Skocz do zawartości

co mnie czeka z Z w dalszej perspektywie, 3 karty(ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2 buław, rydwan, rycerz denarów

2 buław- randka, rydwan- on wyjedzie, rycerz denarów - i będziemy przyjaciółmi

Napisano

Hmm, no taka znajomośc z doskoku, zadzieje się coś na starcie w sensie jakieś spotkania, a później to tak własnie koleżeńskim tempem... Rycerz denarów nie wyklucza ewolucji relacji, jednak będzie to przebiegać miarowo, bez fajerwerków. Raczej na jakiś rozmowach się skończy.

• Lubię to! 1
Napisano
Raczej na jakiś rozmowach się skończy.

tak bo to beda kontakty internetowe ( 2 bulaw) dlatego ostatecznie zastoj w rycerzu monet, tak to bedzie trwac...na odleglosc, choc moze On cie odwiedzi : ''przyleci przeleci i poleci dalej.. ;)

dodatkowo ten rycerz monet sugeruje , ze moze pojawic sie jeszcze jeden rycerz w twoim zyciu...

• Lubię to! 1
Napisano

no tak będzie w pl za miesiąc to prawda, ale ja biorę po uwagę tylko poważny związek żadnego przelatywania z nim bez związku :P

Napisano

r. bulaw bedzie probowal ;)

zobacz karte , przypatrz sie mu jak on pedzi z bulawa ;)

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)
hahahahaha ;)

to jest rycerz denarów! on pędzi z monetą :P

on nie pędzi :lol: on stoi i czeka, aż ktoś po tą monetę przyjdzie :tuptup::dresiarz:

co do rozkładu: obstawiam spotkanie poza domem; na początku mogą być podchody, flirty (2 buławy + rydwan), relacja może nabrać tempa, a później wszystko się uspokoi, relacja koleżeńska (rycerz denarów)

Edytowane przez Euterpe
Napisano

jak boga kocham widzialam tam rycerza bulaw ,a to tymczasem rydwan, :D :-))) ale mam widzenia ! ;)

ale rydwan to tez meski podboje i meska seksualnosc. wiec moze cos w tym jest co napisalam o r. bulaw ;) ze pan Z. bedzie probowal cos wiecej ;)

Napisano
co mnie czeka z Z

Jakaś ożywiona rozmowa, możliwe, że lekka kłótnia, sprzeczka i każde pójdzie w swoją stronę ale będzie to nadal na zasadzie koleżeńskiej.

Związku ani nic takiego nie widać.

Napisano

no jestem ciekawa co się sprawdzi, kolegujemy się już długo tylko niespodziewanie mocno zaiskrzyło i jestem ciekawa co będzie dalej

Napisano

2 buław- randka, rydwan- on wyjedzie, rycerz denarów - i będziemy przyjaciółmi

Jesli macie wspólne zainteresowania, pasje, to mogą one Was połączyć i będzie się między Wami ta przyjaźń pogłębiać.

Ale przy tych kartach nie wykluczona jest cielesność tzn życie erotyczne.

Napisano (edytowane)

Wspólną pasję mamy, dokładnie tak

Edytowane przez bimba
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

jest romans haha, za dwa tygodnie wraca tam skąd przyleciał więc sprawdza się, związku a nic takiego nie planuje

• Lubię to! 1