GdzieTaIrlandia Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Wybieram się na doszkolenie:) Trochę się wahałam bo jest wiele osób co potrafią gadać a nie do końca potem jest na szkoleniu jak miało być,ale zaryzykowałam. I zobaczymy co z tego wyniknie. Jaką wiedze posiada szkoleniowiec-CESARZOWA, 10 MONET, 10 MIECZY dołozone papiez- Myślę,że posiada odpowiednia wiedzę..Bo karty super. tylko zastanawia mnie ta 10 mieczy:] Czy będę zadowolona ze szkolenia?-As pucharów, 9 mieczy, Królowa Buław-Myślę,że będę zadowolona. Rozwieje wiele moich zmagań czy wątpliwości. Doda mi pewności siebie. Atmosfera na szkoleniu-Król pucharów, 4 kielichów, 2 mieczy- Myślę,że bedzie ciepło i miło. Głownie bedziemy się skupiać na wyszukaniu błedów lub ułatwieniu sobie pracy. Co szkolenie wniesie do mojego zycia-2 kielichów, 4 buław, 8 buław- Dużo radości:] stabilności i pracy-działań:] Cytuj
Lakshmi Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Jaką wiedze posiada szkoleniowiec-CESARZOWA, 10 MONET, 10 MIECZY dołozone papiez- posiada mnostwo fachowej wiedzy, umie uczyc, ma blyskotliwy umysl, co podkresla 10 mieczy Czy będę zadowolona ze szkolenia?-As pucharów, 9 mieczy, Królowa Buław bedziesz , choc jakas butna , tupeciara baba moze cie wnerwic, popsuc Humor... Atmosfera na szkoleniu-Król pucharów, 4 kielichów, 2 mieczy- Jakis uczuciowy/ humorzasty, ewentualnie naburmuszony mezczyzna odegra pewna role..mila wspolpraca umyslowa , choc mozesz czuc sie w pewnym momencie troche znudzona, zmeczona, Co szkolenie wniesie do mojego zycia-2 kielichów, 4 buław, 8 buław-wniesie nowe kontakty, relacje (moze z mezczyzna), radosc i dzialanie, ruch, szkolenie doda ci swiezego powiewu w zyciu. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 Jaką wiedze posiada szkoleniowiec-CESARZOWA, 10 MONET, 10 MIECZY dołozone papiez Szkoleniowiec może sprawiać wrażenie osoby niepozornej.Ba! nie jest podejrzewana o taką wiedze. Wskazać należy iż temat zna bardzo dobrze, i co istotniejsze umie ją w sposób łatwy i przejrzysty przekazać. Czy będę zadowolona ze szkolenia?-As pucharów, 9 mieczy, Królowa Buław- Tak,będziesz bardzo zadowolona z możliwości odbycia w/w szkolenia. Doda Ci to pewności swoich działań, zmieni Twoje dotychczasowe podejście do tematu. Uznasz że przed szkoleniem,nie wiedziałaś naprawdę dużo o zakresie przedmiotowym,zaś po- poczujesz się bardziej merytoryczna. Atmosfera na szkoleniu-Król pucharów, 4 kielichów, 2 miecz Atmosfera będzie bardzo lużna. Odejdziesz od planu dotychczasowych działań (IV Kielichów) na rzecz nowych rozwiązań które nie są szablonowe i oczywiste( II mieczy) Podnieść należy, że wykażesz się innowacyjnością w tworzeniu nowych procedur. Weźmiesz pod uwagę inne możliwości. Co szkolenie wniesie do mojego zycia-2 kielichów, 4 buław, 8 buław- Poczujesz się pewniej, jednocześnie wzrośnie Twoje zadowolonie z wykonanej pracy. Pokuszę się o stwierdzenie, że nowe świeże podejście do tematu- zagwarantuje głębszym zainteresowaniem z Twojej stronie. Co istotniejsze- poczujesz spokój, w przedmiocie Twoich kwalifikacji- znikną obawy co do kompetencji i myśli " a może zostanę zastąpiona przez kogoś bardziej wykwalifikowanego ". Ciemniejsza stroną w/w działania- będzie konieczność włożenia większego wysiłku. Ot- spadnie Ci na głowę dużo pracy. Cytuj
Trida Napisano 28 Czerwca 2014 Napisano 28 Czerwca 2014 Jaką wiedze posiada szkoleniowiec-CESARZOWA, 10 MONET, 10 MIECZY dołozone papiez- Sporą ojjj sporą. A 10 mieczy niech Cię nie zastanawia już kilkakrotnie pisałam miecze to intelekt a 10 to pełnia czyli no jak znalazł – wie wszystko, co wiedzieć powinien będzie gites. Czy będę zadowolona ze szkolenia?-As pucharów, 9 mieczy, Królowa Buław- Szkolenie, wg mnie, nie da CI pełni wiedzy jakaś byś chciała mieć ale pokieruje Cie w miejsce, gdzie możesz szukać. I ogólnie będziesz zadowolona. Atmosfera na szkoleniu-Król pucharów, 4 kielichów, 2 mieczy- Wg mnie trochę sztywna, lekko stresująca, bez większych przerw etc. Skierowana mocno na pracę i naukę. Co szkolenie wniesie do mojego zycia-2 kielichów, 4 buław, 8 buław- Otworzy perspektywy, ruszysz się do realizowania, myślenia o nowych rzeczach, przedsięwzięciach. Fajne karty na zmianę myślenia, podejścia, nabranie pewności siebie. Zdecydowania. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Lipca 2014 Autor Napisano 27 Lipca 2014 witam ,szkoleni troche przeniesione w czasie na 5 sierpnia. na pewno zweryfikuje. dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi