pesymistyczna-optymistka Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Od wczoraj znowu rozpoczelam "zabawe" z kartami. Wzielam z talii wszystkie asy,krole i damy. Potasowalam i wylozylam 3 karty wedlug ponizszego schematu: 1 2 3 1-symbolizuje mnie i moja obecna sytuacje zyciowa 2-to najblizsza przyszlosc, a jesli mysle o konkretnym mezczyznie ,to karta powie mi jaki on jest i jakie ma zamiary 3-odpowie na pytanie Pytanie brzmialo:"czy ja i X mamy szanse byc ze soba w przyszlosci?". 1-krol kier 2-as kier odwrocony 3-krol trefl Ciezko mi to ogarnac. Moja interpretacja to:"Jestem zakochana. Widze w nim swojego partnera zyciowego. Marze o zwiazku z nim. Druga karta zas mowi w tym przypadku o jakims zawodzie milosnym,rozczarowaniu. Wyglada na to,ze nie widac na horyzoncie na razie zwiazku. Trzecia karta opisuje w tym rozkladzie jakby dobrego czlowieka z ktorym moze mnie cos polaczy?" . No nie wiem,pomozecie?:-) . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi