Skocz do zawartości

Na czym powinnam się skupić, aby zarobić pieniądze?(ZWERYFIKOWANY)

wilsybil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie. Nigdy nie udzielałam się aktywnie na waszej grupie, towarzyszę wam jednak po cichu z ukrycia. Tarotem zajmuję się w praktyce od 1,5 roku.

Po dzisiejszym rozkładzie mam jednak dosc ciekawy orzech do zgryzienia, sądzę że to dość intrygujący rozkład. Zapytanie nie rzutowało na mnie większych emocji, wszak pieniądze raz są, raz ich nie ma, materia nie wiedzie prymu w mojej rzeczywistości. A tu taki kielichowy temat się ożywił.

Pytanie: Na czym powinnam się obecnie skupić aby zarabiać pieniądze?

Rozkład na krzyż, tarot Thota.

1- 3 kielichów

2- to na co powinnam uważać- Śmierć

3- Wskazówka do działania- 8 Kielichów

4- wpływy przeszłosci- Mag

5- partnerzy- 2 dysków

6- najbliższy rezultat- Rycerz Pucharów

7- niespodzianki- Książe Pucharów

8- to czego nie zmienię- Głupiec

9- karta osiągnięć- 5 mieczy.,

spód talii- rycerz buław.

-

czy mam rozumieć dosłownie, że źródło dostatku ma wyniknąc niebawem ze związku bądź formalnej pracy pewnego adoratora (a raczej, obojga)? To dość niepokojące, nie spodziewalam się tu kielichów. Możliwe też, że karty próbuja mi wyjasnic zamilowanie to obecnej pasji i wspolpracę z dwojgiem osób?

Pierwszy raz od dawna mam tak niejednoznaczne odczucia do rozkładu, jakie są wasze wnioski?

Edytowane przez Czarownica
Nie usuwamy istotnej treści posta!!!
Napisano (edytowane)

Ja z tych kart wnioskuję, że duzo emocji w tej pracy.. pomówien, podejrzeń, jeden gada cos do drugiego i wychodzą dziwne plotki.. romanse, albo podejrzenia o cos czego nie ma a jak jest, to sie tym nie przejmować i swoje robić. Swoim sprytem - przebiegłośćią dopniesz swego i dobrze na tym wyjdziesz ... nie daj sie zmaniupulować jakiemuś Magowi zebyś na Głupka nie wyszła/edł...

Edytowane przez bakea
Napisano

A moim zdaniem ni mniej ni więcej masz się skupić na znajomościach i kontaktach, które już masz - może to zaowocować możliwością współpracy/polecenia ;) Nie odcinaj sę od tego co było i od znajomych, bo to nie wyjdzie Ci na dobre. Zjednuj sobie sympatię otoczenia :slonko:

Napisano

A gdzie twoja interpretacja??? - uzupełnij swój post!!!

Uważam, że powinnaś zaniechać działaniom, które obecnie mogą całkiem dobrze rokować wg ciebie i bliskich znajomych.

Śmierć/8 puch - zrezygnuj póki czas

Przejedziesz się/Paź Puch,Głupiec,5 mieczy/ - stracisz - Mag z Ryc.Buł. to ryzykanci, ale niekoniecznie wygrani.

W tym rozkładzie jest raczej przestroga aby nie stracić.

Jak widzisz każdy inaczej widzi karty - a ty jak je czujesz?

Napisano
A gdzie twoja interpretacja??? - uzupełnij swój post!!!

Sęk w tym, ze on (prawdopodobnie) był uzupełniony. Toć Corni by upomniała.

Chyba koleżanka edytowała...

Napisano

wybaczcie, pierwszy raz udzielam sie forumowo, po fakcie poczulam potrzebe redukcji swojego posta do minimum, wszak w jakis sposob mocno intymny obszar "wycieka" w wieolowymiarowy obszar internetów. Nie chcialabym, aby rozkład dotyczący mojej osoby wisiał w nich w nieskonczonosc ;)

Napisano
wybaczcie, pierwszy raz udzielam sie forumowo, po fakcie poczulam potrzebe redukcji swojego posta do minimum, wszak w jakis sposob mocno intymny obszar "wycieka" w wieolowymiarowy obszar internetów. Nie chcialabym, aby rozkład dotyczący mojej osoby wisiał w nich w nieskonczonosc ;)

No taka zasada - coś za coś. Pomoc w interpretacji w zamian za ujawnienie kawałka swojego życia ;)

Napisano
No taka zasada - coś za coś. Pomoc w interpretacji w zamian za ujawnienie kawałka swojego życia ;)

Dokładnie. Mało tego, w tym wątku oczekujemy Twojej weryfikacji, więc będziesz musiała się "wywnętrznić" żeby napisać jak spełniły się karty.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Mysle, ze wrozba zaczyna sie klarowac. Dostalam dzieki znajomym propozycje pracy sezonowej za granica. Jedziemy tam razem. Nie ukrywam, ze laczyla mnie niegdys dosc oryginalna i bliska, wrecz erotyczna znajomosc. To mogloby tlumaczyc plotki, zamet i romans. Zobaczymy jak bedzie. Wyjazd we wrzesniu.

• Lubię to! 1