Skocz do zawartości

czy X się odezwie, 3 karty(ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy X się odezwie

4 pucharów 4 buław 8 denarów

Według mnie oczywiste, że nie.

Czy dobrze zinterpretowałam?

Gość paulinqa123
Napisano

Czy X się odezwie

4 pucharów 4 buław 8 denarów - niestety ja w tej 4 pucharków widze brak zainteresowania z jego strony,rezygnacje a wręcz przesyt i troche niechęć, a oprócz tego ekscytację i radość z wolności (4 buław), i raczej koncentracje na swoich sprawach i rozpoczynanie pewnych aspektów życia od nowa (8 denków) :/

Napisano
Czy X się odezwie

A na jaki czas kładłaś karty?

Będą myśli w tym kierunku ale bez konkretnego działania. Przynajmniej w najbliższym czasie.

• Lubię to! 1
Napisano

Nie odezwie się, brak tu "kontaktowych kart" no i z podsumy umiarkowanie.

• Lubię to! 1
Napisano

Karty kładłam na 'w najbliższym czasie', do końca miesiąca mniej więcej ;)

• Maestro
Napisano

Z sumowania HB Wieża/Rydwan, zatem Ty powinnaś wziąć sprawy w swoje ręce, poczekać na odpowiedni moment i się odezwać. 8 monet mówi o tym, że powinnaś opracować plan działania.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Czy X się odezwie

jak dla mnie nie...

dwie czwórki to jak pokój z podwójnie grubą ścianą, może się nie przebić... no i 4 puchary to czysta bierność (jako czwórka i jako puchar), osoba na tej karcie siedzi i nie chwyci za ten kielich, który ktoś chce mu podarować, dalej 4 buławy - kolejne zamknięcie

8 denarów to dla mnie czas poświęcenie na wykonywanie ważnych obowiązków, więc też nici z rozmowy

dodatkowo masz same puchary i denara, a to bardziej energia kobieca, więc tak jak koleżanka wyżej już mówiła, sama być musiała wykonać ruch, on tego nie zrobi

Napisano

nie liczylbym na to pierwsza karta zamyka nadzieje widac ze jest czyms pochloniety soba/praca nie odczuwa potrzeby kontaktu... przykro mi

• Lubię to! 1
Napisano

Urlop od kontaktowania się z Tobą moim zdaniem :) Obojętność dość spora u niego. Będzie skupiony na czymś innym, będzie dziubał coś dla siebie samego, może praca albo pasja go pochłonie.

• Lubię to! 1
Napisano

w 4 pucharow maruda i obrazony pan, ale mysle ze mu to przejdzie, bo w kartach: 4 bulaw + 8 denarow widze odnowienie relacji, ponowne zaangazowanie ( 8 monet) i praca nad zwiazkiem, budowanie relacji( 4 bulaw) od nowa.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

ok, dziękuję za wszystkie podpowiedzi.

Nie wiem czy zakładać nowy temat, ale pytanie pozostało to samo, natomiast tyczy się innej osoby która nagle się pojawiła i wyjechała.

papież, as mieczy, 10 pucharów

odezwie się przez internet i będzie to coś bardzo ciepłego :)

mam rację?

Edytowane przez bimba
  • 4 tygodnie później...
Napisano

no i nie odezwał się, bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi :)