Skocz do zawartości

czy Y się odezwie, 3 karty(ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

papież, as mieczy, 10 pucharów

odezwie się przez internet i będzie to coś bardzo ciepłego :)

mam rację?

Napisano

Na jaki czas kładłaś karty?

Czy się odezwie... Za jakiś czas. I stety niestety nie prędko. Ale fakt, będzie pierw nieśmiałe, takie podchody a później uczuciowo.

Uzbrój się w cierpliwość ;)

Napisano (edytowane)

czas do miesiąca :)

Edytowane przez bimba
Napisano

Na pierwsze moje odczucie kart - odezwie się jak będzie coś potrzebował i odezwie się jak do ciotki dobrej rady.

Napisano

serio jak do ciotki dobrej rady?

bo jak tak to jestem w dużym błędzie :P

Napisano

odezwie sie , Papiez ze swej natury lubi gadac, pouczac .. ;) szczegolnie w polaczeniu z asem mieczy :)

Napisano
serio jak do ciotki dobrej rady?

bo jak tak to jestem w dużym błędzie :P

mi się tak ta 10 pucharów skojarzyła bo mi zazwyczaj do tej pory w relacjach pokazywała właśnie że ktoś traktuje mnie jak rodzine, dzwoni do mnie jak do ciotki i o coś się pyta do tego ten papież skojarzył mi się z radami.. takie ja mam odczucia Twoje karty więc mogło wyjść po Twojemu :)

Gość paulinqa123
Napisano

czy Y się odezwie, 3 karty

papież, as mieczy, 10 pucharów odzew będzie na pewno. latem, czyli jeszcze niebawem :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

zbieg okoliczności sprawił, że to ja odezwałam się jak do "ciotki dobrej rady" hehe, czy można uznać że to co w kartach spełniło się?

• Lubię to! 1
Napisano

W sumie to do papieża przychodzi się po radę nie papież do ludzi on biernie siedzi wiec moim zdaniem karty dobrze pokazały :)

Napisano

W sumie to do papieża przychodzi się po radę nie papież do ludzi on biernie siedzi wiec moim zdaniem karty dobrze pokazały :)