Anzumi Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Witam Dopiero wstałam, więc piszę zanim zapomnę. Miałam dzisiaj (w zasadzie przed chwilą) sen, którego znaczenia nie mogę znaleźć w senniku. Jestem sobie w typowo amerykańskim Lunaparku/wesołym miasteczku. Jest pełno świateł, kolorów, inna muzyka z każdej strony, pełno ludzi... Nagle kilka razy wszystko głuchnie i zmienia się obraz. Teraz wszędzie jest ciemno i niebo jest lekko czerwonanwe... W odcieniu krwistym. Cisza, nie ma świateł, ani ludzi. Wtedy słyszę tylko jedną muzykę, z głębi Lunaparku... Grana na akordeonie, jest to jeden z walców, ale w dwa razy wolniejszym tempie... Juventino Rosas - Over the Waves Właśnie w ten sposób, tylko z większym echem i ze dwa razy wolniej. Proszę o pomoc w interpretacji, ufam, że są tu na tyle doświadczeni ludzie, że na pewno rozkminią go w try-miga )) Pozdrawiam! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts