JagodowaTruskawka Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Kim bedzie moj przyszly partner(zadajac to pytanie, mam na mysli CO ROBI W ZYCIU) : 7 mieczy - haha kradnie? Moje skojarzenie to policjant, detektyw moze prawnik. A moze pracuje w firmie przeprowadzkowej cechy wygladu zewnetrznego : Wieza, 7 pucharow, Krol mieczy - Wysoki, dobrze zbudowany, zarosniety, chlop jak dąb cechy charakteru : Krolowa buław, Rydwan, Glupiec - Charyzmatyczny, pelen energii, niezalezny, energiczny, radosny, wykazujacy inicjatywe, troche lekkoduch, spelniajacy swoje zachcianki, Miejsce poznania : 8 denarow - Serwis komputerowy? a moze bar, klub nocny wlasnie w takim klimacie. W tej kuzni na karcie jest troche ciemno, dlatego tak mi sie skojarzylo . Na mysl przyszla mi tez silownia okolicznosci poznania : Cesarzowa - spodobam mu sie..albo co mi tez na mysl przyszlo. To ja sama go zagadam, i przyciagne jego uwage. Przy pomocy kobiecych cech, zawroce mu w glowie.. Pora roku zwiazku : As mieczy- Okres pomiedzy zima a wiosna, a moze wietrzna jesien. Tak czuje ta karte Cytuj
Trida Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Kim bedzie moj przyszly partner(zadajac to pytanie, mam na mysli CO ROBI W ZYCIU) : 7 mieczy Miecze to z zasady mundurówka wieć może policjant albo jakiś detektyw etc cechy wygladu zewnetrznego : Wieza, 7 pucharow, Krol mieczy Wysoki na pewno, zbudowany, mocne rysy i przystojny cechy charakteru : Krolowa buław, Rydwan, Glupiec spontaniczny ale czasami dziecinny, w gorącej wodzie kąpany. Miejsce poznania : 8 denarow Biblioteka / księgarnia mi się skojarzyły. Miejsca, gdzie są książki w każdym razie. okoliczności poznania : Cesarzowa Wpadniesz na Pana i zawrócisz w głowie i stawiam na to, ze Ty zrobisz ten pierwszy krok / uśmiech/ zagadasz. Pora roku zwiazku : As mieczy Początek zimy. Kalendarzowej Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 Mam nadzieje, ze nie bedzie nic z tej ksiegarni na lewo wynosil Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Kim bedzie moj przyszly partner(zadajac to pytanie, mam na mysli CO ROBI W ZYCIU) : 7 mieczy - haha kradnie? Moje skojarzenie to policjant, detektyw moze prawnik. A moze pracuje w firmie przeprowadzkowej na pewno zajmuje się czymś w czym musi podjemować trudne decyzje, musi działać zdecydowanie, i czymś co przysparza mu wielu stresów, często też zmęczenie cechy wygladu zewnetrznego : Wieza, 7 pucharow, Krol mieczy - Wysoki, dobrze zbudowany, zarosniety, chlop jak dąb postawny, dobrze zbudowany, wysoki, barczysty,taki który Ci się będzie podobać bardzo wizualnie, wręcz facet prosto z Twoich fantazji może i erotycznych hehe moim zdaniem brunet, z zarostem cechy charakteru : Krolowa buław, Rydwan, Glupiec - Charyzmatyczny, pelen energii, niezalezny, energiczny, radosny, wykazujacy inicjatywe, troche lekkoduch, spelniajacy swoje zachcianki, elokwentny, szczery, oddany, pełen pasji, otwarty,kontaktowy, pewny siebie, taki na któego można liczyć, jak da słowo na coś to zawsze go dotrzyma, odważny, zdeterminowany, lubiący podejmować wyzwania, impulsywny, troszke narwany, ale też wolny duch Miejsce poznania : 8 denarow - Serwis komputerowy? a moze bar, klub nocny wlasnie w takim klimacie. W tej kuzni na karcie jest troche ciemno, dlatego tak mi sie skojarzylo . Na mysl przyszla mi tez silownia a nie tak przypadkkiem miejsce pracy ? albo faktycznie siłownia pasowałąby tu idealnie ;D okolicznosci poznania : Cesarzowa - spodobam mu sie..albo co mi tez na mysl przyszlo. To ja sama go zagadam, i przyciagne jego uwage. Przy pomocy kobiecych cech, zawroce mu w glowie.. albo będziesz potrzebować męskiej pomocy ;P ,np poprosisz go o wyjaśnienie czegoś na siłce a on chętnie pomoże Pora roku zwiazku : As mieczy- Okres pomiedzy zima a wiosna, a moze wietrzna jesien. Tak czuje ta karte powiedzialabym że początek jesieni nieźle nieźle, to też mój typ faceta powodzenia ) Cytuj
Trida Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 powiedzialabym że początek jesieni Ja się sugerowałam talią: Wheel of The Year Tarot Tam mieczom przyporządkowana jest zima właśnie. np 4 mieczy albo asy właśnie: Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 mnie as mieczyków ostatnio pokazał przełom jesieni i zimy ale tym razem naszła mnie myśl "początek jesieni", oczywiscie mogę się mylić, ciężko jest określać dokladny czas Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 O, moge dodac ze kiedys As pucharow pokazal mi wietrzna i opadowa jesien Cytuj
afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Kim bedzie moj przyszly partner(zadajac to pytanie, mam na mysli CO ROBI W ZYCIU) : 7 mieczy - Może coś związanego z przemytem? Może straż graniczna? Albo sam bohater będzie przemycał - oni są niesamowicie kreatywni- u nas kiedyś kangura próbowali przemycić nawet Albo praca kojarzona z łapówkami: np lekarz albo urzędnik. cechy wygladu zewnetrznego : Wieza, 7 pucharow, Krol mieczy - Czarujący Taki facet faktycznie napakowany wysoki. Jak typowy stróż prawa z filmu Chociaż wieża kojarzy mi się z rudym - oby po prostu był wysoki jak wieża cechy charakteru : Krolowa buław, Rydwan, Glupiec - Ognisty i przy tym dość nakręcony czyli jak coś chce do to musi mieć, trochę marzycielski, lojalny, bardzo temperamentny, narwany, może będzie miłośnikiem deptania gazu w przyrasowawionym autku ale bardzo życzliwy chyba trochę też naiwny Miejsce poznania : 8 denarow - miejsce gdzie się nad czymś pracuje - może uczelnia miejsce Twojej pracy albo jego miejsce pracy albo na granicy Biblioteka też może być albo warsztat samochodowy. okolicznosci poznania : Cesarzowa - Może coś będziesz załatwiać i na niego wpadniesz? Moim zdaniem weźmiesz sprawy w swoje ręce i to Ty będziesz panią sytuacji Pora roku zwiazku : As mieczy- kiedyś czytałam że miecze to wrzesień - listopad. Zimno wietrzenie pochmurno Cytuj
Gość björn Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Kim będzie mój przyszły partner - VII mieczy oznacza typowo "męski" zawód, czyli będzie albo to policjant, albo klawisz, celnik, pracownik straży granicznej, pilot, kontroler ruchu lotniczego, ochroniarz, detektyw, strażak, itd. Cechy wyglądu zewnętrznego - wysoki (Wieża), dobrze zbudowany (można czuć przed nim strach), budzi respekt posturą (Król mieczy), potrafiący czarować wdziękiem, uwodzić (7 kielichów). Cechy charakteru - pełen energii, charyzmatyczny, pewny siebie, ruchliwy, radosny, ale i nieco dziecinny. Miejsce poznania - miejsce pracy/biblioteka (gdzieś, gdzie jest cicho, gdzie ludzie są w pewien sposób odseparowani od otoczenia). Okoliczności poznania - ujmiesz go kobiecością, będziesz panią sytuacji. Pora roku związku - październik/listopad. Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 As Mieczy pokazal mi np. poczatek stycznia, czyli poczatek roku, tuz po sylwestrze i tym samym zime jeszcze. Miecze kojarza mi sie wlasnie z okresem zimy. 7 Mieczy kojarzy mi sie takze z takim typowo intelektualnym zawodem, gdzie bedzie potrzebny spryt i tzw. kombinowanie. Nie wiem, jak to moglby byc zawod, ale moze byc policjant, moze byc gosciu, ktory cos tam docieka, wymysla, dochodzi do czegos sam. Na pewno wysoki, dobrze zbudowany. Taki troche lekkoduch, ktory lubi miec przy sobie kobiete zdecydowana, wiedzaca, czego chce, atrakcyjna, seksowna, znajaca swoja wartosc. Miejsce spotkania skojarzylo mi sie z praca zawodowa. Okolicznosci poznania, mozesz byc jego klientka zlecac mu cos, alb korzystac z jego uslug. I moze zagrac tu Twoja kobiecosc. Czas poznania, jak wyzej. Zima, przelom grudnia i stycznia, w okolicach nowego roku. Cytuj
pretoria Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 7 mieczy - haha kradnie? PADŁAM Prokurator, sędzia, prawnik (??) cechy wygladu zewnetrznego : Wieza, 7 pucharow, Krol mieczy - Wpadający w oko, na pewno Tobie się spodoba od razu. Fajnie zbudowany, silny. cechy charakteru : Krolowa buław, Rydwan, Glupiec Będzie lubił imprezować, pić, flirtować. Miejsce poznania : 8 denarow Denary mi się kojarzą z pracą. okolicznosci poznania : Cesarzowa W jego oczach będziesz wyglądała inaczej niż każda inna kobitka. Wykażesz się pewnością siebie co przyciągnie jego uwagę. Chłop zwróci duuuużą uwagę na wygląd. Pora roku zwiazku : As mieczy Sądzę, że zima Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Napisano 14 Grudnia 2014 Kim bedzie moj przyszly partner(zadajac to pytanie, mam na mysli CO ROBI W ZYCIU) : 7 mieczy - Pracowal jako ksiegowy cechy wygladu zewnetrznego : Wieza, 7 pucharow, Krol mieczy - Wysoki, szczuply, doslownie wymarzony ale nie bede precyzowac co takiego wymarzonego , ma ostre rysy twarzy tzn ze buzia nie jest taka okraglowa tylko bardziej geometryczna, ale tez nie kwadratowa Nie wiem jak to bardziej opisac cechy charakteru : Krolowa buław, Rydwan, Glupiec - Samodzielny, umie przejac inicjatywe, zajac sie sprawami tak jak nalezy, robi wszystko sam, pomaga innym , umie piec naprawic, pralke itp Smieszkowaty jest, wesoly , muzykant, gra na instrumencie muzycznym Miejsce poznania : 8 denarow - Joe Monster.org - Probably The Best Page In The Universe okolicznosci poznania : Cesarzowa - Pierwszy raz ja do neigo napisalam Pora roku zwiazku : As mieczy- Tu mam problem. Nie spotkalismy sie jeszcze, ale traktujemy sie jak para. Zaczelismy byc dla siebie wazni juz od wrzesnia, ale powiedzenie ze nasz zwiazek zaczal sie na jesien tez bedzie poprawne, bo nie umiem konretnie wskazac jakiegos momentu Dziekuje wszystkim za intereptacje ! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi