Jolka89 Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) zadałam pytanie jakie są uczucia byłego X do mnie i wyszło ; 9 pik, as kier, dama karo, as karo, 9 karo, król kier. gdyby nie ta pierwsza karta to pomyślała bym że są w miarę dobre uczucia ale 9 pik mówi o odejściu, rozpadzie? ale co w takim mówią inne karty? as karo? wiadomość od X? po co skoro to koniec? byłabym wdzięczna za interpretacje, dziekuje Nie usuwamy treści interpretowanego wątku - Cornelia Edited July 10, 2014 by Czarownica regulamin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Jakie są uczucia byłego X do mnie ? Hmmm. Ja to widzę tak, że chciałby się z tobą zobaczyć, spotkać (9 pik), myśli o tobie ciepło (As kier, Dama karo). Być może otrzyma od Ciebie wiadomość lub Ty od niego (As karo) ale będą jakieś opóźnienie (9 karo) -to tak optymistycznie. Niestety jest też opcja ,że wyszły karty życzeniowe i to obrazuje tylko twoje myśli albo inna kobietę. Trudno mi to ugryźć bo też się uczę, więc może ktoś jeszcze zerknie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolka89 Posted June 26, 2014 Author Share Posted June 26, 2014 (edited) dziekuje ślicznie Edited June 27, 2014 by Jolka89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolka89 Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 (edited) spojrzy jeszcze któraś i zinterpretuje co według niej to znaczy? :] Edited June 27, 2014 by Jolka89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolka89 Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 (edited) jest ktoś życzliwy kto by spojrzał jeszcze na karty i powiedzial co mysli ? Edited June 27, 2014 by Jolka89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakshmi Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 nie martw sie , bedzie kontakt, pogodzicie sie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolka89 Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 (edited) Dziekuje Ci bardzo !! Edited June 27, 2014 by Jolka89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts