MadziaAdamo Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Śniły mi się kalosze stojące wzdłuż płotu mojego domu. Były czubkami odwrócone w jego stronę. Czy to może mieć jakieś znaczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czajorek510 Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Byłaś na swoim podwórku czy stałaś na zewnątrz ? Wysoki jest ten Twój płot ? Troszeczkę więcej szczegółów c: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadziaAdamo Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 stałam na ulicy przed domem bo akurat przejeżdżałam obok z koleżanką na wielbłądzie(!? ;>) płot nie jest wysoki około 1,5 m bytu czyli różowe kalosze z wysoka cholewką i na czarnej podeszwie były jakby wtykniete w żywopłot ale nie pamiętam czy do góry nogami czy normalnie stały. Pamiętam, że skojarzyłam to z tym że miało odbyć się jakieś święto coś jak Halloween połączone z sylwestrem i te buty miały jakiś związek z tym. Było ich może z 4 abo 5 ustawionych wzdłuż płotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts