kasiulinek87 Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Co czeka mnie w kwestii macierzyństwa w ciągu najbliższych 3 lat? as denarów 6 kielichów 3 denarów szanse widać i pracę nad tym stricte ciążowych kart nie ma. to zapytałam jeszcze tak: czy zajdę w ciążę w ciągu najbliższych 3 lat? giermek buław giermek kielichów królowa buław no chyba tak. królowa buław już mi nie raz na babkę w ciąży wychodziła, nawet częściej niż królowa denarów... Cytuj
Lakshmi Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 as denarów 6 kielichów 3 denarów- jak dla mnie ( wg mojego doswiadczenia) to sa ciazowe karty zostaniesz mama w ciagu tych 3 lat. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 też jestem na tak zwłaszcza po tych giermkach, którzy reprezentują często osoby niedojrzałe jeszcze, dzieci - może ciąża bliźniacza będzie... no i oznaczają też wiadomości, a po takich kartach mogą być pozytywne królowa buław też mi się kojarzy z płodnością - jak zechce, to mieć będzie w asie denarów jest szansa (to też monety, a więc może się nie obejść bez wydatków na lekarza) Cytuj
Vivere Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Co czeka mnie w kwestii macierzyństwa w ciągu najbliższych 3 lat? as denarów 6 kielichów 3 denarów szanse widać i pracę nad tym stricte ciążowych kart nie ma. to zapytałam jeszcze tak: czy zajdę w ciążę w ciągu najbliższych 3 lat? giermek buław giermek kielichów królowa buław no chyba tak. królowa buław już mi nie raz na babkę w ciąży wychodziła, nawet częściej niż królowa denarów... Powinna być ciąża i narodziny w ciągu 3 lat i kto wie czy nie raz po raz. Cytuj
Czarownica Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 No tez mi się wydaje, że nawet niejedno może być... Do trzech lat będzie dziecko przynajmniej jedno;) Cytuj
Gość Mana Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 też jestem na tak... i nawet nie jedno dzieciątko powinno być Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 jak dla mnie tak ,zostaniesz mamą w ciągu trzech lat... i zastanawiam się przypadkiem czy nie urodzisz bliźniaków, albo dwóch chłopców rok po roku, tak mi się skojarzyło Cytuj
QPucharów Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Zostaniesz mama w ciągu 3 lat(3 monet). Zarówno w 6 kielichów jak i w paziach możliwa 2 dzieci. Cytuj
Trida Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Co czeka mnie w kwestii macierzyństwa w ciągu najbliższych 3 lat?as denarów 6 kielichów 3 denarów to zapytałam jeszcze tak:czy zajdę w ciążę w ciągu najbliższych 3 lat? giermek buław giermek kielichów królowa buław Czy ja wiem, czy tu widać macierzyństwo.... Dzieci są ale jakoś nie czuję tej ciąży u Ciebie szczerze mówiąc. Oczywiście to tylko moje spojrzenie na sprawę Cytuj
kasiulinek87 Napisano 4 Lipca 2014 Autor Napisano 4 Lipca 2014 3 denarow kojarzy mi se z konsultacjami lekarskimi... wiec pewnie będą potrzebne... ;/ Cytuj
tlumaczka Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 ja tez myślę że zostaniesz mama , giermek to zawsze dzidzia 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Co czeka mnie w kwestii macierzyństwa w ciągu najbliższych 3 lat? as denarów 6 kielichów 3 denarów będzie chęć posiadania potomstwa, ale jeszcze ciąży nie widać. czy zajdę w ciążę w ciągu najbliższych 3 lat? giermek buław giermek kielichów królowa buław bedziesz w relacji (giermek buław) (królowa buław), ale w czasie o który pytasz jeszcze dziecka nie będzie. Będziesz w tym czasie wciąż dojrzewać do posiadania potomstwa i gotowość widać w ostatnim roku. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 4 Lipca 2014 Autor Napisano 4 Lipca 2014 no ja mam problemy hormonalne... moze sie nie obejsc bez leczenia... Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 i te giermki pokazywałyby mi właśnie leczenie, aż dojdziesz do formy w Królowej bulaw, która będzie zdrowa i gotowa. Życzę by było jak najszybciej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi