Skocz do zawartości

Jak minie mi pierwszy tydzień w pracy?

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od soboty idę do wakacyjnej pracy. Mam dość sporo obaw. Bardzo lubię kontakt z ludźmi [będę pracować w sklepie] ale obawiam się swojego szefa, który dla podwyższenia stresu jest moją bliską rodziną. Pierwszy tydzień zawsze najgorszy :)

As Kielichów Królowa Monet Dziesiątka mieczy

Trochę dziwne ułożenie. As po lewej dziesiątka po prawej i królowa po środku. Kocham takie skrajności. Chociaż as bardziej kojarzy mi się z zakochaniem niż z pieniędzmi. Więc może w tym pierwszym tygodniu się w kimś zauroczę? W asie też mogą być sukcesy i zadowolenie. Trzeba będzie trochę być cierpliwym. Nie wyjeżdżać z mordą i płynąć po prostu w tej pracy z falą. Królowa mówi o poprawie sytuacji finansowej więc będą pieniążki i obrót nimi. I na koniec dziesiątka, która nic dobrego chyba nie zsyła. Będą łzy i płacz. I nie wiem czy to moja nadzieja [as] i strach [miecze] a wszystko zależy ode mnie królowej? Kiedyś wyciągając jedną kartę opisującą mnie wyszła mi właśnie ta denarowa królowa i faktycznie blaski i cienie dość pasują stąd też sugestia że będę to ja.

Wyciągłam jeszcze 9 kielichów 3 buław i 4 mieczy

W tej 9tce w RW to prawie jak ja w moim sklepie - zadowolona siedzę na krzesełku :icon_smile: W trójce widzę handel ale i początek fajnego przedsięwzięcia. 4 mieczy to wyleczenie ran - a mój drugi ojciec bo tak nazywam wujka trochę mnie poranił swoim egoistycznym zachowaniem rezygnując ze mnie z swojej całej rodziny na rzecz jadowitej żmii, która i tak go wydutkała. Teraz nagle nas kocha, ale wie że mam do niego żal. Myślę że ta 4 może mówić o naprawie naszej relacji.

Co myślicie?

Stęskniłam się za interpretowaniem z wami ^^`

Napisano

Trochę mnie martwią te miecze w tych rozkładach.

W Asie widać twoje emocje, nastrajasz się pozytywnie licząc, że to dla ciebie nowa szansa. Ale to może być taka cisza przed burzą.

Q Denarów z 10 mieczy-to może być jakaś kobieta, która ma sporo do powiedzenia w temacie twojej pracy tam. Ona może ci sprawić dużą przykrość, a nawet nie zgodzić się abyś tam pracowała - oby ta wersja się nie sprawdziła, a 10 mieczy pokazała, że twoje lęki poszły w las.

Napisano

Właśnie mam więcej obaw niż nadziei związanych z tą pracą :(

Denerwuje się strasznie i boję..

Ciotka w sumie może namieszać jak zawsze... Ciocia żmija dalej tam mieszka

Napisano

As Kielichów Królowa Monet Dziesiątka mieczy

9 kielichów 3 buław i 4 mieczy

Na początku fajnie, miło ale denarowa- prawdopodobnie Twoja ciocia, która włoży tu swoje trzy grosze...

Z klientami bezie fajnie, miło etc ale 3 buław to mi tu w połączeniu z 4 mieczy zasugerowała jednak zmianę tej pracy na inną...

Napisano (edytowane)

pierwsze karty ladne.. ale.. ''mile zlego poczatki'', bo mam wrazenie ze ostatecznie zrezygnujesz/zwolnisz sie z tej pracy ( 10 mieczy.. i 4 mieczy na koncu)

Edytowane przez Lakshmi
  • 2 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Nie było czym się stresować - praca jest rewelacyjna :) jest duży obrót i bardzo mili ludzie :) ciotka jak i kochanka wujka są dla mnie bardzo miłe czego nie przypuszczałam w najśmielszych snach :) Myślę że ta 10tka to koniec trudnej sytuacji z moim wujkiem bo nasza relacja znowu wygląda jak kiedyś z czego jestem okropnie szczęśliwa jedyną wadą jest alkohol i brak snu :D A ten tutaj leje się strumieniami [niestety nie sen]. Najgorsze że nie mam na nic czasu a jak mam to nie ma internetu :(

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)

Napisano

No proszę :) to super :)

Chyba karty Twoje obawy wyłapały :)

to super, oby tak dalej :D