bimba Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Czy X się odezwie 4 pucharów 4 buław 8 denarów Według mnie oczywiste, że nie. Czy dobrze zinterpretowałam? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Czy X się odezwie 4 pucharów 4 buław 8 denarów - niestety ja w tej 4 pucharków widze brak zainteresowania z jego strony,rezygnacje a wręcz przesyt i troche niechęć, a oprócz tego ekscytację i radość z wolności (4 buław), i raczej koncentracje na swoich sprawach i rozpoczynanie pewnych aspektów życia od nowa (8 denków) :/ Cytuj
bimba Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Napisano 17 Czerwca 2014 to nawet dobrze, bo znów by było zamieszanie dzięki Cytuj
Trida Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Czy X się odezwie4 pucharów 4 buław 8 denarów A na jaki czas kładłaś karty? Będą myśli w tym kierunku ale bez konkretnego działania. Przynajmniej w najbliższym czasie. 1 Cytuj
Sanya Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Nie odezwie się, brak tu "kontaktowych kart" no i z podsumy umiarkowanie. 1 Cytuj
bimba Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Napisano 18 Czerwca 2014 Karty kładłam na 'w najbliższym czasie', do końca miesiąca mniej więcej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Czerwca 2014 Maestro Napisano 18 Czerwca 2014 Z sumowania HB Wieża/Rydwan, zatem Ty powinnaś wziąć sprawy w swoje ręce, poczekać na odpowiedni moment i się odezwać. 8 monet mówi o tym, że powinnaś opracować plan działania. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 Czy X się odezwie 4 pucharów 4 buław 8 denarów jak dla mnie nie... dwie czwórki to jak pokój z podwójnie grubą ścianą, może się nie przebić... no i 4 puchary to czysta bierność (jako czwórka i jako puchar), osoba na tej karcie siedzi i nie chwyci za ten kielich, który ktoś chce mu podarować, dalej 4 buławy - kolejne zamknięcie 8 denarów to dla mnie czas poświęcenie na wykonywanie ważnych obowiązków, więc też nici z rozmowy dodatkowo masz same puchary i denara, a to bardziej energia kobieca, więc tak jak koleżanka wyżej już mówiła, sama być musiała wykonać ruch, on tego nie zrobi Cytuj
Arshi Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 nie liczylbym na to pierwsza karta zamyka nadzieje widac ze jest czyms pochloniety soba/praca nie odczuwa potrzeby kontaktu... przykro mi 1 Cytuj
afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Urlop od kontaktowania się z Tobą moim zdaniem Obojętność dość spora u niego. Będzie skupiony na czymś innym, będzie dziubał coś dla siebie samego, może praca albo pasja go pochłonie. 1 Cytuj
Lakshmi Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 w 4 pucharow maruda i obrazony pan, ale mysle ze mu to przejdzie, bo w kartach: 4 bulaw + 8 denarow widze odnowienie relacji, ponowne zaangazowanie ( 8 monet) i praca nad zwiazkiem, budowanie relacji( 4 bulaw) od nowa. 1 Cytuj
bimba Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 (edytowane) ok, dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Nie wiem czy zakładać nowy temat, ale pytanie pozostało to samo, natomiast tyczy się innej osoby która nagle się pojawiła i wyjechała. papież, as mieczy, 10 pucharów odezwie się przez internet i będzie to coś bardzo ciepłego mam rację? Edytowane 24 Czerwca 2014 przez bimba Cytuj
marcepanka Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 witam:) Bimba a o jaki czas pytałaś? Cytuj
bimba Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 no i nie odezwał się, bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi