afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Od soboty idę do wakacyjnej pracy. Mam dość sporo obaw. Bardzo lubię kontakt z ludźmi [będę pracować w sklepie] ale obawiam się swojego szefa, który dla podwyższenia stresu jest moją bliską rodziną. Pierwszy tydzień zawsze najgorszy Jak minie mi pierwszy tydzień w pracy? As Kielichów Królowa Monet Dziesiątka mieczy Trochę dziwne ułożenie. As po lewej dziesiątka po prawej i królowa po środku. Kocham takie skrajności. Chociaż as bardziej kojarzy mi się z zakochaniem niż z pieniędzmi. Więc może w tym pierwszym tygodniu się w kimś zauroczę? W asie też mogą być sukcesy i zadowolenie. Trzeba będzie trochę być cierpliwym. Nie wyjeżdżać z mordą i płynąć po prostu w tej pracy z falą. Królowa mówi o poprawie sytuacji finansowej więc będą pieniążki i obrót nimi. I na koniec dziesiątka, która nic dobrego chyba nie zsyła. Będą łzy i płacz. I nie wiem czy to moja nadzieja [as] i strach [miecze] a wszystko zależy ode mnie królowej? Kiedyś wyciągając jedną kartę opisującą mnie wyszła mi właśnie ta denarowa królowa i faktycznie blaski i cienie dość pasują stąd też sugestia że będę to ja. Wyciągłam jeszcze 9 kielichów 3 buław i 4 mieczy W tej 9tce w RW to prawie jak ja w moim sklepie - zadowolona siedzę na krzesełku W trójce widzę handel ale i początek fajnego przedsięwzięcia. 4 mieczy to wyleczenie ran - a mój drugi ojciec bo tak nazywam wujka trochę mnie poranił swoim egoistycznym zachowaniem rezygnując ze mnie z swojej całej rodziny na rzecz jadowitej żmii, która i tak go wydutkała. Teraz nagle nas kocha, ale wie że mam do niego żal. Myślę że ta 4 może mówić o naprawie naszej relacji. Co myślicie? Stęskniłam się za interpretowaniem z wami ^^` Cytuj
niiwa Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Trochę mnie martwią te miecze w tych rozkładach. W Asie widać twoje emocje, nastrajasz się pozytywnie licząc, że to dla ciebie nowa szansa. Ale to może być taka cisza przed burzą. Q Denarów z 10 mieczy-to może być jakaś kobieta, która ma sporo do powiedzenia w temacie twojej pracy tam. Ona może ci sprawić dużą przykrość, a nawet nie zgodzić się abyś tam pracowała - oby ta wersja się nie sprawdziła, a 10 mieczy pokazała, że twoje lęki poszły w las. Cytuj
afercia Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Właśnie mam więcej obaw niż nadziei związanych z tą pracą Denerwuje się strasznie i boję.. Ciotka w sumie może namieszać jak zawsze... Ciocia żmija dalej tam mieszka Cytuj
Trida Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Jak minie mi pierwszy tydzień w pracy? As Kielichów Królowa Monet Dziesiątka mieczy 9 kielichów 3 buław i 4 mieczy Na początku fajnie, miło ale denarowa- prawdopodobnie Twoja ciocia, która włoży tu swoje trzy grosze... Z klientami bezie fajnie, miło etc ale 3 buław to mi tu w połączeniu z 4 mieczy zasugerowała jednak zmianę tej pracy na inną... Cytuj
Lakshmi Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) pierwsze karty ladne.. ale.. ''mile zlego poczatki'', bo mam wrazenie ze ostatecznie zrezygnujesz/zwolnisz sie z tej pracy ( 10 mieczy.. i 4 mieczy na koncu) Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
afercia Napisano 5 Lipca 2014 Autor Napisano 5 Lipca 2014 WERYFIKACJA Nie było czym się stresować - praca jest rewelacyjna jest duży obrót i bardzo mili ludzie ciotka jak i kochanka wujka są dla mnie bardzo miłe czego nie przypuszczałam w najśmielszych snach Myślę że ta 10tka to koniec trudnej sytuacji z moim wujkiem bo nasza relacja znowu wygląda jak kiedyś z czego jestem okropnie szczęśliwa jedyną wadą jest alkohol i brak snu A ten tutaj leje się strumieniami [niestety nie sen]. Najgorsze że nie mam na nic czasu a jak mam to nie ma internetu Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Cytuj
Trida Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 No proszę to super Chyba karty Twoje obawy wyłapały to super, oby tak dalej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi