Skocz do zawartości

Na poznanie Pana

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na poznanie Pana z którym będę regularnie się spotykać

1. Czas kiedy go poznam - 7 mieczy - parę razy 7 mieczy pokazało mi wydarzenie, które już miało miejsce ..generalnie w mieczach ciężko określić czas

2. W jakich okolicznosciach - 8 mieczy - będę w kłopotach, np. koleżanka zniknie z moją torebką i telefonem ...Pan będzie mnie ratował z opresji

3. Jego wyglad zewnetrzny - Rycerz pucharów - młodszy ode mnie

4. Jego zalety wewnetrzne - Umiarkowanie - łagodny, cierpliwy, spokojny, zrównoważony, delikatny

5. Jego wady wewnetrzne - Sąd - skostniały i zamknięty w sobie, brak naturalności w zachowaniu

6. Czy nasz zwiazek bedzie staly - Słońce - nie wiem ..będziemy spotykać się przez wakacje

7. Ile bedziemy razem - Gwiazda - trudno powiedzieć, gdyż wg źródeł internetowych karta ta określa 2 - 3 lata

8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów - powiewa zauroczeniem

Napisano

Mnie się wydaje, że 7 mieczy i 8 mieczy zaprzeczają faktom, których się spodziewasz, o które pytasz. Tak jakby miało nie nastąpić poznanie pana takiego jakiego chcesz. 7 mieczy - osoba działa w pojedynkę w 8 mieczy jest blokada.

Ostatecznie w 7 mieczach - nie znasz dnia ani godziny, zaskoczy Cię.

Napisano

Mnie 8 mieczy pokazało kiedyś sytuację, którą ww opisałam. Poznałam Pana, który ratował mnie z opresji pożyczając swój telefon i odprowadzając do domu. Taki był początek naszej znajomości. Wcześniej kładłam karty na wieczór i właśnie wyciągnęłam 8 mieczy, 6 monet, Król Buław

Napisano
Mnie 8 mieczy pokazało kiedyś sytuację, którą ww opisałam. Poznałam Pana, który ratował mnie z opresji pożyczając swój telefon i odprowadzając do domu. Taki był początek naszej znajomości. Wcześniej kładłam karty na wieczór i właśnie wyciągnęłam 8 mieczy, 6 monet, Król Buław

8 mieczy Ci nie życzę ale jeśli ma to być droga do Twojego szczęśćia, to niech tam :D

Ja w tym rozkładzie widzę wyłącznie przelotne flirty i tyle...

Napisano

też widzę tylko wakacyjny flirt ;) ..też sobie nie życzę 8 mieczy ;) zmyliła mnie lekko karta Gwiazdy na czasie trwania relacji.

Napisano
też widzę tylko wakacyjny flirt ;) ..też sobie nie życzę 8 mieczy ;) zmyliła mnie lekko karta Gwiazdy na czasie trwania relacji.

czas trwania relacji masz Słońce kupa radości, beztroski ale i lekkomyślności i Gwiazda -nadziei, która nie koniecznie będzie spełniona bo w wyniku jest giermek pucharów.

Napisano

Zgadzam się z Vivere, dodam tylko, że ten Sąd może mówić o powrocie/na krótko/ jakiejś starej znajomości, ale nie mającej perspektyw rozwoju.

Cała reszta kart bardziej mówi o twoich pragnieniach.

Napisano
Trudno ;) liczyłam na jakiś fajny wakacyjny romans ;)

ale się nie poddawaj :D Chcieć to móc. Jesli chodzi tylko o wakacyjny romans, to może Ci się uda w 7 mieczy uszczknąć coś miłego dla siebie :D

Napisano

Vivera nie poddaję się ..tym bardziej, że to moje pierwsze wakacje, gdy jestem sama :)

Napisano (edytowane)

8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów (obok gwiazdy i slonca) = w wyniku zwiazku moze pojawic sie dziecko , (dziewczynka?).

Edytowane przez Lakshmi
Gość paulinqa123
Napisano

1. Czas kiedy go poznam - 7 mieczy - myślę że to będzie czas w którym będziesz czuła się przytłoczona, i będziesz mieć jakies problemy, myslę że to może byc jakoś koło zimy

2. W jakich okolicznosciach - 8 mieczy - tutaj by się potwierdzało to co napisałam wyżej, tak jakby miał Ci pomóc w tych kłopotach, czy problemie, albo może on nawet będzie ich przyczyną ?

3. Jego wyglad zewnetrzny - Rycerz pucharów - myślę że włosy w kolorze ciemnego blondu, szatyn o jasnych oczach, szczupły, wyższy od Ciebie, wysportowany

4. Jego zalety wewnetrzne - Umiarkowanie - ugodowy, bezkonfliktowy, cierpliwy, łagodny, spokojny i tolerancyjny

5. Jego wady wewnetrzne - Sąd - hmm.. a może taki niestały w swoich postanowieniach ? spoźnialski, i troche z głową w chmurach tzn. może zapominać gdzie coś zostawił , nie wiem dlaczego ale tak go odebrałam

6. Czy nasz zwiazek bedzie staly - Słońce - jak najbardziej stały jak dla mnie

7. Ile bedziemy razem - Gwiazda - ja myślę że to może być nawet docelowy... uważam że bardzo długo

8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów -głęboki romans, zauroczenie, uczucia na pewno, otwarcie się na nową wpsólną drogę...

Napisano

Mam takie pytanie czy to mogło się już stać ? Pierwsze, co pomyślałam jak zobaczyłam te karty ..że to się już zdarzyło.

Gość paulinqa123
Napisano

mogło, 7 mieczy raczej tez moze pokazywac że już go poznałaś... moze zadaj osobne pytanie ?

Napisano

zadam pytanie czy znam już mężczyznę, z którym wejdę w najbliższą relację - wyciągnełam kartę Sąd

Gość paulinqa123
Napisano

no to dokładaj do AW xd ale dla mnie oznacza to że go znasz już... bo sąd to odrodzenie, wybaczenie.... a na obrazku są dwie osoby które wyglądają jakby się znały ;)

Napisano

poczekamy :) zobaczymy ..postaram się zweryfikować za jakiś czas wróżbę

Napisano
zadam pytanie czy znam już mężczyznę, z którym wejdę w najbliższą relację - wyciągnełam kartę Sąd

wg. mnie znasz go juz

Napisano

1. Czas kiedy go poznam - 7 mieczy

ciężko określić…

2. W jakich okolicznosciach - 8 miecz

ja się zastanawiam, po tych dwóch punktach, czy Ty go już nie znasz tak w gruncie rzeczy.

3. Jego wyglad zewnetrzny - Rycerz pucharów

Lovelasik ;) stawiam na blondyna, taki lekko metro może być :P

4. Jego zalety wewnetrzne - Umiarkowanie

Spokój, opanowanie ale możliwe, że podchodzące pod lekko flegmatyczne ;)

5. Jego wady wewnetrzne - Sąd

Właśnie ta flegmatyczność trochę, taka ‘sprawiedliwość’, wszystko wg zasad.

6. Czy nasz zwiazek bedzie staly - Słońce

Raczej flircik ale z możliwością na coś więcej ale po czasie. O ile Ty się nie znudzisz ;)

7. Ile bedziemy razem - Gwiazda

Tutaj raczej sądzę luźny związek bez określania czasu w pierwszej fazie.

8. Wynik zwiazku - Giermek pucharów -

Jakieś uczucia, emocje będą ale czy to będzie poważne to mam wątpliwości.
Napisano
Trudno ;) liczyłam na jakiś fajny wakacyjny romans ;)

Nie poddawaj się. Na coś takiego większość mężczyzn liczy, więc o co come on?

A może pan z tych trudniej dostępnych? Żeby nie powiedzieć, niedostępnych:-)

Napisano

Na mojej orbicie krąży dwóch Panów o których myślę, jeden jest młodszy, a drugi starszy. Obaj w pewnym sensie kojarzą się z 8 mieczami.

Napisano (edytowane)

to moze byc niekoniecznie ktos, kto obecnie krazy w twojej robicie, a ktos kto byl juz w twojej przeszlosci, zniknal i znowu sie pojawi ( XX jako odrodzenie, renesans relacji, znajomosci)

Edytowane przez Lakshmi
Napisano

Czy znasz mężczyznę? Sąd

trudno po jednej karcie wyciągnąć wniosek.Może to znaczyć:

- przebaczenie i powrót do starego, byłego partnera, z którym kiedyś tworzyliście związek

- pozbycie się starych przyzwyczajeń, towarzystwa i poznanie kogoś zupełnie nowego, innego niż do tej pory, kogos kto wniesie nową jakość w nasze życie.

Niepokoi mnie: że Sąd wypadł Ci na Pana wady (w podstawowym rozkładzie tego wątku), więc jeśli miałby to być pan, ktorego znasz, to zmian na lepsze w tej relacji nie będzie, zwłaszcza, że w zaletach wypadło mu Umiarkowanie.

Zgodnie z tą kartą (Sąd): nie bój się zmian, wyjdą Ci na dobre. Wyzwól się z sytuacji, w której tkwisz, z toksycznej relacji. Tak jakby karta sugerowała, że powinnaś zmienić sposób swojego postępowania.

Napisano

Starszy Pan jest moim eks z czasów szkoły średniej :)