bimba Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 2 buław, rydwan, rycerz denarów 2 buław- randka, rydwan- on wyjedzie, rycerz denarów - i będziemy przyjaciółmi Cytuj
Czarownica Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Hmm, no taka znajomośc z doskoku, zadzieje się coś na starcie w sensie jakieś spotkania, a później to tak własnie koleżeńskim tempem... Rycerz denarów nie wyklucza ewolucji relacji, jednak będzie to przebiegać miarowo, bez fajerwerków. Raczej na jakiś rozmowach się skończy. 1 Cytuj
Lakshmi Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Raczej na jakiś rozmowach się skończy. tak bo to beda kontakty internetowe ( 2 bulaw) dlatego ostatecznie zastoj w rycerzu monet, tak to bedzie trwac...na odleglosc, choc moze On cie odwiedzi : ''przyleci przeleci i poleci dalej.. dodatkowo ten rycerz monet sugeruje , ze moze pojawic sie jeszcze jeden rycerz w twoim zyciu... 1 Cytuj
bimba Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 no tak będzie w pl za miesiąc to prawda, ale ja biorę po uwagę tylko poważny związek żadnego przelatywania z nim bez związku Cytuj
Lakshmi Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 r. bulaw bedzie probowal zobacz karte , przypatrz sie mu jak on pedzi z bulawa Cytuj
bimba Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 hahahahaha to jest rycerz denarów! on pędzi z monetą Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) hahahahaha to jest rycerz denarów! on pędzi z monetą on nie pędzi on stoi i czeka, aż ktoś po tą monetę przyjdzie :dresiarz: co do rozkładu: obstawiam spotkanie poza domem; na początku mogą być podchody, flirty (2 buławy + rydwan), relacja może nabrać tempa, a później wszystko się uspokoi, relacja koleżeńska (rycerz denarów) Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Euterpe Cytuj
Lakshmi Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 jak boga kocham widzialam tam rycerza bulaw ,a to tymczasem rydwan, :-))) ale mam widzenia ! ale rydwan to tez meski podboje i meska seksualnosc. wiec moze cos w tym jest co napisalam o r. bulaw ze pan Z. bedzie probowal cos wiecej Cytuj
QPucharów Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 relacja koleżeńska, możecie się spotkać. Cytuj
Trida Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 co mnie czeka z Z2 buław, rydwan, rycerz denarów Jakaś ożywiona rozmowa, możliwe, że lekka kłótnia, sprzeczka i każde pójdzie w swoją stronę ale będzie to nadal na zasadzie koleżeńskiej. Związku ani nic takiego nie widać. Cytuj
bimba Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Napisano 27 Czerwca 2014 no jestem ciekawa co się sprawdzi, kolegujemy się już długo tylko niespodziewanie mocno zaiskrzyło i jestem ciekawa co będzie dalej Cytuj
Vivere Napisano 28 Czerwca 2014 Napisano 28 Czerwca 2014 2 buław, rydwan, rycerz denarów 2 buław- randka, rydwan- on wyjedzie, rycerz denarów - i będziemy przyjaciółmi Jesli macie wspólne zainteresowania, pasje, to mogą one Was połączyć i będzie się między Wami ta przyjaźń pogłębiać. Ale przy tych kartach nie wykluczona jest cielesność tzn życie erotyczne. Cytuj
bimba Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Wspólną pasję mamy, dokładnie tak Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez bimba Cytuj
bimba Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Napisano 13 Sierpnia 2014 jest romans haha, za dwa tygodnie wraca tam skąd przyleciał więc sprawdza się, związku a nic takiego nie planuje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi