Skocz do zawartości

praca...jaki wynik

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jaki będzie wynik mojego starania się o pracę w s ?

10 kielichów + Kochankowie + 4 kielichów -> s. księżyc//pustelnik

chyba może być z tym ciężko... w sumie ciesz się tym co masz...

Najpóźniej w sierpniu dam jakąś odpowiedź, jakąś weryfikację dam.

Napisano

Będą się zastanawiać chyba nad Tobą i kimś z bliskiego otoczenia/ rodziny ale w rezultacie zostawią Cię z niezadowoleniem.. Czwóreczka to rozczarowaniem ich decyzją z kochanów moim zdaniem

Napisano

Dużo nadzie, emocji w tym kierunku ale może być różnie. Nie wiem, czy Ty się w gruncie rzeczy zdecydujesz, czy nie zostaniesz w obecnej pracy szczerze mówiąc.

Napisano (edytowane)

zniechecenie... nie zdecydujesz sie na nowa prace/ lub jej nie dostaniesz... bedziesz naburmuszony i zly, obrazony... a wtedy oferta jeszcze innej pracy niezauwazenie przejdzie ci kolo nosa ;) ( 4 kiel)

Edytowane przez Lakshmi
Napisano

Dziękuję bardzo afercia

Dziękuję bardzo Trida

Dziękuję bardzo Lakshim

:_kwiatek: :_kwiatek: :_kwiatek:

Wiecie obecne zajęcie mam do powiedzmy połowy sierpnia więc pomału się rozglądam za czymś nowym.

Ta oferta wiązałaby się z wyjazdem, ale oferta ciekawa... chyba że jakieś konkrety już byłyby mniej ciekawe...

No cóż zobaczymy.... jak będę coś wiedzieć lub długo nic nie będę wiedzieć dam Wam znać.

Jeszcze raz Dziękuję :buzki:

Napisano

Ja tu widzę oddanie się rodzinie, bliskim oraz dylematy - wszelkie plany nie wypalą - może się okazać, że jesteś w ciąży:)

Napisano

Nie wiem czy podejmiesz starania? Tak jakbys straciła zainteresowanie tym wakatem, bo pojawi się cos innego

Napisano

dziękuję bardzo niiwa

dziękuję bardzo Vivere

:buzki: :buzki:

zobaczymy, na razie jeszcze zbierają aplikacje... do któregoś tam lipca... więc to wszystko jeszcze trochę potrwa :)

Pozdrawiam :slonko:

Gość Euterpe
Napisano

10 na początku to koniec...

myślę, że nici z tego, dalej w kochankach będziesz podejmować wybór 'co dalej?', może nawet jakieś inne drzwi będą otwarte, ale możesz się poczuć zniechęcona, może nawet zaczniesz się dłużej nad czymś zastanawiać, zechcesz pobyć w samotności...

pracy tutaj nie widzę :(

Napisano

Ta oferta wiązałaby się z wyjazdem, ale oferta ciekawa... chyba że jakieś konkrety już byłyby mniej ciekawe...

A tej informacji wcześniej nie doczytałam. Na upartego można zinterpretowac tak (choć mało w tę wersję wierzę):

10 kielichów - dom rodzinny, bezpieczne miejsce, w który jesteś teraz

Kochankowie + 4 kielichów - wybór trudny, rozterki czy zostać w tym znanym bezpiecznym miejscu czy usamodzielnić się, chwycić okazję i wyjechać. 4 kielichów (zakładając, że dostaniesz pracę) to tęsknota za czymś co opuściłaś. No i Księżyc i Pustelnik w podsumie - samotne rozmyślania.....

Napisano

Dziękuję Euterpe :_kwiatek:

thx Vivere... zobaczymy...ja sama patrząc na te karty miałam dwojakie odczucia więc wrzuciła na forum... No nic czas pokarze :>

Napisano

Będziesz się wahać ale 10 pucharów mówi o zostaniu przy domu, więc myślę, że sama zrezygnujesz(4 pucharów) z tej pracy. Nie będzie to to, czego oczekiwałaś

Napisano (edytowane)

a moze i dostaniesz te prace, ale potem sie rozmyslisz zmienisz zdanie, bo nie bedziesz z tej pracy zdowolony.

ogolnie dzisiaj te karty wygladaja dla mnie jakbys sama nie wiedziala czego chcesz, nie mozesz sie zdecydowac czy w to wchodzic czy nie... moze masz za wysokie wymagania i wyobrazenia na temat idealnej pracy ( 10 kiel) lub praca ta wymaga znoszenia pewnych niewygod,na co mozesz nie miec ochoty ...

Edytowane przez Lakshmi
Napisano

Dziękuję Lakshimi... zobaczymy... aplikację złożyłam, teraz pozostaje mi tylko czekać ^^

• 5 tygodni później...
Napisano

Jak na razie się nie odezwali. Więc to może być swoista odpowiedź na pytanie.

W każdym razie na początku nakręciłam się na tę ofertę później zaś zajęłam się czymś innym i właściwie już na niej przestało mi na niej tak zależeć. Skupiłam się na czymś innym.

Dziękuję wszystkim za pomoc :buzki: