Skocz do zawartości

Na Pana jednego

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawilam dzis karty z Ciekawosci i mnie dosyc zaintrygowaly, i juz pokazuje czemu.

Mam taka relacje, z panem, nie rozmawiam, ale przeczucie mi ciagle cos mowi, ze to nie koniec naszej znajomosci. Wstawialam na forum prosbe o sprawdzenie czy to nie jakis karmiczny i cos tam niiby wyszlo.. To taka znajomosc, ktora nie wiedziec czemu siedzi w glowie w jakims stopniu. Nie doluje wcale, ale co jakis czas mam wrazenie, ze to nie koniec tego. Nie mysle o nim intensywnie ani nic, nie jesttem zakochana czy zauroczona, mam swoje sprawy, swoje cele i je realizuje. Jednym z takich celow, jest poprawa sylwetki i kilka kg mniej. To tak wlasnie wstepem.

Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze w ciagu pol roku stworze z Panem zwiazek : Krolowa mieczy, 3 puchary, 10 pucharow, 2 puchary / Wisielec - Pierwsza karta, ani troche zwiazkowa, ale ta reszta... No i zaczelam sie zastanawiac, co mi przyszlo na mysl, to Mieczowa, albo mowi o mojej ozieblosci co do pana (bo tak wlasnie sie zachowuje) albo o mojej wypracowanej sylwetce potem lejacym sie z plecow i wyzeczeniami. Reszta kart jest jasna, wisielec mowi o dlugiej realizacji.

CO sadzicie o tej mieczowej dziewuszki? :flamenco:

Napisano

Wydaje mi się JagodowaTruskawko, że w tej QMieczy stworzyłaś "maskę" przed nim - tzn. grasz hardą i twardą, taką wyniosłą kobietę -

-- czy wynika to z tego, że nie wierzysz w siebie? aby się wkręcić w jego towarzystwo?

- bo szansa na bliższe relacje jak najbardziej jest - nie wiem tylko czy na związek??

3 puch to wspólne imprezy w gronie znajomych, dalej 10 puch to chyba kulminacja tego, co może was połączyć w najbliższym czasie - ale to i tak spore ocieplenie.

Wychodzisz z QMieczy - od ciebie więc zależy - czego tak na prawdę chcesz!-czy Pragniesz GO? czy tylko rozważasz opcje??

Stawianie kart z ciekawości na zasadzie co by było gdyby, to chyba nie jest dobry pomysł.

Odpowiadam więc - sądzę, że nie stworzysz z Panem związku, bo tego nie pragniesz, możesz się wkręcić w jego towarzystwo i tyle.

Gość paulinqa123
Napisano

jezeli karty nie pokazały Twoich oczekiwań to wg mnie stworzycie związek, jest tego bardzo duże prawdopodobieństwo, praktycznie same karty uczuciowe...

Napisano

Swoją postawą, Królowa Mieczy, blokujesz realizację tworzenia związku.

Mozliwe, że Królowa Miecz/Wisielec stwarzasz pozory niechętnej, zimnej, niedostępnej a w Tobie są odmienne pragnienia niż panu pokazujesz (Wisielec) tzn. chciałabyś tę relację ocieplić ale nie pokazujesz tego -i ta wersja wg mnie jest bardziej prawdopodobna.

Jesli jednak się mylę i rzeczywiście nie masz do Pana ciepłych uczuć (KM) to tak zostanie między Wami (Wisielec) jak jest. Nie wykluczone, mimo wszystko, spotkania towarzyskie w większym gronie.

Napisano

Jak sie zrealizuje moje oczekiwanie, ze w ciagu pol roku stworze z Panem zwiazek : Krolowa mieczy, 3 puchary, 10 pucharow, 2 puchary / Wisielec

Mieczowa wg mnie pokazuje to, jak się odcinasz i dystansujesz od tego wszystkiego ale cóż - uczucia odżyją tak, ze nie bd w stanie ich opanowac ;) zwiazku jeszcze nie ma i do konca roku nie bezie, bo wisielec zwiastuje wg mnie przeciąganie w czasie.

Ale bądź dobrej myśli ;)

Gość paulinqa123
Napisano

a może mieczowa po prostu symbolizuje autorke wątku ? dodam jescze że wisielec w sumie, mógłby wskazywać na to że stworzycie związek ale nieco pózniej

Napisano

Moze mnie symbolizowac, bo to ja z roznych powodow, oziebilam znajomosc.