadowolona z tego wyboru: cesarzowa III, królowa monet, królowa mieczy dołożone 3 monet Wyjazd, wg mnie, będzie udany ale dojdziesz do wniosku, że za te pieniądze powinno być trochę lepiej. Możliwe, że w mieczowej poczujesz się lekko oszukana – np. zapłacisz za jakiś pakiet wygód a okaże się, ze małym druczkiem coś dopisali, ze trzeba mieć np. własne olejki czy coś Ale w trójce monet też dopieścisz swoje ciało więc fajnie Miłego wyjazdu 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Pytanie czy będę zadowolona z tego wyboru: cesarzowa III, królowa monet, królowa mieczy dołożone 3 monet pewnie że będziesz zadowolona, widać tutaj relax ,odprężenie, kobiety będą Cie pielęgnować, może jakiś masażyk albo inne zabiegi odprężające i upiększające będziesz pełna uznania dla obsługi podczas pobytu w SPA, zabiegi ocenisz na 5 z + i na pewno nie pożałujesz wydanych pieniążków Cytuj
emilr Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 będziesz zadowolona, dopieszczona. Super karty. W tej królowej mieczy moze zdecydujesz sie na jakiś extra zabieg, cos specjalistycznego. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Czerwca 2014 Maestro Napisano 18 Czerwca 2014 Z początku poczujesz się cudownie, jak kobieta zadbana i atrakcyjna..Ale coś Ci się nie spodoba, nie wiem za dużo ludzi tam będzie lub jakiś zabieg Ci nie podpasuje, ew.zabraknie go w pakiecie.. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Ja trochę z odwrotnej strony niż koleżanki tę mieczową - wydaje mi się, że dopiero po tym SPA zobaczysz ile jeszcze że tak powiem można z Tobą zrobić, tzn krytykanctwo większe wobec samej siebie Ci się załączy, bardziej surowo spojrzysz na to, co można jeszcze jakoś dociągnąć. W sumie normalne, tak samo jak dopiero gdy człowiek zacznie ćwiczyć i kształtowac sylwetkę to zaczyna dostrzegać jak wcześniej było "słabo", mimo, że czuł się ze sobą ok. Ja myślę, że to SPA może być takim mobilizatorem dla Ciebie i sprecyzujesz jakieś swoje potrzeby i dążęnia (że np od dziś robisz to i to z cerą czy cośtam) 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 cesarzowa III, królowa monet, królowa mieczy dołożone 3 monet tak, jak najbardziej cesarzowa to pewność siebie, zadowolenie ze swojego ciała i będzie to po Tobie widać królowa monet to także spełnienie, ale za wydatek królowa mieczy już tak na uczucia nie patrzy, ona ocenia na chłodno, więc po oddaniu się przyjemności zaczniesz myśleć o szczegółach tego wszystkiego, wrócisz z obłoków na ziemię i zacznie się "rachunek dnia" 3 monety... może się z kimś jeszcze skonsultujesz w tym temacie, np. z znajomymi... może jeszcze porozmawiasz o tym, z tymi paniami, które wykonywały zabiegi (dużo tutaj kobiet wyszło: cesarzowa, 2x królowa) z HB masz kochanków, a to może mówić o bardzo miłym uczuciu, jak w raju Ale to też karta wahań, ale myślę, że możesz się bardziej zastanawiać nad tym czy wpaść tam jeszcze raz Cytuj
panna.marta Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Napisano 20 Czerwca 2014 Witam, wracam z weryfikacja. Dzień b udany, podobało mi się, minusem to, że w święto nie było kosmetyczki i mam jeden zabieg do odebrania w innym terminie. Troszkę dopłaciłam do masażu, ale miałam masowanych więcej partii ciała i lepszymi kosmetykami. Jestem zadowolona. Dzięki za wpisy! 1 Cytuj
Sanya Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Czyli faktycznie coś poszło nie do końca po Twojej myśli, ale jednak wyjazd był udany, super Cytuj
Trida Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 No to mieczowa pokazała brak kosmetyczki i odbiór w innym terminie ładnie karty pokazały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi