emili90 Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Dwie istotne rzeczy w naszej codzienności, których nie posiadam i nie umiem z tym walczyć. Cytuj
Lakshmi Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Dwie istotne rzeczy w naszej codzienności, których nie posiadam i nie umiem z tym walczyć. polecam ten motywator: [video=youtube;myBhZYiWdw4] Cytuj
eni55 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Też miałam taki problem i pomogła mi metoda "Theta Healing". Dzięki niej przepracowałam wiele rzeczy, które powodowały, że sabotowałam sama siebie. Anna Podgórska Budzik Twoich Mocy | Kolejna witryna sieci Cytuj
umbrella Napisano 16 Października 2015 Napisano 16 Października 2015 heh mi tez tego niestety brakuje, w sumie fajny motywator. Potrzeba mi chyba jednak takich więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi