tlumaczka Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Czy spotkam się w miesiącu lipcu z Panem Y 8 buław, as buław, królowa mieczy spotkamy się na początku miesiąca nawet, dosyć szybko ? Cytuj
Czarownica Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Nie spotkacie się, będziesz próbowała to zaproponować, sugerować, albo ogólnie zakręcić się może wokół miejsca gdzie Pan mógłby być, ale spotkania tu nie ma. Cytuj
Lakshmi Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 (edytowane) calkiem mozliwe ze sie spotkacie( propozycja spotkania jest i szansa na nie 8 bulaw + as bulaw), ale ostatecznie na dluzsza mete ty zrezygnujesz z tego pana, odetniesz sie ( krolowa mieczy) najprawdopodobniej ''spotkanie'' ale predzej elektroniczne, czyli przez internet, kom. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
Trida Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Czy spotkam się w miesiącu lipcu z Panem Y8 buław, as buław, królowa mieczy Możliwe szybkie, spontaniczne spotkanie jednak mieczowa tutaj może sugerować szybkie jego zakończenie lub - odwołanie. As może sugerować, że w czasie wymiany smsów (które są symbolizowane przez 8 buław) padnie jakaś propozycja (as) i Ty jednak się odetniesz (mieczowa) 1 Cytuj
Vivere Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 A czy Wy już się kiedykolwiek widzieliście f2f? Czy to może znajomość internetowa? Możecie się "minąć". Krzyknąć sobie "Cześć" w przelocie. Spotkania nie widzę. 1 Cytuj
tlumaczka Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 tak poznaliśmy się , Pan chwilowo wyjechal za granice i powiedzial ze przyjedzie w lipcu i chce sie ze mna koniecznie zobaczyc.Na chwile obecna caly czas mamy kontakt włąsnie internet/sms itd. i ta królowa mieczy mnie tak nurtuje....że własnie chyba to ja się pozniej odetne.... Cytuj
Vivere Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 No to jesteście wstępnie umówieni 8 buław, jest impuls As B -zaczyna się coś w tym kierunku dziać ale trzeba - Królowa Mieczy - dograć temat tzn. terminy, miejsce itd. KM to może właśnie to dogranie na perfekt. w takiej sytuacji jest to spotkanie możliwe i jeśli termin i miejsce będą Ci odpowiadać. A może Ty o tych szczegółach zadecydujesz. Cytuj
tlumaczka Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 tak własnie mnie to zastanawia, moze bede wiedziala za kilka dni cos , to wtedy oczywiście zwerifukuje dziekuje Wam bardzo ! Cytuj
niiwa Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Czy spotkam się w miesiącu lipcu z Panem Y8 buław, as buław, królowa mieczy spotkamy się na początku miesiąca nawet, dosyć szybko ? -- ja spotkania nie widzę niestety, jest intensywna wymiana wiadomości i tyle, ty jako QMieczy jesteś zawiedziona z takiego obrotu spraw, jaki będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi