Halsky Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Kiedy moja żona zajdzie w ciążę Kiedy:Księżyc, 4 buławy, XV Diabeł, Giermek mieczy ------wynik -------- 9 mieczy - myślę, że w koziorożcu - po 22 grudnia Cytuj
Vivere Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Księzyc - Rak lub Ryba Diabeł - Koziorożec 9 mieczy to może nocne karmienie i przewijanie Ale, jakoś tak, tej ciąży nie widzę. Prędzej bym się stosowania (teraz) antykoncepcji doszukała w tych kartach. Cytuj
niiwa Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Są problemy z zajściem - może warto się przebadać/Księżyc, Diabeł/ albo szczerze z nią pogadać/może nie chce ciąży/ Cytuj
Trida Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Wy chcecie, by żona zaszła w ciąże ale wg mnie ciąży tu raczej nie widać... Są starania widoczne ale Diabeł możliwe, że sugeruje zajście w najmniej spodziewanym momencie. Cytuj
Halsky Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Napisano 25 Czerwca 2014 Księzyc - Rak lub RybaDiabeł - Koziorożec 9 mieczy to może nocne karmienie i przewijanie Ale, jakoś tak, tej ciąży nie widzę. Prędzej bym się stosowania (teraz) antykoncepcji doszukała w tych kartach. Nie ma antykoncepcji Cytuj
Czarownica Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Wiem, że pytanie było o czas a nie czy w ogóle zajdzie, ale ja tu ciąży nie widzę i radziłabym żonie najpierw iść do lekarza dowiedzieć się czy jej cykle są w ogóle owulacyjne... Cytuj
karim-tarot Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Kiedy moja żona zajdzie w ciążę Kiedy:Księżyc, 4 buławy, XV Diabeł, Giermek mieczy ------wynik -------- 9 mieczy - myślę, że w koziorożcu - po 22 grudnia No tutaj bardzo ciężkie karty, jeśli chodzi o ciążę. Księżyc, tutaj wskazuje nadzieje na ciąże, 4 buław starania, dzieje się, a więc dążycie do tego, Diabeł może podsycać starania, ale też w tym rozkładzie może symbolizować tracenie nadziei, wiary, że się uda. Giermek mieczy, stres, drobne spięcia - 9 mieczy, może oznaczać w rezultacie czas do 9 miesięcy, chociaż nie jest wyjątkowo dobra na pytanie o ciąże (bo też oznacza poronienie), pierwsza + ostatnia Księżyc i 9 mieczy - tutaj spektrum tych lęków o to, że się nie uda, zamartwianie się etc. Dlatego trzeba wyzbyć się stresów, lęków i niepokojów, bo to jest niekorzystne dla zdrowia i de facto na starania się o dziecko. PS Zgadzam się z wypowiedzią powyżej, może warto odwiedzić lekarza, żeby spr, czy wszystko OK! Pozdrawiam, K. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez karim-tarot dodanie komentarza. Cytuj
Seid Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Ciąży tu nie widać, jeśli już to jedynie fałszywy alarm. Lekarz jak najbardziej wskazany - oprócz hormonów warto sprawdzić jeszcze stan narządu rodnego, bo 4 buław przy Księżycu i Diable może wskazywać na jakiś problem z drogami rodnymi albo jajowodami aczkolwiek w tych kartach można się też dopatrzeć komponenty stresowej. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Seid Cytuj
afercia Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Wg mnie też jakieś przyblokowanie bardziej widać.. Wszyscy sugerują żeby przebadać panią ale mi ten paź nasuwa pana.. Wczoraj przypadkiem trafiłam na jakiś program z ezo i Romuald mówił o spodniach - ze czasami bezpłodnośc jest spowodowana nimi ze są zbyt ciasne u mężczyzny. Chociaż moja babcia powtarza to od lat Cytuj
Lakshmi Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) ja tez widze problem z zajsciem Diabel czesto wskazuje, ze przyczyzna jest Endometrioza, + paz mieczy( zabieg chirurgiczny/ badanie inwazyjne)= laparoskopie diagnostyczna to badanie, ktore jest w stanie najwiarygodniej endometrioze potwierdzic lub wykluczyc. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 zimą ... ale raczej nie tej zimy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi