wilsybil Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie. Nigdy nie udzielałam się aktywnie na waszej grupie, towarzyszę wam jednak po cichu z ukrycia. Tarotem zajmuję się w praktyce od 1,5 roku. Po dzisiejszym rozkładzie mam jednak dosc ciekawy orzech do zgryzienia, sądzę że to dość intrygujący rozkład. Zapytanie nie rzutowało na mnie większych emocji, wszak pieniądze raz są, raz ich nie ma, materia nie wiedzie prymu w mojej rzeczywistości. A tu taki kielichowy temat się ożywił. Pytanie: Na czym powinnam się obecnie skupić aby zarabiać pieniądze? Rozkład na krzyż, tarot Thota. 1- 3 kielichów 2- to na co powinnam uważać- Śmierć 3- Wskazówka do działania- 8 Kielichów 4- wpływy przeszłosci- Mag 5- partnerzy- 2 dysków 6- najbliższy rezultat- Rycerz Pucharów 7- niespodzianki- Książe Pucharów 8- to czego nie zmienię- Głupiec 9- karta osiągnięć- 5 mieczy., spód talii- rycerz buław. - czy mam rozumieć dosłownie, że źródło dostatku ma wyniknąc niebawem ze związku bądź formalnej pracy pewnego adoratora (a raczej, obojga)? To dość niepokojące, nie spodziewalam się tu kielichów. Możliwe też, że karty próbuja mi wyjasnic zamilowanie to obecnej pasji i wspolpracę z dwojgiem osób? Pierwszy raz od dawna mam tak niejednoznaczne odczucia do rozkładu, jakie są wasze wnioski? Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Czarownica Nie usuwamy istotnej treści posta!!! Cytuj
Gość bakea Napisano 18 Czerwca 2014 Napisano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Ja z tych kart wnioskuję, że duzo emocji w tej pracy.. pomówien, podejrzeń, jeden gada cos do drugiego i wychodzą dziwne plotki.. romanse, albo podejrzenia o cos czego nie ma a jak jest, to sie tym nie przejmować i swoje robić. Swoim sprytem - przebiegłośćią dopniesz swego i dobrze na tym wyjdziesz ... nie daj sie zmaniupulować jakiemuś Magowi zebyś na Głupka nie wyszła/edł... Edytowane 18 Czerwca 2014 przez bakea Cytuj
Czarownica Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 A moim zdaniem ni mniej ni więcej masz się skupić na znajomościach i kontaktach, które już masz - może to zaowocować możliwością współpracy/polecenia Nie odcinaj sę od tego co było i od znajomych, bo to nie wyjdzie Ci na dobre. Zjednuj sobie sympatię otoczenia Cytuj
niiwa Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 A gdzie twoja interpretacja??? - uzupełnij swój post!!! Uważam, że powinnaś zaniechać działaniom, które obecnie mogą całkiem dobrze rokować wg ciebie i bliskich znajomych. Śmierć/8 puch - zrezygnuj póki czas Przejedziesz się/Paź Puch,Głupiec,5 mieczy/ - stracisz - Mag z Ryc.Buł. to ryzykanci, ale niekoniecznie wygrani. W tym rozkładzie jest raczej przestroga aby nie stracić. Jak widzisz każdy inaczej widzi karty - a ty jak je czujesz? Cytuj
Trida Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 A gdzie twoja interpretacja??? - uzupełnij swój post!!! Sęk w tym, ze on (prawdopodobnie) był uzupełniony. Toć Corni by upomniała. Chyba koleżanka edytowała... Cytuj
wilsybil Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Napisano 21 Czerwca 2014 wybaczcie, pierwszy raz udzielam sie forumowo, po fakcie poczulam potrzebe redukcji swojego posta do minimum, wszak w jakis sposob mocno intymny obszar "wycieka" w wieolowymiarowy obszar internetów. Nie chcialabym, aby rozkład dotyczący mojej osoby wisiał w nich w nieskonczonosc Cytuj
Trida Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 wybaczcie, pierwszy raz udzielam sie forumowo, po fakcie poczulam potrzebe redukcji swojego posta do minimum, wszak w jakis sposob mocno intymny obszar "wycieka" w wieolowymiarowy obszar internetów. Nie chcialabym, aby rozkład dotyczący mojej osoby wisiał w nich w nieskonczonosc No taka zasada - coś za coś. Pomoc w interpretacji w zamian za ujawnienie kawałka swojego życia Cytuj
werona Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 No taka zasada - coś za coś. Pomoc w interpretacji w zamian za ujawnienie kawałka swojego życia Dokładnie. Mało tego, w tym wątku oczekujemy Twojej weryfikacji, więc będziesz musiała się "wywnętrznić" żeby napisać jak spełniły się karty. Cytuj
wilsybil Napisano 31 Lipca 2014 Autor Napisano 31 Lipca 2014 Mysle, ze wrozba zaczyna sie klarowac. Dostalam dzieki znajomym propozycje pracy sezonowej za granica. Jedziemy tam razem. Nie ukrywam, ze laczyla mnie niegdys dosc oryginalna i bliska, wrecz erotyczna znajomosc. To mogloby tlumaczyc plotki, zamet i romans. Zobaczymy jak bedzie. Wyjazd we wrzesniu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi