duo70 Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Co mnie zaskoczy w ciągu najbliższych dwóch dni ? As monet Koło fortuny 10 pucharów = Słońce Kiedyś as monet pokazał mi otrzymanie prezentu od kogoś, więc może i teraz coś niespodziewanego otrzymam. Może zaproszenie na jakąś miłą imprezę. Jak to na mnie wpłynie? (to co mnie zaskoczy, jak wpłynie na mnie) Mag Sąd 2 puchary = moc Z racji tego, że ostatnio pokłóciłam się z pewnym panem, to zakładam, że mogę się z nim pogodzić. Sąd jako powrót zgody a może i nawet będzie miłe spotkanie. W każdym bądź razie nie powinnam się już gniewać.. Bardzo będę wdzięczna za Wasze opinie Edytowane 27 Czerwca 2014 przez duo70 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Co mnie zaskoczy w ciągu najbliższych dwóch dni ? As monet Koło fortuny 10 pucharów = Słońce hmm.. ja pomyślałam o zaściu w ciąze, ale może to być też spotkanie rodzinne ,jakieś zaproszenie na czyjeś urodziny lub coś w tym stylu, w kazdym bądź razie jakaś cykliczna imprezka rodzinna . Jak to na mnie wpłynie? (to co mnie zaskoczy, jak wpłynie na mnie) Mag Sąd 2 puchary = moc no i tutaj ni w 5 ni w 10 nie pasuje mi to do tego co napisalam powyzej, chyba że będzie chodziło o zaproszenie na wesele/slub lub rocznicę, i wtedy zdasz sobie sprawę z tego że sama mogłabyś już wyjść za kogoś, tka pomyslalam Bardzo będę wdzięczna za Wasze opinie tak to widze ale jestem ciekawa innych opinii Cytuj
duo70 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Napisano 27 Czerwca 2014 w kartach lenormand, które wybrałam na to samo pytanie, wyszło: pies bukiet kwiatów więc jakiś prezent od przyjaciela , bądź zaproszenie, jak nic.. Mam jakieś takie przeczucie, ze i tarot i lenormand mówią albo o prezencie albo zaproszeniu jakimś Może od tego pana, z którym się pokłóciłam, bo próbował w tym tygodniu załagodzić konflikt między nami, ale widział po mojej stronie lekki upór jeszcze . Cytuj
Trida Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Co mnie zaskoczy w ciągu najbliższych dwóch dni ? As monet Koło fortuny 10 pucharów = Słońce A ja bym powiedziała, że niespodziewane spotkanie na łonie natury z kimś, kogo bardzo lubisz. Poleci kilka miłych słów, komplementów. Jak to na mnie wpłynie? (to co mnie zaskoczy, jak wpłynie na mnie) Mag Sąd 2 puchary = moc Poczujesz się fajnie, lepiej, lekko egoistycznie ale tak fajnie. Poprawi to wszystko lekko Twoją samoocenę wg mnie. Cytuj
Lakshmi Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 (edytowane) As monet Koło fortuny 10 pucharów -jakies pieniadze dostaniesz edit. szczescie w rodzinie z powodu przyplywu materialnego lub i ciaza w rodzinie. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Lakshmi Cytuj
duo70 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Napisano 27 Czerwca 2014 As monet Koło fortuny 10 pucharów jakies pieniadze dostaniesz nie wiem za co i od kogo mogłabym dostać pieniądze, ale z pewnością by mnie ucieszyły Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 - Co mnie zaskoczy w ciągu najbliższych dwóch dni - As monet Koło fortuny 10 pucharów -- Dosłownie na twoje pytanie pokazała się odpowiedź co cię zaskoczy? Asy mówią o naszym potencjale/a więc twoim/ - może więc Ty sama szykujesz jakąś niespodziankę, która zaskoczy? - bliscy będą szczęśliwi!!! Z twojej interpretacji widzę, że jesteś nastawiona na branie/otrzymywanie - --- ja radzę jednak skupienie uwagi na rodzinie/10 puch/ i tego, co możesz jej ofiarować. Cytuj
duo70 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Napisano 27 Czerwca 2014 "Z twojej interpretacji widzę, że jesteś nastawiona na branie/otrzymywanie - --- ja radzę jednak skupienie uwagi na rodzinie/10 puch/ i tego, co możesz jej ofiarować." Ja: stawiając ostatnio karty, często widziałam w nich tego pana, z którym się pokłóciłam i jego cieplejsze nastawienie do mnie, i to wszystko również widziałam w jego zachowaniu w realu. Więc stąd moja ciekawość, co zrobi dalej... Ale z rodziną najbliższą mam się widzieć w niedzielę, zaoferowałam swoja pomoc, przy pewnej sprawie Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 "Z twojej interpretacji widzę, że jesteś nastawiona na branie/otrzymywanie ---- ja radzę jednak skupienie uwagi na rodzinie/10 puch/ i tego, co możesz jej ofiarować. " Ja: stawiając ostatnio karty, często widziałam w nich tego pana, z którym się pokłóciłam i jego cieplejsze nastawienie do mnie, i to wszystko również widziałam w jego zachowaniu w realu. Więc stąd moja ciekawość, co zrobi dalej... Ale z rodziną najbliższą mam się widzieć w niedzielę, zaoferowałam swoja pomoc, przy pewnej sprawie -- Duo70 - mam wrażenie, że zadajesz pytania w domyśle - tzn.chodzi ci tak na prawdę o Pana X/jak piszesz wyżej/ a rozkład "niby" ogólny?? - tak się nie robi!! -- Dobra rada - jak rozkładasz karty, to porządnie się zastanów, o co pytasz?? - wtedy odpowiedź kart będzie jasna. Ja widzisz wyczułam, że coś jest nie tak z pytaniem do kart a tym o co ci właściwie chodzi. Cytuj
duo70 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Napisano 27 Czerwca 2014 próbuje interpretacje dopasować do mojej obecnej sytuacji i karty, ktore wyszly mogę interpretować w różny sposób. Pasują do obu moich sytuacji. Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 próbuje interpretacje dopasować do mojej obecnej sytuacji i karty, ktore wyszly mogę interpretować w różny sposób. Pasują do obu moich sytuacji.- Nie chodzi o interpretację!!! -- ale o pytanie do kart zanim rozłożysz karty!! - zastanów się o co pytasz, zanim zrobisz rozkład!! - widzę, że masz z tym problem. Cytuj
duo70 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Napisano 27 Czerwca 2014 Może i mam problem z zadawaniem pytań....Każdy uczy się na błędach... ale Ty masz problem z opanowaniem swojej złości. Popracuj nad tym. To nie jest miejsce na wyładowywanie swojej złości i bycie uszczypliwym wobec mniej doswiadczonych osób, To jest miejsce na spokojne i grzeczne udzielanie odpowiedzi. Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Może i mam problem z zadawaniem pytań....Każdy uczy się na błędach... ale Ty masz problem z opanowaniem swojej złości. Popracuj nad tym.To nie jest miejsce na wyładowywanie swojej złości i bycie uszczypliwym wobec mniej doswiadczonych osób, To jest miejsce na spokojne i grzeczne udzielanie odpowiedzi. -- A to mnie zaskoczyłaś?? - w którym momencie ujawniłam złość?? - ja ci tylko radziłam ??!! - W którym momencie byłam uszczypliwa jak sugerujesz?? - sorry Duo70 - cokolwiek żle odebrałaś, to nie było moim zamierzeniem - Cytuj
duo70 Napisano 27 Czerwca 2014 Autor Napisano 27 Czerwca 2014 w slowie pisanym, takie znaki jak "wykrzyniki" oznaczają złość, gniew itp i tak to odebrałam Cytuj
niiwa Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 No to nie patrz na wykrzykniki tylko na treść zawartą w zdaniu, bo tylko to miałam na myśli abyś się skupiła na treści - ale nie było w tym złości, gniewu, czy też czegokolwiek innego - COŚ ty taka DELIKATESOWA!! - Sorry - Cytuj
Trida Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 koleżanki - takie rzeczy na pw. Tutaj interpretujemy rozkład duo - generalnie problem z zadawaniem pytań jest dość spory (lub ich interpretacją nie sugerującą za każdym razem pana) jednak takie wątki nie są od takich dyskusji. Można zwrócić uwagę ale rozmowy nt 'co było uszczypliwe' powinny być załatwiane na pw. Cytuj
Lakshmi Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 mile radosne chwile spedzisz w gronie rodzinnym. (moze grillowanie? ;-).. moze ktos z rodziny da ci pieniadze lub cos wartosciowego... albo ty dasz cos cennego rodzinie. Cytuj
Vivere Napisano 28 Czerwca 2014 Napisano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Co mnie zaskoczy w ciągu najbliższych dwóch dni ? As monet Koło fortuny 10 pucharów = Słońce Kiedyś as monet pokazał mi otrzymanie prezentu od kogoś, więc może i teraz coś niespodziewanego otrzymam. Może zaproszenie na jakąś miłą imprezę. Jak to na mnie wpłynie? (to co mnie zaskoczy, jak wpłynie na mnie) Mag Sąd 2 puchary = moc Z racji tego, że ostatnio pokłóciłam się z pewnym panem, to zakładam, że mogę się z nim pogodzić. Sąd jako powrót zgody a może i nawet będzie miłe spotkanie. W każdym bądź razie nie powinnam się już gniewać.. Bardzo będę wdzięczna za Wasze opinie Wersja wydarzeń, którą opisałaś jest bardzo prawdopodobna. Jednak, wydaje mi się, że się spodziewasz 'jakiegos' ruchu od pana i tu karty mogły pokazać na opak (koło). Tzn. to, czego się spodziewasz, (oczekujesz?) As denarów- inicjatywy, impulsu, gestu, ze strony pana nie będzie i spędzisz czas w gronie swojej najbliższej rodziny lub zwyczajnie pod kocykiem w domu przy TV. Jak to na Ciebie wpłynie? Ty (moc) weźmiesz sprawy w swoje ręce i skierujesz do pana jakis gest pojednawczy. Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Vivere Cytuj
duo70 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 Weryfikacja Sobota była spokojna i domowa. Natomiast w niedzielę, tzn dzisiaj poszłam do mojej małej siostrzenicy i razem robiłysmy bańki mydlane, tzn ja robiłam a ona je radośnie łapała. As monet i koło fortuny: robienie baniek mydlanych, które to latały w górę i dół ) Wieczorem poszłam na koncert, który odbył się w plenerze i byłam zadowolona. (Kiedyś koło fortuny pokazało mi tort bezowy, który to przynióśł niespodziewanie gość.) I tak to było. Dziękuję wszystkim za interpretacje. 1 Cytuj
marcepanka Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 dzień dobry:) myślę, że naciąganie wydarzeń do kart mija się z celem:), być może karty wcale nie pokazały tych dwóch dni, tylko coś co tkwiło w twojej podświadomości, Koło to bardzo mocna karta, pokazuje ważne, życiowe zmiany i bańki mydlane---bez przesady:) pozdrawiam i moja myśl nie była w żadnym razie złośliwa:) Cytuj
duo70 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 dzień dobry:)myślę, że naciąganie wydarzeń do kart mija się z celem:), być może karty wcale nie pokazały tych dwóch dni, tylko coś co tkwiło w twojej podświadomości, Koło to bardzo mocna karta, pokazuje ważne, życiowe zmiany i bańki mydlane---bez przesady:) pozdrawiam i moja myśl nie była w żadnym razie złośliwa:) Nie uważam, że naciągam wydarzenia. Pytałam o dwa najbliższe dni, a w rozkładach dniowych karty pokazują nam rzeczy z dnia codziennego, dosłownie. Być może, że coś się wydarzy ważnego w moim życiu, ale w pytaniu zadanym na najbliższe dwa dni, nie wydarzyło się nic takiego, co odmieniło drastycznie moje życie. Nie wygrałam w lotto, nie dostałam spadku ani nie zaszła w ciąże. Karty dzienne realizują się bardzo codziennie. Cytuj
marcepanka Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Duo 70 a nie uważasz, że te karty po prostu nijak się mają do tego jak minęły Twoje dwa dni- pytam zwłaszcza w kontekście Koła i można po prostu uznać, że choć były karty to nic się w realu z nimi nie pokryło? Bo podciągając cokolwiek z życia pod znaczenie kart można się będzie pogubić, niedługo np. Mag będzie oznaczał jakąś totalną abstrakcję, jednym słowem " u każdego karta znaczy coś innego". Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 dzień dobry:)myślę, że naciąganie wydarzeń do kart mija się z celem:), być może karty wcale nie pokazały tych dwóch dni, tylko coś co tkwiło w twojej podświadomości, Koło to bardzo mocna karta, pokazuje ważne, życiowe zmiany i bańki mydlane---bez przesady:) pozdrawiam i moja myśl nie była w żadnym razie złośliwa:) Pytanie do kart, jak zauważyła niiwa było "felerne" więc i weryfikacja trudna. Moim zdaniem nic pytającą nie zaskoczyło. Wszystko było pod kontrolą i w ramach własnej decyzji pytającej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi