Ysabell Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Cześć, Próbuję się skontaktować z pewną osobą, bo potrzebuję od niej pomocy w mojej sprawie. Od kilku dni nie dostałam odpowiedzi... Pytanie: czy uda mi się skontaktować z M? Wyciągnęłam karty: 1 - obecna sytuacja: 3 monety 2 - czego nie należy robić: 4 puchary 3 - co należy robić: Wisielec 4 - rozwiązanie: 6 pucharów Wg mnie jest bardzo zajęty pracą, więc powinnam się uzbroić w cierpliwość i nie wymyślać, że nie odpowiada, bo mnie olał po prostu Wisielec wskazuje, że sytuacja uległa zawieszeniu, ale 6 pucharów zwykle wskazuje mi spotkanie, więc może też kontakt (nawet nieosobisty)? Jak myślicie? 1 Cytuj
Czarownica Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Moim zdaniem to rozwiązanie to przypomnieć się za jakiś czas. Nie zniechęcaj się i nie traktuj tego jako olanie, bo faktycznie osoba ma duzo na głowie teraz i istnieje ryzyko, że sama z siebie zapomni sie odezwać. Więc odczekaj jeszcze i wyślij ponowną wiadomość/wykonaj telefon Cytuj
Trida Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Cornelia dobrze pisze. Wisielec pokazuje uzbrojenie się w cierpliwość a 4 kieli w pytaniu - czego nie robić - nie marudzić, narzucać się, pisać co i rusz etc. Osoba ta ma teraz sporo pracy (3 monety) dlatego bez nerwów poczekaj Cytuj
QPucharów Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Zgadzam się z dziewcznami. Karty jednoznacznie zalecają cierpliwość (wisielec), 4 pucharów nie narzucać się. Jest zajęty swoimi sprawami być może w pacy. A kontakt będzie:-) Cytuj
Vivere Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Próbuję się skontaktować z pewną osobą, bo potrzebuję od niej pomocy w mojej sprawie. Od kilku dni nie dostałam odpowiedzi... Pytanie: czy uda mi się skontaktować z M? Wyciągnęłam karty: 1 - obecna sytuacja: 3 monety - to jest praca nad wymierzonym celem, tu są chyba Twoje starania by nawiązać kontakt. 3 monet to też pomoc osób innych, współpraca 2 - czego nie należy robić: 4 puchary - nie poddawać się, nie zniechęcać się, szukać nowych innych rozwiązań 3 - co należy robić: Wisielec - przemyśleć i poszukać nowych/ innych rozwiązań/dróg do kolegi, innych sposobów, narzędzi do komunikowania się z kolegą 4 - rozwiązanie: 6 pucharów- powinien być kontakt ale nie wiem czy nie po fakcie. Cytuj
pretoria Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 1 - obecna sytuacja: 3 monety - jest zajęty swoimi sprawami 2 - czego nie należy robić: 4 puchary - nie denerwuj się, nie zniechęcaj 3 - co należy robić: Wisielec - poczekać 4 - rozwiązanie: 6 pucharów - otrzymanie wiadomości Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Sprobowac innej formy kontaktu, o ile jest taka mozliwa. Wisielec, mowi, aby sprobowac cos zrobic inaczej, z innej strony. 4 Kielichow to rada, zeby nie opuszczac rak, nie zniechecac sie. 6 Kielichow to jednak powrot do przeszlosci a tym samym kontakt, odnowienie czegs, w tym przypadku - wiadomosc. A znajomy albo zapracowany jest albo zajety jakimis waznymi dl aniego sprawami. Ale kontkat bedzie. Predzej czy pozniej. Ty natomiast mozesz mu sie jeszcze przypomniec. Cytuj
marcepanka Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Na twoje pytanie- karty pokazały, że nie uda się z tym panem skontaktować. Nie ma kart kontaktu- osobistego, telefonicznego, czy w sieci i nie ma kart działania, masz Wisielca jako radę--czekaj, odłóż sprawę i tyle. Mogłaś jeszcze określić ramy czasowe dla swojego pytania. Pozdrawiam :) Cytuj
niiwa Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Najwyraźniej ta osoba podjęła już decyzję i podjęła działania/3den/, twoje wahania niczego już nie wniosą, powinnaś przemyśleć/ujrzeć inny punkt widzenia /może tej osoby?/ aby potem przyznać jej rację i dojść do ugody. Cytuj
Ysabell Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 Widzę, że zdania podzielone. Ramy czasowe były na krótki czas, tydzień do dwóch tygodni. niiwa - nie do końca rozumiem, co masz na myśli. W kierunku czego ta osoba podjęła działania - nie odpowiadania mi? Nie pokłóciliśmy się, żeby się później godzić. Zresztą, musiałoby w tym celu dojść do kontaktu, a o to właśnie pytam. Cytuj
Ceres Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 1 - obecna sytuacja: 3 monety - zapracowany 2 - czego nie należy robić: 4 puchary - narzucać się, męczyć go próbami kontaktu 3 - co należy robić: Wisielec - czekać 4 - rozwiązanie: 6 pucharów - a to często u mnie karta kontaktu z kimś z przeszłości więc pewnie sie odezwie Cytuj
afercia Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 1 - obecna sytuacja: 3 monety - zawzięcie dziubie sobie w pracy 2 - czego nie należy robić: 4 puchary - nie siedzieć naburmuszonym, nie unikać innych możliwości, kiedyś czytałam ze 4 to dość samotne karty zamykania się w 4 kątach więc może nie izoluj się za bardzo od innych możliwości spędzania czasu albo nie przekreślaj od razu pana i nie stawiaj ściany między Wami 3 - co należy robić: Wisielec - powisieć w czasoprzestrzeni i poczekać 4 - rozwiązanie: 6 pucharów - wspomnienia - mi zawsze pokazuje się kiedy ktoś za mną zatęskni i wtedy dzwoni Cytuj
niiwa Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 niiwa - nie do końca rozumiem, co masz na myśli. W kierunku czego ta osoba podjęła działania - nie odpowiadania mi? Nie pokłóciliśmy się, żeby się później godzić. Zresztą, musiałoby w tym celu dojść do kontaktu, a o to właśnie pytam. - miałam na myśli jakieś wasze wcześniejsze rozmowy, ustalenia na temat sprawy, o którą chcesz zapytać tę osobę - założyłam, że temat był już przerabiany kiedyś, omawiany przez was - . Jeśli sprawa jest tej osobie kompletnie nieznana wcześniej, to uważam, że sama powinnaś podjąć decyzję/Wisielec/ w momencie gdy będziesz sama na to gotowa. Moim zdaniem karty bardziej zasugerowały abyś nie robiła niczego dopóki Sama nie jesteś tego pewna/4 puch, Wisielec/, a 3 den wiąże się jednak z jakąś inwestycją/startem. 6 puch sugeruje właśnie ten powrót do wcześniejszych jakichś rozmów w kwestii sprawy, o którą chcesz tę osobę spytać/doradzić się. 3 den - to Ty decydujesz i nie opieraj się na opiniach innych osób, dopóki nie jesteś pewna/4 puch, Wisielec/ to wstrzymaj się od działań. Wiem, nie jest to odp. na twoje pytanie, ale tak odebrałam karty. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Po pierwsze nie narzucaj się, nie rozpaczaj i nie rozmyślaj tyle dlaczego nie ma teraz kontaktu z jego strony , jest zajęty, powinnas wyczekać, w końcu się odezwie Cytuj
Ysabell Napisano 13 Lipca 2014 Autor Napisano 13 Lipca 2014 W końcu udało mi się niego dodzwonić, ale niestety nie chciał/nie mógł mi pomóc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi