Skocz do zawartości

Czy spotkamy się w lipcu?(ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan miał ponoć przyjechać na lipiec do Polski. Ciekawi mnie czy w ogóle się spotkamy w tym miesiącu. Właściwie tknął mnie wynik rozkładu stąd http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/80132-dlaczego-x-wchodzi-na-blog.html Z panem byliśmy razem i się rozeszliśmy. Ale jakoś dziwne te karty u niego z emocjami.

Trójka kielichów Świat Koło Fortuny

Mam nadzieję że nie przyjedzie zaprosić mnie na żaden ślub. Świętowanie z trójki może dotyczyć spotkania,świat to może jego przyjazd z zagranicy, a koło nagłe wydarzenie. Może koło znaczy że podjął już decyzje i ja nie mam na to wpływu, przyjedzie i będzie stał pod domem jak pacan. Chociaż koło to całkowity obrót do góry nogami. Czyżby chciał wywrócić mojego życie znowu łbem na dół? Nie wiem po tych kartach czy się spotkamy, jeżeli nawet to bardzo spontanicznie.

Napisano
Czy spotkamy się w lipcu

Może być różnie. W większym gronie bardzo możliwe ale sam na sam... Tutaj powątpiewam.

Tak na prawdę nie ma jednoznacznej odpowiedzi jak dla mnie.

3 kielichowa to spotkanie, Świat - radość, szczęście ale to Koło tutaj może Wam pokrzyżować trochę plany lub - spotkanie będzie spontaniczne 'na chwile'

Napisano

No to stawiam na fajne spotkanko :) możliwe, że przy piwie (często 3 kieli mi wskazuje na jakieś małe libacje alkoholowe ;))

Napisano

Hahaha ja się najbardziej boje ze zaprosi mnie na swoje wesele albo będzie chciał żebym poszła z nim na jakieś xd ja na wakacjach pracuje wiec pan musiałby się dość daleko pofatygowac autem xd ale my zawsze gdzieś się spijemy tzn on bo jest wyjątkowo ekonomiczny w porównaniu do mnie xd dziękuję Trida <3

Napisano (edytowane)

Trójka kielichów, Świat, Koło Fortuny

spotkac , to sie pewnie spotkacie...tylko nie wiem czy w lipcu.

w XX Swiecie + X Kole widac jego wyjazd... i sie zastanawiam, czy mu tam na wyjezdzie jakas panna w oko nie wpadla? (na jakiejs imprezce na przyklad..sugerowalo by to: 3 kiel + tanczaca kobitka na karcie Swiat... wiec moze Pan ma lub bedzie w najblizszym czasie miec inna pania na celowniku ;))

Edytowane przez Lakshmi
Napisano

Dziękuję Lakshmi :) Chociaż waham się czy w pytaniu o tą konkretną sytuację mogłoby wyjść mi udział innych osób bo jednak pytałam nie o niego a o nas :) Ale może być jak mówisz :)

Napisano

Możecie się spotkać całkiem niezobowiązująco tak "w przelocie", między spotkaniem z innymi znajomymi na jakiegoś drinka

Napisano (edytowane)

Cornelio dziękuję :) myślę że to `między spotkaniami` jest dość realistyczne - jak przyjedzie to tylko na kilka dni więc będzie miał napięty grafik :)

Tak myślę co napisała Lakshmi o panience, zaczęłam zastanawiać czy nie będzie próbował zrobić tego co na ostatnim urlopie - nie chciał być w Polsce sam więc znalazł sobie laleczkę na urlop, taka żeby się nie nudzić. Tylko laleczka narobiła sobie nadziei i na całe moje nieszczęście byłam to ja :) Stąd może ta 3ka - zabawka na urlop

Edytowane przez afercia
Napisano

Spotkacie się przypadkiem po jego powrocie, zaistnieją sprzyjające okoliczności ;)

Napisano

Dziękuję Sanya :) ja tak teraz pomyślałam że się.nie spotkamy bo będzie pił bawił się i zapomni o Bożym świecie albo w ogóle nie będzie w Polsce oddzieli nas świat

Napisano

On ma w ogole chyba duzo( X) laleczek wokol siebie, albo lubi sie otaczac wianuszkiem ( Swiat) kobiet.. chyba niestaly facet jest... kolo fortuny to 'przemiana materii' wiec moze on lubi zmieniac laleczki do zabawy.? imprezki tez jak najbardziej tu widac i alkohol..

On sie jak najbardziej moze z toba spotkac, ale moze nie bedziesz jedyna kobieta z ktora sie spotka.

Napisano

Mi się wydaje, że spotkacie się ale w jakimś większym gronie nie sam na sam. Może zabierze Cię na jakąś imprezę w większym gronie.

Napisano

Dla mnie karty kontaktowe. Możecie spotkać się przez przypadek albo w większym gronie

Napisano
Pan miał ponoć przyjechać na lipiec do Polski. Ciekawi mnie czy w ogóle się spotkamy w tym miesiącu. Właściwie tknął mnie wynik rozkładu stąd http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/80132-dlaczego-x-wchodzi-na-blog.html Z panem byliśmy razem i się rozeszliśmy. Ale jakoś dziwne te karty u niego z emocjami.

Mam nadzieję że nie przyjedzie zaprosić mnie na żaden ślub. Świętowanie z trójki może dotyczyć spotkania,świat to może jego przyjazd z zagranicy, a koło nagłe wydarzenie. Może koło znaczy że podjął już decyzje i ja nie mam na to wpływu, przyjedzie i będzie stał pod domem jak pacan. Chociaż koło to całkowity obrót do góry nogami. Czyżby chciał wywrócić mojego życie znowu łbem na dół? Nie wiem po tych kartach czy się spotkamy, jeżeli nawet to bardzo spontanicznie.

Jesli się spotkacie, to będzie czysty zbieg okoliczności. Ja myślę, że Pan ma inne plany niż Ci się wydaje. Może nie przyjedzie a może nie będzie to w lipcu.

Mimo iż, szczególnie 3 pucharów, karty kontaktowe, ja jestem na nie. Spotkania w lipcu nie będzie.

• 2 miesiące temu...