Gość Mana Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 jaki będzie wynik mojego starania się o pracę w s ? 10 kielichów + Kochankowie + 4 kielichów -> s. księżyc//pustelnik chyba może być z tym ciężko... w sumie ciesz się tym co masz... Najpóźniej w sierpniu dam jakąś odpowiedź, jakąś weryfikację dam. Cytuj
afercia Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Będą się zastanawiać chyba nad Tobą i kimś z bliskiego otoczenia/ rodziny ale w rezultacie zostawią Cię z niezadowoleniem.. Czwóreczka to rozczarowaniem ich decyzją z kochanów moim zdaniem Cytuj
Trida Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 jaki będzie wynik mojego starania się o pracę w s ?10 kielichów + Kochankowie + 4 kielichów -> s. księżyc//pustelnik Dużo nadzie, emocji w tym kierunku ale może być różnie. Nie wiem, czy Ty się w gruncie rzeczy zdecydujesz, czy nie zostaniesz w obecnej pracy szczerze mówiąc. Cytuj
Lakshmi Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) zniechecenie... nie zdecydujesz sie na nowa prace/ lub jej nie dostaniesz... bedziesz naburmuszony i zly, obrazony... a wtedy oferta jeszcze innej pracy niezauwazenie przejdzie ci kolo nosa ( 4 kiel) Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
Gość Mana Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo afercia Dziękuję bardzo Trida Dziękuję bardzo Lakshim :_kwiatek: Wiecie obecne zajęcie mam do powiedzmy połowy sierpnia więc pomału się rozglądam za czymś nowym. Ta oferta wiązałaby się z wyjazdem, ale oferta ciekawa... chyba że jakieś konkrety już byłyby mniej ciekawe... No cóż zobaczymy.... jak będę coś wiedzieć lub długo nic nie będę wiedzieć dam Wam znać. Jeszcze raz Dziękuję Cytuj
niiwa Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Ja tu widzę oddanie się rodzinie, bliskim oraz dylematy - wszelkie plany nie wypalą - może się okazać, że jesteś w ciąży:) Cytuj
Vivere Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 jaki będzie wynik mojego starania się o pracę w s ? 10 kielichów + Kochankowie + 4 kielichów -> s. księżyc//pustelnik chyba może być z tym ciężko... w sumie ciesz się tym co masz... Nie wiem czy podejmiesz starania? Tak jakbys straciła zainteresowanie tym wakatem, bo pojawi się cos innego Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 dziękuję bardzo niiwa dziękuję bardzo Vivere :buzki: zobaczymy, na razie jeszcze zbierają aplikacje... do któregoś tam lipca... więc to wszystko jeszcze trochę potrwa Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 10 na początku to koniec... myślę, że nici z tego, dalej w kochankach będziesz podejmować wybór 'co dalej?', może nawet jakieś inne drzwi będą otwarte, ale możesz się poczuć zniechęcona, może nawet zaczniesz się dłużej nad czymś zastanawiać, zechcesz pobyć w samotności... pracy tutaj nie widzę Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Ta oferta wiązałaby się z wyjazdem, ale oferta ciekawa... chyba że jakieś konkrety już byłyby mniej ciekawe... A tej informacji wcześniej nie doczytałam. Na upartego można zinterpretowac tak (choć mało w tę wersję wierzę): 10 kielichów - dom rodzinny, bezpieczne miejsce, w który jesteś teraz Kochankowie + 4 kielichów - wybór trudny, rozterki czy zostać w tym znanym bezpiecznym miejscu czy usamodzielnić się, chwycić okazję i wyjechać. 4 kielichów (zakładając, że dostaniesz pracę) to tęsknota za czymś co opuściłaś. No i Księżyc i Pustelnik w podsumie - samotne rozmyślania..... Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Dziękuję Euterpe thx Vivere... zobaczymy...ja sama patrząc na te karty miałam dwojakie odczucia więc wrzuciła na forum... No nic czas pokarze :> Cytuj
QPucharów Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Będziesz się wahać ale 10 pucharów mówi o zostaniu przy domu, więc myślę, że sama zrezygnujesz(4 pucharów) z tej pracy. Nie będzie to to, czego oczekiwałaś Cytuj
Lakshmi Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) a moze i dostaniesz te prace, ale potem sie rozmyslisz zmienisz zdanie, bo nie bedziesz z tej pracy zdowolony. ogolnie dzisiaj te karty wygladaja dla mnie jakbys sama nie wiedziala czego chcesz, nie mozesz sie zdecydowac czy w to wchodzic czy nie... moze masz za wysokie wymagania i wyobrazenia na temat idealnej pracy ( 10 kiel) lub praca ta wymaga znoszenia pewnych niewygod,na co mozesz nie miec ochoty ... Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Dziękuję Lakshimi... zobaczymy... aplikację złożyłam, teraz pozostaje mi tylko czekać ^^ Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 jaki będzie wynik mojego starania się o pracę w s ? 10 kielichów + Kochankowie + 4 kielichów -> s. księżyc//pustelnik chyba może być z tym ciężko... w sumie ciesz się tym co masz... Jak na razie się nie odezwali. Więc to może być swoista odpowiedź na pytanie. W każdym razie na początku nakręciłam się na tę ofertę później zaś zajęłam się czymś innym i właściwie już na niej przestało mi na niej tak zależeć. Skupiłam się na czymś innym. Dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi