Skocz do zawartości

Zmiany? Prosze aby byly w końcu:(

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak po koleji..Troche długo mnie tu nie było..Mam wrażenie ze rok 2014 to najgorszy rok w moim życiu mimo ze było juz parę niedobrych. Tyle rzeczy się nastroszyło,że po prostu wszystko legło w gruzach. Najpierw praca, inna sprawa w sądzie,choroba która dopadła i kłopoty finansowe. Zawodowo tez interes mi stoi w miejsce..Zaczynam sie zastanawiać czy dobrze robie,że remontuje ten lokal,boje się,że tylko się pogrążymy bardziej.. Dawno nie stawiałam kart wiec zerkne co tam w trawie piszczy na 3 msc rozkład na zmiany. Karty wyciagam z taraki wiec gdyby sie powtarzały to przepraszam,ale taki system tam jest.

Jeśli ktoś zerknie na mój rozkład mimo długiej nieobecności bedę wdzieczna. Trudno zaglądać tutaj i interprestować jeżeli człowiek jest wyczerpany energetycznie dlatego przepraszam:)

Pozdrawiam

1. Co było i nie wróci? 3 monet, 7 mieczy, rycerz buław- myślę,że okres pracowania i czajenia się z boku w szarej strefie.. Może jakiś zapał do pracy,ze ja otworzę studio to będzie super..?

2.To co jest i przemija? 8 kielich, PAPIEZYCA,paz buław-Może mijają problemy zdrowotne własnie w okolicach intymnych..lub okres szkolny mojej córki..

3. To co pozostanie nadal?-Król Mieczy,As monet, 3 kielichów-Sprawa która nas czeka w sądzie..

4.To co nadejdzie/nadchodzi?8 monet, 3 kielichów, rycerz mieczy-Może nadejdzie w końcu niespodziewany natłok pracy(O jakbym się cieszyła)

5. Najważniejsze wydarzenie-2 kielichów,GWIAZDA, 5 buław-Jakieś przypadkowe spotkanie..albo miłosna sprzeczka:)

6.Na co wpływu mieć nie będe? 6 buław, 4 buław, KOLO->dołożone As mieczy-Przyjmując ,ze teraz wszystko na nad się zwaliło może nie bede miała wpływu na to,ze po czerwcu(połowa roku-6 buław) moze w końcu koło się obróci i odwróci od nas pasmo nieszcześć--BOZE BŁAGAM ABY tak bylo.

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy? KSIEZYC,SPRAWIEDLIWOSC,9 buław- chyba to,że sprawa znowu zostanie odroczona albo prawda wyjdzie na jaw:)

8.Co osiągnę a się nie spodziewam? -Rycerz Mieczy, 6 mieczy, Paż kielichów-Może uporząduje swoje emocje?

9.Dobra rada kart- 9 mieczy, 3 buław, 10 mieczy -->dołożone GWIAZDA-dosłownie mam wrazenie jakby karty krzyczały żebym przesypiała noce, nie martwiła się o nowe dni na zapas,przestala obarczac-ze wszystko sie ułozy w końcu

Napisano
1. Co było i nie wróci? 3 monet, 7 mieczy, rycerz buław-
Czas pracy, która szła trochę na marne, nerwy (rycerz). Tutaj też zeszłaś trochę na ziemię wiec mija też czas zapału a nadchodzi czas racjonalizmu i patrzenia bardziej obiektywnie na wszystko.

2.To co jest i przemija? 8 kielich, PAPIEZYCA, paz buław

Papieżyca w sensie kapłanka :>? I znów w bułąwowym widzę właśnie ten dziecięcy zapał etc, bujanie trochę w obłokach. Przemija właśnie zły czas wg mnie w tych 8 kielach. Czas zmartwień (8kieli + kapłanka).

3. To co pozostanie nadal?-Król Mieczy, As monet, 3 kielichów-

Wsparcie innych, wkład finansowy, który musisz ponieść mając własną firmę ale jednocześnie zostaje szansa na rozkręcenie tego wszystkiego.

4.To co nadejdzie/nadchodzi?8 monet, 3 kielichów, rycerz mieczy

Wydatki, praca ale jednocześnie wsparcie i jakaś radość. Szybkość w działaniu. W rycerzu mieczowym uważałabym na jakiegoś ‘wspólnika’.

5. Najważniejsze wydarzenie-2 kielichów, GWIAZDA, 5 buław-

Pojawi się nadzieja ale za nią zaraz będziesz szła ciężka praca. Coś za coś. Ale odnoszę wrażenie, ze będzie lepiej.

6.Na co wpływu mieć nie będe? 6 buław, 4 buław, KOLO->dołożone As mieczy

Na zmiany i na to, ze bd musiała pracować. Przyjdzie kilka niespodziewanych rzeczy (podejrzewam, ze wydatków), które będziesz musiała uiścić / zrobić / załatwić, bo bez tego ani rusz dalej.

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy? KSIEZYC,SPRAWIEDLIWOSC,9 buław-

Wyjście na prostą w sprawiedliwości, to, ze plany o polepszeniu sytuacji okażą się realne (co prawda zakrapiane pracą ale powinnaś małymi krokami zacząć wychodzić na prostą).

8.Co osiągnę a się nie spodziewam? - Rycerz Mieczy, 6 mieczy, Paż kielichów-

Odcięcie się od rzeczy, które Cię stopują, blokują, osłabiają.

9.Dobra rada kart- 9 mieczy, 3 buław, 10 mieczy -->dołożone GWIAZDA-

Pomyśl przed działaniem. Przeanalizuj wszystko. Tutaj dwie mieczowe karty – karty intelektu, wg mnie skłaniają właśnie do rozpatrzenia wszelkich za i przeciw ale nie nerwowo jak robisz to teraz a na spokojnie, bo gwiazda sugeruje poprawę na lepsze. Iskra nadziei ;)

Wszystkiego dobrego irlandko.

Napisano

Trido dziekuje Ci za interpretacje:) Tak bardzo chciałabym aby w końcu coś ruszyło..

Może masz rację,że zbyt nerwowe działania,błyski zapału.. Tak teraz czekają nas jeszcze wydatki..

Już miałabym salon skończony gdyby nie inne problemy finansowe za które trzeba było zapłacić:(. Mało tego jak interes ruszył z miejsca to znowu nagle stanął a ja juz wynajełam lokal,zaczełam remont..Jest duzo mojego strachu,że tego nie uniosę i pogrązę rodzine.. No,ale jak juz weszłem to muszę z tego wybrnąc. Troche zaczyna brakować mi pomysłow..Łudzę się,że jak juz bedzie otwarcie to bedzie git..Gorzej jak otworzę i bedę tam siedzieć bezczynnie a opłaty trzeba pokryć,ale masz racje ..Muszę być dobrej mysli!

Dziekuje

Napisano

Irlandko masz kilka razy dociągniętą Gwiazdę więc powinno być ok wg mnie.

Fajnie, gdybyś zliczyła jeszcze podsumy. Ale ja tam widzę światełko w tunelu w tych kartach :)

• Lubię to! 1
Napisano

Trida ja nigdy nie zliczam kart-nie zagłębiałam się w te wliczenia. One są ważne?

Napisano
Trida ja nigdy nie zliczam kart-nie zagłębiałam się w te wliczenia. One są ważne?

Czy są ważne czy nie - wg mnie czasami dają kolejną wskazówkę.

Co prawda ja zliczam 'wg siebie' i często fajnie się wszystko składało w jedną całość.

Skoro tego nie czujesz to zostaw jak jest :)

Gość Euterpe
Napisano

4.To co nadejdzie/nadchodzi?8 monet, 3 kielichów, rycerz mieczy

po ciężkiej i wytężonej pracy nadejdzie czas na świętowanie (może chodzi o otwarcie lokalu?), ale później pojawi się szybko nowa informacja informacja (może to zakłócić radosny nastrój, a może nie...)

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy? KSIEZYC,SPRAWIEDLIWOSC,9 buław-

też obstawiam wyklarowanie się sytuacji :) możesz wyjść z niej nieco "poobijana"/zmęczona/zniechęcona, ale mimo wszystko nadal będzie w Tobie sporo energii do działania

8.Co osiągnę a się nie spodziewam? - Rycerz Mieczy, 6 mieczy, Paż kielichów-

po jednych wiadomościach dostaniesz kolejną i przyjmiesz ją z otwartymi ramionami (może ten paź kielichów symbolizować też pierwszego klienta)

lub po wielu utarczkach i nerwach zechcesz odpocząć, a wtedy może przyjść od kogoś informacja, która sprawi, że będziesz musiała podjąć decyzję co dalej...

co do rady, to myślę, że obie macie rację :)

skoro ostatnie lata były chude, to teraz dla równowagi nadejdą tłuste :) głowa do góry :buziak:

jak dla mnie karty masz bardzo optymistyczne i oby nie wyszły w nich Twoje pragnienia...

Życzę wszystkiego dobrego :przytul:

Napisano

1. Co było i nie wróci? 3 monet, 7 mieczy, rycerz buław- nie wróci juz sytuacja, w której dajesz z siebie wiele, a i tak masz wrazenie, że to część tego na co Cię stać. Jesli wczesniej na czarno działałaś, to te karty pięknie to pokazały (7 mieczy)

2.To co jest i przemija? 8 kielich, PAPIEZYCA,paz buław-niezdecydowanie, niepewność w działaniu, trochę nieświadomość tego, co chcesz naprawdę. Niezdecydowanie i zastój. Jeśli sfera zawodowa to mija właśnie to i taka bezczynność trochę, apatia, niedziałanie i chwytanie sie kazdej okazji. Takie pstrykanie:) Od okazji, do okazji.

3. To co pozostanie nadal?-Król Mieczy,As monet, 3 kielichów-Sprawa która nas czeka w sądzie.. hmm, byc może. Ale też umiejętnosć zachowania zimnej krwi i korzystanie z każdej nadarzajacej sie okazji poprawiajacej samopoczucie:) Poza tym wsparcie kogoś (przyjaciólka, rodzina)

4.To co nadejdzie/nadchodzi?8 monet, 3 kielichów, rycerz mieczy- praca i zadowolenie z niej, ale też sporo zamieszania (moze zpowodu jakiegoś współpracownika?)

5. Najważniejsze wydarzenie-2 kielichów,GWIAZDA, 5 buław-randka, miłe spotkanie (5 buław - kilku adoratorow) lub zawodowo coś co wydawało sie super z pczątku, jakaś wspólpraca moze Cie kosztowac troche nerwów

6.Na co wpływu mieć nie będe? 6 buław, 4 buław, KOLO->dołożone As mieczy-wszystko pójdzie lepiej, super karty. Są zmiany. W asie mieczy moze skupienie się na konkretach

7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy? KSIEZYC,SPRAWIEDLIWOSC,9 buław- coś zostanie wyjaśnione, ale w 9 buławach może to jeszcze nie koniec i jak piszesz przesuniecie tego, odroczenie

8.Co osiągnę a się nie spodziewam? -Rycerz Mieczy, 6 mieczy, Paż kielichów- hmm, może ten rycek mieczowy (lub sytuacja, to niekoniecznie mężczyzna przecież), ktory Ci nerwy psuje odejdzie w siną dal. Albo mimo natłoku spraw bedziesz potrafiła czerpać radość z sytuacji w której sie znajdujesz.

9.Dobra rada kart- 9 mieczy, 3 buław, 10 mieczy -->dołożone GWIAZDA-przestać sie zamartwiać, nie czekać, ale działać zdecydowanie. 10 mieczy pokazał mi ostatnio kilka razy na relacje zdecydowanie działanie (nie koniec jej, mimo kłótni). Po troche pasywnej w moim odczuciu 3 buław, 10 mieczy jest bardzo konkretna.