Skocz do zawartości

wakacje

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje wakacje. Jak przebiegna.

9 denarow

10 kieli

gwiazda

bede mieć kasę. Bede zadowolona. Czas spedzony w gronie rodzinnym. Jakas nadzieja na cos.albo jakieś spelnienie marzen.ogolnie karty ładne harmonijne dziecka nie planuje.na wesele tez nie jestem zaproszona

Napisano (edytowane)

Przyjemne karty

W te wakacje bedziesz sie jak ta Gwiazda , ktora zgromadzi wokol przemile towarzystwo, wzbudzisz czyjs podziw i bedziesz sie tym rozkoszowac. :-) Kup sobie nowe kiecki na lato ( pieniadz jest - 9 monet ) Jest szansa, ze komus zawrocisz w glowie i zakocha sie w Tobie platonicznie - Gwiazda.

Oprocz rodziny w wakacje moze byc wazna tez przyjaciolka.

Edytowane przez Lakshmi
Gość Euterpe
Napisano

możesz sprawiać wrażenie osoby samotnej, ale w głębi duszy będziesz czuła, że możesz liczyć na krewnych lub przyjaciół (9 monet + 10 pucharów)

może nawet poczujesz się spełniona pod jakimś względem i odetniesz się na jakiś czas od rzeczywistości (10 pucharów + gwiazda)

powinnaś być bardzo zadowolona, jeżeli chodzi o finanse, uważaj jednak, aby Ci "grosika" na coś nie brakło (9 monet)

gwiazda to u mnie marzenia i oddalenie, więc albo czeka Cię wycieczka, albo myślami odlecisz daleko

Napisano

9 denarow

10 kieli

gwiazda

Moim zdaniem dużo czasu spędzisz z rodziną. Ktoś Cię mile zaskoczy. Spędzisz je w harmonii z przyrodą. Może też chwile będziesz na jakiejś diecie. Będziesz snuć marzenia i może spełniać te co masz :)

Baw się dobrze :)

Napisano

Będziesz z nich bardzo zadowolona. Widać, że poszalejesz na wysokim poziomie, będziesz wzbudzać zainteresowanie swoją osobą/9 den,Gwiazda/

- ale te karty mówią też o tym, że będziesz dla kogoś nie do zdobycia/jakby w marzeniach tej osoby-jak towar z wyższej półki/ ktoś się zauroczy tobą, ale nie będzie cię mógł zdobyć

Jeśli jesteś mężatką, to może to będzie tego powód, jeśli nie to 10 kiel może mówić, że wybierzesz się gdzieś do rodziny.

Napisano

9 denarow

10 kieli

gwiazda

Calkiem fajnie się zapowiada ;)

Spędzanie czasu ze znajomymi, w miłym gronie, jakiś mały, wakacyjny romans / flircik.

Gwiazda może tu symbolizować wakacyjne marzenia itd.

Ogólnie fajne karty na miło spędzony czas :)

Gość paulinqa123
Napisano

9 denarow

10 kieli

gwiazda

no no luksusowo i relaksacyjnie :) odpoczniesz, odpręzysz sie, będziesz mogła psozaleć z wydawaniem kaski, coś sobie kupisz fajnego, będzie radośnie, przyjaźnie, myslę że spędzisz je i z rodziną i z przyjaciółmi/znajomkami, a ponadto poczujesz się akceptowana, odnajdziesz nowe cele w życiu, będzie sporo przyjemności i satysfakcji :)