Aranka Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Witam serdecznie. Ja chciałam się dowiedzieć kiedy Jowisz będzie robił korzystne aspekty albo przebywał w drugim lub ósmym domu horoskopu, myślałam dodatkowo o roku 2017. Moje imię: Alicja ur 28.12.1974 Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazdologia Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Żeby można było mówić o "domach horoskopowych", potrzeba podać dokładną godzinę ur. Ponadto chciałbym zadać pytanie - dlaczego Jowisz ma tworzyć korzystny aspekt do domu II lub VIII. Czy chodzi o dziedziczenie spadku, lub pieniędzy? Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 Witam godz 18.30. Niezupełnie o dziedziczenie, chciałam zagrać w totka i kieruję się poradami z numerologii Pozdrawiam: Alicja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mii_Krogulska Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Witam godz 18.30. Niezupełnie o dziedziczenie, chciałam zagrać w totka i kieruję się poradami z numerologii Pozdrawiam: Alicja Alicjo, fortuny życzę Jowisza w II domu masz teraz od 5 sierpnia 2015 do 1 grudnia 2015. Jowisza w V domu (też ponoć sprzyja wygranej) 17 listopada 2018 - 21.12.2020. Zagraj dnia 31 grudnia 2019, wtedy masz ogólnie bardzo pozytywny czas. Jowisza w VIII domu masz 3 maja 2021 - 8 sierpnia 2021 i 22 grudnia 2021 - 31 marca 2022. Dodatkowo syper czas masz w styczniu 2019. Pozdrawiam, Mii Krogulska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Widzę, że dostałam bardzo fajną wyczerpującą odpowiedż. Powiem tak, nie dziękuję z oczywistych względów, ale życzę tego samego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 A jeszcze jeśli mogłabym prosić o odpowiedż na takie same pytanie dla mojego Męża Rafała ur 27.04.1974 godz. 12.30 ( jakoś tak z tą godziną). Finanse i wydatki mamy wspólne, łącznie z kredytem, dlatego takie pytanie. Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Jak wygram coś konkretnego odpalam procent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varinn Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) A jeszcze jeśli mogłabym prosić o odpowiedż na takie same pytanie dla mojego Męża Rafała ur 27.04.1974 godz. 12.30 ( jakoś tak z tą godziną). Finanse i wydatki mamy wspólne, łącznie z kredytem, dlatego takie pytanie. Pozdrawiam serdecznie Twój mąż będzie miał Jowisza w II domu od 30 listopada 2015 do 1 grudnia 2016 roku. Dom ten sprzyja wygranej oraz powodzeniu finansowemu wszelakiemu. Jowisza w V domu będzie miał od 2 grudnia 2019 roku do 6 stycznia 2021 roku. Położenie to sprzyja wygranej, jak i ogólnie rozrywkom w życiu, kreatywności. Natomiast Jowisza w VIII domu od 30 marca 2022 do 22 marca 2023 roku. W tym czasie oprócz wygranej może zdarzyć się jakiś spadek, tudzież coś w ten deseń. Przy czym warto zauważyć, iż przez parę dni, tj. na początku grudnia 2015 oboje będziecie mieli Jowisza w II domu. To samo z Jowiszem w V domu - od 2 grudnia 2019 do 21 grudnia 2020 oboje macie Jowisza trynzytującego przez V dom. W takim wypadku myślę szczególnie warto grać, bo wielka wygrana - gdyby zdarzyła się Wam - z pewnością "wypisana" by była w kosmogramach Was obojgu. Jak wygram coś konkretnego odpalam procent A to takie buty! Jakbym o tym wiedział wcześniej, to i tamtą datę też bym Ci sprawdził. Trzymam za słowo! ;D Niemniej jak na razie - wystarczy zwykłe podziękowanie za posta oraz lajk Pozdrawiam. Edited September 6, 2014 by arkenas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Jesteście naprawdę kochani. Jak już wygram, to na pewno będę o Was pamiętać, chociaż na jakąś fajną pamiątkę lub może wczasy ( czas pokaże co wyjdzie) abyście po tym wysiłku pisemnym coś z tego mieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varinn Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Yay. Powodzenia w wygranej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arabika Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 hehehe.... ile takich marzycieli na tym świecie jest.... przypuszczam, że jeśli byłoby to takie proste, 90% astrologów byłoby milionerami, no może 80% )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varinn Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 arabika - czasem pomarzyć warto, a nawet trzeba. Aczkolwiek fakt faktem nie jest to takie proste, masz rację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazdologia Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 hehehe.... ile takich marzycieli na tym świecie jest.... przypuszczam, że jeśli byłoby to takie proste, 90% astrologów byłoby milionerami, no może 80% )) No, ja myślę, że po prostu Lotto przestałoby istnieć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Podobno trzeba myśleć pozytywnie. Ja podobno jestem urodzona w czepku podobnie jak mój Tato, zobaczymy ile prawdy w tych przesądach, a o obietnicy pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Dla porzadku , trzeba by zajrzec w urodzeniowy d 5, co do loterii Ale potwierdzam , ze tranzyt Jowisza do wladcy d 2 u mnie, wspomogl mnie odrobine Choc nie na loterii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazdologia Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Ostatnio klientka z solariuszem, gdzie Jowisz znajdował się na ASC, trochę pieniędzy wygrała. Nie znam się na tym, ale to przesłanka, by spróbować czasem przy przejściu lub zaznaczeniu się Jowisza na osi, zagrać. A nuż nożyce, choćby dla reguły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Jowisz jako.wladca ktorego domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Witam ponownie dopiero dzisiaj dojrzałam, że zrobiłam błąd w roku urodzenia mojego Męża, powinno być 27.04.1973 rok i godzina 12.30 lub 12.02 coś takiego, Mąż nie wie godziny a teściowa nie żyje, bo bardzo wcześnie zmarła po ciężkiej chorobie, kiedyś tylko słyszałam w trakcie rozmowy, jak jeszcze żyła godzinę urodzenia ale dokładnie nie zapamiętałam . Bardzo przepraszam za pomyłkę, gdyby ktoś się zlitował nad tym pytaniem dotyczącym Męża będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam: Alicja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwiazdologia Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Nie pamiętam czy piątego, chyba nie. Ale miała Jowisza na solarnym Ascendencie i chyba fajny układ urodzeniowy. To wystarczyło, by wygrać 2000 euro, jakoś tak. Podejrzewam jednak, że to bardziej zasługa przypadku, niż twardej astrologii. Ta Pani miała nieźle napakowany dom piąty i siódmy, tak na marginesie. Więc można snuć teorie, można... Jowisz jako.wladca ktorego domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aranka Posted May 16, 2015 Author Share Posted May 16, 2015 Za marzenia nie karają więc mam nadzieję, że jakaś dobra duszyczka zlituje się nad moim poprawionym pytaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts