Luck Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Para facetów w związku poszukuje wykwalifikowanego nauczyciela tantry - też faceta. Chcemy wzbogacić swój rozwój duchowy i życie seksualne, ale potrzebujemy przewodnika, który, oczywiście odpłatnie, wskaże nam na czym polegają techniki tantryczne. Niestety większość warsztatów w tym zakresie jest skierowana do par hetero i nie czulibyśmy się najlepiej w ich trakcie, stąd to ogłoszenie. Jeśli jesteś zaawansowany w tantrze i czujesz, że jesteś na etapie, że możesz przekazać swoja wiedzę innym - daj znać: [email protected]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luck Posted June 23, 2014 Author Share Posted June 23, 2014 Ups, zapomniałem dodać, że chodzi o Warszawę. Pozdrawiam Luck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasphul Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Nie jestem pewien, bo nie jestem specjalistą od tantry. Ale to chyba sztuka oddziaływania na siebie pierwiastków przeciwnych płci. Współgrania żeńskiego i męskiego w aspekcie seksualnym i duchowym. Może jakieś zachodnie współczesne tradycje praktykują tantrę w aspekcie homoseksualnym, jednak w samych Indiach chyba homoseksualiści są piętnowani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek D. Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Tantrę można uprawiać nawet samemu więc homoseksualizm nie jest problemem. Słyszałem również dobre opinie o Państwie Rzepeckich i prawdopodobnie pomagają również parom homoseksualnym, więc pewnie trzeba dopytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts