Basterska Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Witam Ostatniej nocy miałam taki sen: stojąc w markecie przy kasie, przy kasie obok zauważyłam osobę identyczną w wyglądzie jak moja babcia (która zmarła kilka miesięcy temu). Wiedziałam, że to nie moja babcia, poruszała się sprawniej, miała więcej wigoru niż moja w ostatnich latach życia. Ale przyglądałam się jej twarzy bardzo uważnie, widziałam wszystkie szczegóły. Twarz widziałam bardzo wyraźnie. Sen skończył się na tym, że owa pani odeszła od kasy a ja gorączkowo się zastanawiałam komu najpierw o tym opowiedzieć. Sen wydaje mi się dziwny bo gdy szukałam znaczenia snu o sobowtórze wyszło, że zwiastuje to trudności, problemy w rodzinie a zmarły o wyraźnych rysach twarzy kojarzy mi się raczej z czymś dobrym -więc oba te znaczenia jakby się wykluczały. Czy ktoś pomoże mi zinterpretować ten sen? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi