zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Na poznanie Pana z którym będę regularnie się spotykać 1. Czas kiedy go poznam - 7 mieczy - parę razy 7 mieczy pokazało mi wydarzenie, które już miało miejsce ..generalnie w mieczach ciężko określić czas 2. W jakich okolicznosciach - 8 mieczy - będę w kłopotach, np. koleżanka zniknie z moją torebką i telefonem ...Pan będzie mnie ratował z opresji 3. Jego wyglad zewnetrzny - Rycerz pucharów - młodszy ode mnie 4. Jego zalety wewnetrzne - Umiarkowanie - łagodny, cierpliwy, spokojny, zrównoważony, delikatny 5. Jego wady wewnetrzne - Sąd - skostniały i zamknięty w sobie, brak naturalności w zachowaniu 6. Czy nasz zwiazek bedzie staly - Słońce - nie wiem ..będziemy spotykać się przez wakacje 7. Ile bedziemy razem - Gwiazda - trudno powiedzieć, gdyż wg źródeł internetowych karta ta określa 2 - 3 lata 8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów - powiewa zauroczeniem Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Mnie się wydaje, że 7 mieczy i 8 mieczy zaprzeczają faktom, których się spodziewasz, o które pytasz. Tak jakby miało nie nastąpić poznanie pana takiego jakiego chcesz. 7 mieczy - osoba działa w pojedynkę w 8 mieczy jest blokada. Ostatecznie w 7 mieczach - nie znasz dnia ani godziny, zaskoczy Cię. Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Mnie 8 mieczy pokazało kiedyś sytuację, którą ww opisałam. Poznałam Pana, który ratował mnie z opresji pożyczając swój telefon i odprowadzając do domu. Taki był początek naszej znajomości. Wcześniej kładłam karty na wieczór i właśnie wyciągnęłam 8 mieczy, 6 monet, Król Buław Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Mnie 8 mieczy pokazało kiedyś sytuację, którą ww opisałam. Poznałam Pana, który ratował mnie z opresji pożyczając swój telefon i odprowadzając do domu. Taki był początek naszej znajomości. Wcześniej kładłam karty na wieczór i właśnie wyciągnęłam 8 mieczy, 6 monet, Król Buław 8 mieczy Ci nie życzę ale jeśli ma to być droga do Twojego szczęśćia, to niech tam Ja w tym rozkładzie widzę wyłącznie przelotne flirty i tyle... Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 też widzę tylko wakacyjny flirt ..też sobie nie życzę 8 mieczy zmyliła mnie lekko karta Gwiazdy na czasie trwania relacji. Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 też widzę tylko wakacyjny flirt ..też sobie nie życzę 8 mieczy zmyliła mnie lekko karta Gwiazdy na czasie trwania relacji. czas trwania relacji masz Słońce kupa radości, beztroski ale i lekkomyślności i Gwiazda -nadziei, która nie koniecznie będzie spełniona bo w wyniku jest giermek pucharów. Cytuj
niiwa Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Zgadzam się z Vivere, dodam tylko, że ten Sąd może mówić o powrocie/na krótko/ jakiejś starej znajomości, ale nie mającej perspektyw rozwoju. Cała reszta kart bardziej mówi o twoich pragnieniach. Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Trudno liczyłam na jakiś fajny wakacyjny romans Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Trudno liczyłam na jakiś fajny wakacyjny romans ale się nie poddawaj Chcieć to móc. Jesli chodzi tylko o wakacyjny romans, to może Ci się uda w 7 mieczy uszczknąć coś miłego dla siebie Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Vivera nie poddaję się ..tym bardziej, że to moje pierwsze wakacje, gdy jestem sama Cytuj
Lakshmi Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) 8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów (obok gwiazdy i slonca) = w wyniku zwiazku moze pojawic sie dziecko , (dziewczynka?). Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 1. Czas kiedy go poznam - 7 mieczy - myślę że to będzie czas w którym będziesz czuła się przytłoczona, i będziesz mieć jakies problemy, myslę że to może byc jakoś koło zimy 2. W jakich okolicznosciach - 8 mieczy - tutaj by się potwierdzało to co napisałam wyżej, tak jakby miał Ci pomóc w tych kłopotach, czy problemie, albo może on nawet będzie ich przyczyną ? 3. Jego wyglad zewnetrzny - Rycerz pucharów - myślę że włosy w kolorze ciemnego blondu, szatyn o jasnych oczach, szczupły, wyższy od Ciebie, wysportowany 4. Jego zalety wewnetrzne - Umiarkowanie - ugodowy, bezkonfliktowy, cierpliwy, łagodny, spokojny i tolerancyjny 5. Jego wady wewnetrzne - Sąd - hmm.. a może taki niestały w swoich postanowieniach ? spoźnialski, i troche z głową w chmurach tzn. może zapominać gdzie coś zostawił , nie wiem dlaczego ale tak go odebrałam 6. Czy nasz zwiazek bedzie staly - Słońce - jak najbardziej stały jak dla mnie 7. Ile bedziemy razem - Gwiazda - ja myślę że to może być nawet docelowy... uważam że bardzo długo 8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów -głęboki romans, zauroczenie, uczucia na pewno, otwarcie się na nową wpsólną drogę... Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Mam takie pytanie czy to mogło się już stać ? Pierwsze, co pomyślałam jak zobaczyłam te karty ..że to się już zdarzyło. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 mogło, 7 mieczy raczej tez moze pokazywac że już go poznałaś... moze zadaj osobne pytanie ? Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 zadam pytanie czy znam już mężczyznę, z którym wejdę w najbliższą relację - wyciągnełam kartę Sąd Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 no to dokładaj do AW xd ale dla mnie oznacza to że go znasz już... bo sąd to odrodzenie, wybaczenie.... a na obrazku są dwie osoby które wyglądają jakby się znały Cytuj
zakretka23 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 poczekamy zobaczymy ..postaram się zweryfikować za jakiś czas wróżbę Cytuj
Lakshmi Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 zadam pytanie czy znam już mężczyznę, z którym wejdę w najbliższą relację - wyciągnełam kartę Sąd wg. mnie znasz go juz Cytuj
Trida Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 1. Czas kiedy go poznam - 7 mieczy ciężko określić… 2. W jakich okolicznosciach - 8 miecz ja się zastanawiam, po tych dwóch punktach, czy Ty go już nie znasz tak w gruncie rzeczy. 3. Jego wyglad zewnetrzny - Rycerz pucharów Lovelasik stawiam na blondyna, taki lekko metro może być 4. Jego zalety wewnetrzne - Umiarkowanie Spokój, opanowanie ale możliwe, że podchodzące pod lekko flegmatyczne 5. Jego wady wewnetrzne - Sąd Właśnie ta flegmatyczność trochę, taka ‘sprawiedliwość’, wszystko wg zasad. 6. Czy nasz zwiazek bedzie staly - Słońce Raczej flircik ale z możliwością na coś więcej ale po czasie. O ile Ty się nie znudzisz 7. Ile bedziemy razem - Gwiazda Tutaj raczej sądzę luźny związek bez określania czasu w pierwszej fazie. 8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów - Jakieś uczucia, emocje będą ale czy to będzie poważne to mam wątpliwości. Cytuj
Davisa Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Trudno liczyłam na jakiś fajny wakacyjny romans Nie poddawaj się. Na coś takiego większość mężczyzn liczy, więc o co come on? A może pan z tych trudniej dostępnych? Żeby nie powiedzieć, niedostępnych:-) Cytuj
zakretka23 Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Napisano 28 Czerwca 2014 Na mojej orbicie krąży dwóch Panów o których myślę, jeden jest młodszy, a drugi starszy. Obaj w pewnym sensie kojarzą się z 8 mieczami. Cytuj
Lakshmi Napisano 28 Czerwca 2014 Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) zadam pytanie czy znam już mężczyznę, z którym wejdę w najbliższą relację - wyciągnełam kartę Sąd to moze byc niekoniecznie ktos, kto obecnie krazy w twojej robicie, a ktos kto byl juz w twojej przeszlosci, zniknal i znowu sie pojawi ( XX jako odrodzenie, renesans relacji, znajomosci) Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
Vivere Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Czy znasz mężczyznę? Sąd trudno po jednej karcie wyciągnąć wniosek.Może to znaczyć: - przebaczenie i powrót do starego, byłego partnera, z którym kiedyś tworzyliście związek - pozbycie się starych przyzwyczajeń, towarzystwa i poznanie kogoś zupełnie nowego, innego niż do tej pory, kogos kto wniesie nową jakość w nasze życie. Niepokoi mnie: że Sąd wypadł Ci na Pana wady (w podstawowym rozkładzie tego wątku), więc jeśli miałby to być pan, ktorego znasz, to zmian na lepsze w tej relacji nie będzie, zwłaszcza, że w zaletach wypadło mu Umiarkowanie. Zgodnie z tą kartą (Sąd): nie bój się zmian, wyjdą Ci na dobre. Wyzwól się z sytuacji, w której tkwisz, z toksycznej relacji. Tak jakby karta sugerowała, że powinnaś zmienić sposób swojego postępowania. Cytuj
zakretka23 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 Starszy Pan jest moim eks z czasów szkoły średniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi