Skocz do zawartości

prosba o interpretacje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

zadałam pytanie jakie są uczucia byłego X do mnie i wyszło ; 9 pik, as kier, dama karo, as karo, 9 karo, król kier.

gdyby nie ta pierwsza karta to pomyślała bym że są w miarę dobre uczucia ale 9 pik mówi o odejściu, rozpadzie? ale co w takim mówią inne karty? as karo? wiadomość od X? po co skoro to koniec?

byłabym wdzięczna za interpretacje, dziekuje :)

Nie usuwamy treści interpretowanego wątku - Cornelia

Edytowane przez Czarownica
regulamin
Gość anhana
Napisano

Jakie są uczucia byłego X do mnie ? Hmmm. Ja to widzę tak, że chciałby się z tobą zobaczyć, spotkać (9 pik), myśli o tobie ciepło (As kier, Dama karo). Być może otrzyma od Ciebie wiadomość lub Ty od niego (As karo) ale będą jakieś opóźnienie (9 karo) -to tak optymistycznie.

Niestety jest też opcja ,że wyszły karty życzeniowe i to obrazuje tylko twoje myśli albo inna kobietę. Trudno mi to ugryźć bo też się uczę, więc może ktoś jeszcze zerknie.

Napisano (edytowane)

dziekuje ślicznie :)

Edytowane przez Jolka89
Napisano (edytowane)

spojrzy jeszcze któraś i zinterpretuje co według niej to znaczy? :]

Edytowane przez Jolka89
Napisano (edytowane)

jest ktoś życzliwy kto by spojrzał jeszcze na karty i powiedzial co mysli ?

Edytowane przez Jolka89
Napisano (edytowane)

Dziekuje Ci bardzo !! :)

Edytowane przez Jolka89