SacralNirvana Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 W sobote mialam urodziny, takze pokusilam sie znowu o rozkladzik roczny. Na kazde pytanie ciagnelam karty osobno. Po przecinku sa karty ciagniete jednym ciagiem, po znaku "+" tzw. dociagane. Zapraszam do interpretowania, pomimo, ze rozklad jest dosc rozlegly (beda punkciki jako forma podziekowania). 1. Co wnosisz z poprzedniego roku – X Kolo Fortuny + 5 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Mysle, ze moze tu chodzic o wszelkiego rodzaju ograniczenia, z ktorymi mialam jeszcze do czynienia. Sprawy urzedowe, rozowdowe a takze finanse, z ktorymi roznie bylo. 2. Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności – 2 Monet + XVII Gwiazda ---> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Tu widze jakies zmiany i plany na przyszlosc. Moze niekoniecznie jeszcze w tym roku, ale jakies zalazki czegos, co bede mogla kontynuowac w roku nastepnym i dalej. b. Uczuć – XIV Umiarkowanie, 9 Monet, X Kolo Fortuny + 0 GLupiec + Paz Kielichow ---> XV Diabel, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu opcja przyjazni z potencjalem. Mozliwe takze, ze cos, co juz istnieje, bedzie mialo szanse rozwiniac sie w tym roku w cos wiecej. c. Umysłu – Paz Kielichow + XI Moc ---> III Cesarzowa, HB XI Moc i II Kaplanka Tu skojarzylo mi sie z czyms, co bedzie zwiazane z jakas moja pasja, moze takze z kreatywnoscia. d. Pracy – Krolowa Bulaw + 10 Mieczy, Paz Bulaw ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I Mag Ruszenie ostro do przodu. Mam zamiar doksztalcac sie w zupelnie nowym kierunku (po wakacjach juz), takze mysle, ze tu bede miala pole do dzialania. e. Finansów – As Bulaw + IX Eremita ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Jakis nowy impuls, pomyslalam sobie o jakiejs mozliwosci dorobienia sobie. Jako wolnozawodowiec, jakas wlasna inicjatywa moze. 3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia – 4 Kielichow + 5 Bulaw, 2 Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka Zastoj i byc moze walczenie o czyjes wzgledy, zabieganie o czyjas przyjazn. Tu bedzie skupienie na sobie a jezeli dzialania to przemyslanie i konkretne. Konczy sie czekanie, zaczynaja sie realne dzialania. Moze byc, ze przejme po prostu w czyms inicjatywe. 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – 3 Mieczy Rozwiodlam sie. 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – VI Kochankowie, 8 Bulaw, 4 Bulaw --> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Jakby uporzadkowanie swoich spraw dotychczasowych. Dzialania na tym polu, na ktorym juz sie poruszam. Takze uporzadkowanie spraw sercowych. 6. Gdzie jestem dziś – IV Cesarz + Krol Bulaw ---> V Papiez, HB IV Cesarz Tu wprawdzie karty meskie, ale mysle, ze chodzi o mnie, jako osobe samodzielnie wychowujaca trojke dzieci, bedaca na co dzien dla nich i ojcem i matka. Samodzielna, dzialajaca, aktywna. 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – XI Moc + XX Sad, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IV Cesarz Skojarzylo mi sie, jakby cos mialo powrocic do mojego zycia, albo ktos. Moze chodzic tu albo o jakiegos mezczyzne albo o moj powrot do pracy (na czas kontuzji nogi przerwalam prace, teraz mam robic dalsze kursy w tym kierunku). Jako Krol Kielichow bylabym tu osoba pracujaca ze starszymi ludzmi, chorymi. Czyli Sad pokazywalby tu powrot do tego. 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – XV Diabel + XIX Slonce ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan Ze niektore sprawy beda mogly tkwic w martwym punkcie i nie rozwijac sie tak szybko, jakbym chciala. 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – (wypadlo X Kolo Fortuny) XXI Swiat, 9 Kielichow, XX Sad ---> IV Cesarz, HB VI Kochankowie Skojarzylo mi sie z takim utworzeniem swojego miejsca na ziemi. Ustabilizowaniem sie na roznych obszarach zycia, stworzeniem ostatecznie takiej oazy dla siebie i bliskich. 10. Ogólna prognoza na ten rok – I Mag + Krolowa Bulaw, 10 Monet ---> I Mag, HB XI Moc i II Kaplanka Bede miala duzy przyplyw energii, sily do dzialania i widac, ze bede miala tez mozliwosc, aby sie realizowac. Tu tez skojarzylo mi sie z takim ugruntowanie w zyciu. Moze takze finansowym. 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – XIX Slonce, 3 Bulaw, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag Milosc? Hm... jakby cos tam czekalo na mnie za rogiem. Skojarzylo mi sie z czyms, co bedzie niejako naturalna konsekwencja tego, co sie bedzie dzialo. Cytuj
Trida Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Sacralna najlepszego Rybo 1. Co wnosisz z poprzedniego roku – X Kolo Fortuny + 5 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Pewne sprawy, które na pewno powrócą w Kole. Wychodzenie z długów i finansowych i uczuciowo-emocjonalnych. Lekki smutek ale jednocześnie zapal, nową siebie, nowe emocje, uczucia, postanowienia. Nowa droga przed Tobą. 2. Co wydarzy się w kontekście:a. Działania i kreatywności – 2 Monet + XVII Gwiazda ---> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Ładne szanse na współpracę, rozpoczęcie jakiegoś przedsięwzięcia, będzie radość, działanie, ruch, wyjazdy. Będziesz Ty przedewszystkim. b. Uczuć – XIV Umiarkowanie, 9 Monet, X Kolo Fortuny + 0 Głupiec + Paz Kielichów ---> XV Diabeł, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tutaj raczej spokojnie, stabilnie, dużo spotkań ze znajomymi, wyjść na miasto i gdzieś tam mała nowa szansa na coś fajnego, stałego. Na pewno jakiś romans się przewinie ale znów Ty będziesz w tym wszystkim najważniejsza. Widać, że w nadchodzącym roku bd stawiała na siebie. c. Umysłu – Paz Kielichów + XI Moc ---> III Cesarzowa, HB XI Moc i II Kaplanka Opanowanie emocji. Ustabilizowanie wszystkiego w głowie. Siła mówi właśnie o tej wewnętrznej sile. Podsuma o mądrości a wszystko zebrane do siebie daje pozytywny wydźwięk związany z ułożeniem wszystkiego, co było nie ułożone. Ładnie wyjdziesz na prostą wg mnie tutaj. d. Pracy – Krolowa Bulaw + 10 Mieczy, Paz Bulaw ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I Mag Nie szykuje Ci się jakaś zmiana? Powiedziałabym, ze obecne miejsce pracy Ci się ‘znudzi’ i pójdziesz dalej. Albo jakieś kursy, szkolenia. Na pewno działanie. e. Finansów – As Bulaw + IX Eremita ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Stabilnie. Bez szału. Może w okolicach grudnia lekkie zatrzymanie I kłopociki ale wyjdziesz na prostą. 3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia – 4 Kielichow + 5 Bulaw, 2 Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka Płacz, ciągła walka sama z sobą, marazm, niepewność. Samotność. Zaczyna się czas działania. 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – 3 Mieczy Odcięcie i zakończenie pewnych spraw (jak wspomniałaś – rozwód. Ahhh i od razu mówię, że pierw sama interpretuję a później dopiero zaglądam do Twojej /Waszych interpretacji, zęby się nie sugerować). 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – VI Kochankowie, 8 Bulaw, 4 Bulaw --> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Budowanie ogniska domowego, szukanie szczęścia w miłości, pana połówka, szukanie i działanie w tym kierunku. Na pewno chęć opieki nad ogniskiem domowym 6. Gdzie jestem dziś – IV Cesarz + Krol Bulaw ---> V Papiez, HB IV Cesarz Dobry start. Pewność siebie. Nie do końca wiem jak zinterpretować to pytanie. 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – XI Moc + XX Sad, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IV Cesarz Stawiam na powrót czegoś z przeszłości, odrodzenie pewnych spraw i mimo wszystko uczuć. Sąd daje zmartwychwstanie, odrodzenie. 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – XV Diabel + XIX Slonce ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan Jakieś szachrajstwa bym powiedziała. Opanowanie egosityczno-hedonistycznych pobudek. I takie – w gorącej wodzie kąpanie. Tutaj będziesz musiała czasami ostudzić swój zapał. 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – (wypadlo X Kolo Fortuny) XXI Swiat, 9 Kielichow, XX Sad ---> IV Cesarz, HB VI Kochankowie Możesz osiągnąć wiele Świat – pełnia szczęścia, znalezienie swojej drogi, 9 kielichów – wiele nowych znajomości, nowych dróg i znów masz odrodzenie. Odrodzisz się cala Ty 10. Ogólna prognoza na ten rok – I Mag + Krolowa Bulaw, 10 Monet ---> I Mag, HB XI Moc i II Kaplanka Działanie powiazanie z lekką dozą zdrowego egoizmu. 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – XIX Slonce, 3 Bulaw, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag Otwarcie się pewnych dróg, szczęście. Opieka od Góry, która pchnie Cię w odpowiednim kierunku. Śmiem pokusić się o stwierdzenie, że sprawy sercowe nie do końca będą zależne od Ciebie;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 Dziekuje Triduniu Przepiekna dokladna intepretacja. Co do pracy, tak, beda kursy, mam 2 opcje, ktore rozwazam, zeby pojsc dalej w to, co robilam, ale juz konkretnie. Probowalam sie, teraz chce cos oficjalnie cos w tym kierunku zrobic. Mam juz umowione, ze po wakacjach corek bede robila kursy. Ze praca z ludzmi, beda przedtem testy psychologiczne itd. czy sie do tego nadaje. Dalej juz szkolenie w konkretnym kierunku. Dziekuje Ci jeszcze raz slicznie. Punkciki dodam z czasem, na razie, nie wiem czemu, blokuje mi jeszcze dodawanie Tobie punkcikow. Cytuj
Trida Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Uuuu to fajnie, widzę rozwój na wysokich obrotach, stąd pewnie 10 mieczy Powodzenia Rybeńko ;* A punkciki - nie wiem. Nie zwracam na nie aż tak uwagi (już ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 Oj wiem wiem, ale tak czy inaczej to pewna forma podziekowania... Jeszcze raz dzieki kochana... No widze, ze karty na prace fajne wyszly... aktywny rok, czuje, przede mna. Cytuj
Arshi Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 1. Co wnosisz z poprzedniego roku – X Kolo Fortuny + 5 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie widze tutaj niedosyt taki widzisz ze moglas osiagnac wiecej w kazdje dziedzinie 2. Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności – 2 Monet + XVII Gwiazda ---> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag bedziesz sporo kombinowac i miec ndzieje ze sie oplaci b. Uczuć – XIV Umiarkowanie, 9 Monet, X Kolo Fortuny + 0 GLupiec + Paz Kielichow ---> XV Diabel, HB X Kolo Fortuny i I Mag przyjaznie i samotnosc.... c. Umysłu – Paz Kielichow + XI Moc ---> III Cesarzowa, HB XI Moc i II Kaplanka skupisz sie na dzieciach d. Pracy – Krolowa Bulaw + 10 Mieczy, Paz Bulaw ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I Mag a nie myslalas zmienic zrodla dochodu? e. Finansów – As Bulaw + IX Eremita ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag znow sie potwierdza 3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia – 4 Kielichow + 5 Bulaw, 2 Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka konczy sie marazm i bicie z myslami tzw. rozdrapywanie ran 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – 3 Mieczy oczyscilas serce, ale jescze niejestes gotowa na nowe 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – VI Kochankowie, 8 Bulaw, 4 Bulaw --> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita decyzje z ktorymi trzeba trwac do tej pory, jestes i tak z nich zadowalona 6. Gdzie jestem dziś – IV Cesarz + Krol Bulaw ---> V Papiez, HB IV Cesarz jakbys byla we wlasnym krolestwie obecnie to ty masz wladze. 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – XI Moc + XX Sad, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IV Cesarz uporasz sei ze sprawami rozwodu i innymi powiazaniamim z mezem 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – XV Diabel + XIX Slonce ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan toksyczne przyjaznie 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – (wypadlo X Kolo Fortuny) XXI Swiat, 9 Kielichow, XX Sad ---> IV Cesarz, HB VI Kochankowie nie myslalas o przeprowadzce do miejsca w ktorym wczesniej mieszkalas? 10. Ogólna prognoza na ten rok – I Mag + Krolowa Bulaw, 10 Monet ---> I Mag, HB XI Moc i II Kaplanka prognoaz dobra wreszcie jestes za wszystko sama odpowiedzialna, teraz to ty jestes glowa rodziny 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – XIX Slonce, 3 Bulaw, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag znow bym powiedzial ze przeprowadzka/wyjazd w miejsce gdzie mozesz zaczac wiele spraw na nowo 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Napisano 24 Czerwca 2014 Dzieki Arshi Finansowo moze byc cos nowego, bo rzeczywiscie stoje na zawodowym rozdrozu. Musze sie doksztalcic, po wakacjach machina ma ruszyc, jest tak umowione, ale ten czas mam wykorzystac na opcje, w ktora strone konkretnie w tym zawodzie, jest kilka opcji. Co do wyjazdu, przeprowadzki, nie ma na razie takiej opcji. Gdzie wczesniej mieszkalam - Polska. No musialabym miec porzadny powod, zeby tam wracac, na razie wiecej mam na nie. Dzieci maja tu szkole, ja tam nie mam opcji zycia. Musialabym zaczynac wszystko na nowo zupelnie. Takze ciezko mi to sobie wyobrazic. Pozniej mieszkalam juz tutaj, gdzie mieszkam, w tym miescie. Dziekuje jeszcze raz Cytuj
Gość Mana Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 W sobote mialam urodziny, takze pokusilam sie znowu o rozkladzik roczny. Wszystkiego najlepszego... a do rozkładu zaraz zacznę się zabierać, ale nie wiem czy dzisiaj go "ogarnę" ;P Pozdrawiam Cytuj
Gość Mana Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 1. Co wnosisz z poprzedniego roku – X Kolo Fortuny + 5 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie Te zmiany, które nastąpiły i są w trakcie 'robienia'. Nauki, które przetrwałaś i świadomość do jakich drzwi warto a do jakich nie warto pukać. 2. Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności – 2 Monet + XVII Gwiazda ---> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Tu może sporo dziać się w Twojej głowie. Na płaszczyźnie fizycznej może to wszystko nie być aż tak widoczne i odczuwalne. Jakby jeden krok w przód później trzeba było się jeszcze wrócić coś przemyśleć... b. Uczuć – XIV Umiarkowanie, 9 Monet, X Kolo Fortuny + 0 GLupiec + Paz Kielichow ---> XV Diabel, HB X Kolo Fortuny i I Mag tu taka względna równowaga, szczęście z tego co jest choć los może też coś swojego dla Ciebie szykować, ale trudno powiedzieć czy to w sferze 'miłosnej' czy bardziej jeśli chodzi o przyjaźń. c. Umysłu – Paz Kielichow + XI Moc ---> III Cesarzowa, HB XI Moc i II Kaplanka rozwijanie siebie, swych pasji. Ogólnie pokazywanie na co Cię stać i że wiele możesz. I podążanie drogą zgodną z Twymi pragnieniami. d. Pracy – Krolowa Bulaw + 10 Mieczy, Paz Bulaw ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I Mag Możesz mieć sporo rzeczy na głowie. Sporo do myślenia jeśli chodzi o tę sferę. Coś też możesz pozostawić by biegło swym własnym torem. Na coś innego możesz zaś z niecierpliwości czekać. e. Finansów – As Bulaw + IX Eremita ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I Mag Nie powinnaś narzekać. Jak coś będzie możliwość załatania domowego budżetu. c.d.n. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 1.Co wnosisz z poprzedniego roku Koło fortuny + 5 monet - zmiany w swoim życiu i to w każdym jego dziedzinie. Na pewno one miały wpływ na Twoja psychikę, finanse, sposób tworzenia nowej swojej przestrzeni życiowej. 2.Co wydarzy się w kontekście: a/Działania i kreatywności - 2 monet +Gwiazda - na razie są marzenia, plany ale dużo wahań i niepewności. Ale to normalne gdy szuka się trwałego i stabilnego gruntu. Najpierw muszą nastąpić zmiany w Twojej psychice, sposobie myślenia, uświadomienia sobie że teraz Ty musisz wziązć życie w swoje ręce, masz ku temu wewnętrzne możliwości i wtedy zaczniesz działać efektywnie. b/ Uczuć - Umiarkowanie, 9 monet, Koło fortuny,+ Głupiec +Paz kielichów - na prawdziwe uczucie przyjdzie czas bo na chwilę obecną ważne są dla Ciebie dzieci i stabilizacja finansowa. Jeżeli chodzi o uczucia to odczuwam, że będziesz potrzebowała czasu żeby określić jak będzie wyglądał Twój związek z mężczyną. c/ Umysłu - Paz kielichów+ Moc - tu widzę Twój rozwój, możliwości wykorzystania Twoich wewnętrznych możliwości, predyspozycji. d/ Pracy - Królowa buław+ 10 mieczy, Paz buław - a ja pracy takiej konkretnej nie widzę, owszem nauka ale wystąpią jakieś przeszkody tak jakby problemy z dzieckiem, które mogą uniemożliwić Ci pracę. e/Finansów - As buław + Eremita - możliwość dorobienia sobie tak jak napisałaś. 3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia - 4 kielichów, 5 buław, 2 kielichów - odchodzi wewnetrzna walka samej ze sobą i osobami Ci bliskimi. 4.Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku - 3 mieczy - koniec ranienia Twojego serca i rozczarowań. 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku - Kochankowie, 8 buław, 4 buław - odpowiednie decyzje przemyślane, które doprowadzą Cię do miejsca gdzie poczujesz się szczęśliwa, widać romans i trochę brak pewności co do niego z Twojej strony, 6.Gdzie jestem dziś - Cesarz + Król buław - w miejscu w swoim życiu gdy musisz być kobieta i zarazem "mężczyzną". 7.Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku - Moc +Sąd, Król kielichów - powrót do całkowitego zdrowia, jakieś sprawy rodzinne, które trzeba będzie uregulować, powrót mężczyzny, który kiedyś odgrywał pewna rolę w Twoim życiu. 8.Wyzwania i trudności z którymi się zmierzę - Diabeł +Słońce - uważaj żeby nie uzależnić się od mężczyzny, to by przyniosło niezbyt dobre skutki. 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku - Koło fortuny, Świat, 9 kielichów - znalezienia swojego miejsca dla siebie i swojej rodziny, tak jak pisałaś, 10.Ogólna prognoza na ten rok - Mag, Królowa buław, 10 monet - możliwość stabilizacji finansowej dzięki wierze w siebie, swoje możliwości i mobilizacji do działania. 11.Urodzinowy Dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuje na ten rok - Słońce, 3 buław, Kochankowie - zmiany, które dokonały się w Twoim życiu niosą perspektywy na przyszłość w każdej dziedzinie życia, tylko cierpliwości, dobrze przygotuj plany i siebie na ich realizacje /3 buław. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!: Cytuj
Gość Mana Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia – 4 Kielichow + 5 Bulaw, 2 Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Moc i II Kaplanka Martwienie się jakąś sprawą, może to dotyczyć relacji międzyludzkich, np. jakieś sprawy z byłym mężem... 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – 3 Mieczy pokonać sprawy, które Cię wiązały nie pozwalały odfrunąć. 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – VI Kochankowie, 8 Bulaw, 4 Bulaw --> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Wybór drogi, jakieś decyzje.. i postawienie do końca swego nowego namiotu 6. Gdzie jestem dziś – IV Cesarz + Krol Bulaw ---> V Papiez, HB IV Cesarz Od Ciebie zależy gdzie pójdziesz i gdzie idziesz. Już nie ma tej klatki, pędów okalających Ciebie. Dbasz o sienie i swych bliskich. 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – XI Moc + XX Sad, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IV Cesarz Jakieś nowe relacje międzyludzkie mogą się zadziać Tu dużo może być Twojego działania, Twej twórczej energii i zapału 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – XV Diabel + XIX Slonce ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan Z lękami i pragnieniami swymi. Z tym co jest a chciałoby się. Z obawami. :queen: Tu raczej będzie chodzić o to co w Tobie a nie tym co na zewnątrz, choć jakieś przejawy i tamtego mogą się pojawić. 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – (wypadlo X Kolo Fortuny) XXI Swiat, 9 Kielichow, XX Sad ---> IV Cesarz, HB VI Kochankowie Sporo rzeczy może Ci się udać. To tak jakby sporo szans na coś dobrego Cię czekało. Taki trochę jakby 'dar od losu'. :flamenco: 10. Ogólna prognoza na ten rok – I Mag + Krolowa Bulaw, 10 Monet ---> I Mag, HB XI Moc i II Kaplanka Dobry rok, należy się cieszyć tym co jest również w sferze materialnej, nie powinno Ci tu zbytnio ubyć Możesz się czegoś nowego nauczyć i trochę pozbierać plonów tego co było. 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – XIX Slonce, 3 Bulaw, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag ciesz się, żyj, uśmiechaj i idź w swą wędrówkę... wiele ciekawych ścieżek przed Tobą :energia: Pozdrawiam serdecznie :crazyangel: Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 Kurcze... juz po tym rozkladzie mialam robiony solariusz na ten rok urodzeniowy i astrolozka, ktora mi to robila (naprawde dobra), nie wiedzac o tym, co tu mi wyszlo, mowi, ze sie przeprowadze gdzies. No powiem szczerze, ze teraz to padlam. Czyli jednak cos z ta przeprowadzka jest na rzeczy. Dodam, ze inna znajoma, ktora widziala ten rozklad jako pierwsza, tez mowila o przeprowadzce. No na ten moment, powiem, ze nie ogarniam tego. Tu Arshi wspominal o opcji przeprowadzki. Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 I oczywiscie ogromne podziekowania za piekne interpretacje dla Airi i Anez Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Napisano 20 Czerwca 2015 Urodzinki jutro, wiec rok urodzinowy zatacza kolo. Pora wiec na weryfikacje. 1. Co wnosisz z poprzedniego roku – X Kolo Fortuny + 5 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI KochankowieMysle, ze moze tu chodzic o wszelkiego rodzaju ograniczenia, z ktorymi mialam jeszcze do czynienia. Sprawy urzedowe, rozowdowe a takze finanse, z ktorymi roznie bylo. Ten rok byl zdecydowanie lzejszy od poprzedniego. Wiecej swobody dzialania, szczegolnie w kwestiach, ktore wczesniej nijak nie szly do przodu lub ograniczaly. I jak ten Diabel pokazuje, to bylo duzo spraw sercowych. Niestety nie przyszlo nic latwo. 5 Monet, wskazuje na to, ze pomimo Karma zakrecila Kolem, to nie znaczy, ze bylo mi latwiej na tym terenie sie poruszac. Duzo spraw z przeszlosci, ktore trzeba bylo uregulowac. Duzo znajomosci nagle sie reaktywowalo. W tym opcji uczuciowych. Tajfun uczuc. 2. Co wydarzy się w kontekście: a. Działania i kreatywności – 2 Monet + XVII Gwiazda ---> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Tu widze jakies zmiany i plany na przyszlosc. Moze niekoniecznie jeszcze w tym roku, ale jakies zalazki czegos, co bede mogla kontynuowac w roku nastepnym i dalej. Tu bylo wiecej planowanie. I patrzenie, co dalej. Oczywiscie wyjazdy, kursy, ale z racji pewnych ograniczen, opcja wprowadzenie wszystkiego w zycie, przeszla na rok urodzinowy 2015/2016... dzialanie ogolnie zaczyna sie od sierpnia/wrzesnia 2015. Czyli karty ladnie pokazaly: plany a w kontekscie dzialan - przyszlosciowka i ustalanie. b. Uczuć – XIV Umiarkowanie, 9 Monet, X Kolo Fortuny + 0 GLupiec + Paz Kielichow ---> XV Diabel, HB X Kolo Fortuny i I MagTu opcja przyjazni z potencjalem. Mozliwe takze, ze cos, co juz istnieje, bedzie mialo szanse rozwiniac sie w tym roku w cos wiecej. Ogolnie byly przyjaznie, flirty, zwiazek. Niestety dosc szarpany. Z uwagi na fakt, ze obie strony mialy inne oczekiwania. Ja osobiscie, w 9 Monet, raczej nastawiona na luz i zabawe, druga strona juz gotowa sie zenic i plodzic dzieci. Takze zywo bylo uczuciowo, ale nic na dluzsza mete powazniejszego, co wynikalo zwyczajnie z braku mojej gotowosci do tego typu akcji i zmian. c. Umysłu – Paz Kielichow + XI Moc ---> III Cesarzowa, HB XI Moc i II KaplankaTu skojarzylo mi sie z czyms, co bedzie zwiazane z jakas moja pasja, moze takze z kreatywnoscia. Kursy. Do "treningu umyslu" mozna tez zaliczyc praktyke Hanmi i inicjacje. d. Pracy – Krolowa Bulaw + 10 Mieczy, Paz Bulaw ---> XVI Wieza, HB X Kolo Fortuny i I MagRuszenie ostro do przodu. Mam zamiar doksztalcac sie w zupelnie nowym kierunku (po wakacjach juz), takze mysle, ze tu bede miala pole do dzialania. Plany, ktore z pewnych (rodzinnych) powodow, zostaly przesuniete w kontekscie ich realizacji na przyszly rok urodzinowy (czyli sierpien/wrzesien 2015, gdzie cos bedzie mozna zaczac dzialac). e. Finansów – As Bulaw + IX Eremita ---> X Kolo Fortuny, HB X Kolo Fortuny i I MagJakis nowy impuls, pomyslalam sobie o jakiejs mozliwosci dorobienia sobie. Jako wolnozawodowiec, jakas wlasna inicjatywa moze. Tak, radzilam sobie, sama. Opcje "dorobic" - tez byly. 3. Energie i sprawy, które już się kończą i odchodzą z mojego życia – 4 Kielichow + 5 Bulaw, 2 Kielichow ---> IX Eremita, HB XI Moc i II KaplankaZastoj i byc moze walczenie o czyjes wzgledy, zabieganie o czyjas przyjazn. Tu bedzie skupienie na sobie a jezeli dzialania to przemyslanie i konkretne. Konczy sie czekanie, zaczynaja sie realne dzialania. Moze byc, ze przejme po prostu w czyms inicjatywe. Nuda odeszla. Ze nudny ten rok byl - powiedziec nie moge. Dzialo sie bardzo duzo. 4. Cele, które udało się osiągnąć w ostatnim roku – 3 MieczyRozwiodlam sie. Tak, jak najbardziej. 5. Sprawy i zadania, które przechodzą do tego roku – VI Kochankowie, 8 Bulaw, 4 Bulaw --> XVIII Ksiezyc, HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaJakby uporzadkowanie swoich spraw dotychczasowych. Dzialania na tym polu, na ktorym juz sie poruszam. Takze uporzadkowanie spraw sercowych No tu odnalezenie sie, mysle, w kwestiach uczuciowych. Nielatwo bylo, nielatwo. Nie do konca wiem, czy sie udalo. 6. Gdzie jestem dziś – IV Cesarz + Krol Bulaw ---> V Papiez, HB IV CesarzTu wprawdzie karty meskie, ale mysle, ze chodzi o mnie, jako osobe samodzielnie wychowujaca trojke dzieci, bedaca na co dzien dla nich i ojcem i matka. Samodzielna, dzialajaca, aktywna. No dysponowalam wlasnym zyciem, energiczna, rzadzilam. 7. Nowe energie i sprawy, które pojawią się w nadchodzącym roku – XI Moc + XX Sad, Krol Kielichow ---> XX Sad, HB IV CesarzSkojarzylo mi sie, jakby cos mialo powrocic do mojego zycia, albo ktos. Moze chodzic tu albo o jakiegos mezczyzne albo o moj powrot do pracy (na czas kontuzji nogi przerwalam prace, teraz mam robic dalsze kursy w tym kierunku). Jako Krol Kielichow bylabym tu osoba pracujaca ze starszymi ludzmi, chorymi. Czyli Sad pokazywalby tu powrot do tego. Oj, tu ponowne pojawienie sie mojego znajomego. Nawet na tyle mocne ponowne zderzenie, ze weszlismy w (krotki i dosc goracy) romansik. 8. Wyzwania i trudności, z którymi się zmierzę – XV Diabel + XIX Slonce ---> XII Wisielec, HB VII RydwanZe niektore sprawy beda mogly tkwic w martwym punkcie i nie rozwijac sie tak szybko, jakbym chciala. Tu wydaje mi sie, ze to szarpanie sie uczuciowe z Kielichowym. Rozstania i powroty. Razem zle, ale osobno tez... 9. Cele, które mogę osiągnąć w nadchodzącym roku – (wypadlo X Kolo Fortuny) XXI Swiat, 9 Kielichow, XX Sad ---> IV Cesarz, HB VI KochankowieSkojarzylo mi sie z takim utworzeniem swojego miejsca na ziemi. Ustabilizowaniem sie na roznych obszarach zycia, stworzeniem ostatecznie takiej oazy dla siebie i bliskich. Tak. dokladnie. Swoje miejsce na ziemi. Dodatkowo znalazlam swoja sange. I jest dobrze. Nie czuje sie samotna. Ciesze sie, ze jestem. 10. Ogólna prognoza na ten rok – I Mag + Krolowa Bulaw, 10 Monet ---> I Mag, HB XI Moc i II KaplankaBede miala duzy przyplyw energii, sily do dzialania i widac, ze bede miala tez mozliwosc, aby sie realizowac. Tu tez skojarzylo mi sie z takim ugruntowanie w zyciu. Moze takze finansowym. Swiadomosc wlasnej mocy, tego, co moge osiagnac. 11. Urodzinowy dar Wszechświata, błogosławieństwo, które otrzymuję na ten rok – XIX Slonce, 3 Bulaw, VI Kochankowie ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I MagMilosc? Hm... jakby cos tam czekalo na mnie za rogiem. Skojarzylo mi sie z czyms, co bedzie niejako naturalna konsekwencja tego, co sie bedzie dzialo. Duzo dzialo sie w kwestiach uczuciowych. Bardzo duzo. To chyba wiec to. Dziekuje wszystkim serdecznie za interpretacje i zycze milego dnia. Na dniach dam nowy urodzinowy rozklad. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi