JagodowaTruskawka Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Bardzo polubilam tego typu rozklady Aura miesiaca : 10 mieczy, Wieza, 8 denarow / Swiat -Aura Konca, wewnetrznej przemiany, zniszczenia tego co jest aby powstalo nowe, moze nowe idee, sposob zycia czy myslenia, na pewno bedzie to tez miesiac pracy, nad soba albo nad czyms. Czerwiec byl miesiacem odpoczynku i przygotowania sie, na lipiec, ktory bedzie przelomem i wysilkiem Co sie wydarzy w moim zyciu uczuiowym damsko-meskim : Paz pucharow, Glupiec, Kochankowie / Sad ostateczny - Cos milego, moze zadna wielka milosc, ale jakies mile slowo, jakis Pan sie mna moze zainteresuje. Glupiec albo mowi o czyms nowym (chociaz to as pucharow mi pokazywal zazwyczaj) albo o czyms niezobowiazujacym, wesolym, jest to jest ok, ale jak nie ma to tez jest fajnie. Mam nadzieje, ze kochankowie nie mowia dylemacie, bo na koncu jest sad ost ktory kojarzy mi sie z odrodzeniem w polaczeniu z kochankami. Mam juz dosc ciagle wracajacego do mojego zycia exa Zdrowie : 5 bulaw - co mi przyszlo na mysl, to upor w darzeniu do celu, co by sie pokrywalo z moja dieta i cwiczeniami. Energia bedzie mnie roznosic ! co sie wydarzy w domu : 4 puchary, 6 mieczy, Umiarkowanie / Wisielec - pierwsza czesc miesiaca zwykla nuda, potem mogla sie pojawic impreza rodzinna, na ktora jedziemy 12 lipca a umiarkowanie znowu mowi o spokoju. Niespodziewane : 8 pucharow, As mieczy, Sila / Kaplan -Albo nocna podroz, albo zakonczenie jakiejs znajomosci, do czego sama doprowadze. As mieczy mowilby o koncu, i stoi obok Sily - kobiecej energii, kaplan w podsumie mowi o kierowaniem sie zasadami. finanse : Cesarzowa - Bede miala na swoje wydatki, niczego mi nie zabraknie, osiagne to robiac to co lubie Edytowane 29 Czerwca 2014 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Trida Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Aura miesiaca : 10 mieczy, Wieza, 8 denarow / Swiat Koleżanko czy Ty nie kończysz czegoś z hukiem? Widać zmiany ojjj… U mnie Wieża na miesiąc pokazała dość mocno takie zmiany w psychice a u Ciebie są wzmocnione 10 mieczami. Dużo będziesz myślała nad sobą, swoim wnętrzem, rozwojem itd. 8 denarów – praca od podstaw. Ale Świat tutaj sugeruje pozytywne zmiany szczęście itd. Więc źle nie będzie. Odejście od starego. Co sie wydarzy w moim zyciu uczuiowym damsko-meskim : Paz pucharow, Glupiec, Kochankowie / Sad ostateczny Możliwe, że poznasz kogoś z nadzieją i perspektywą na wakacyjny romansik a może nawet coś więcej Zdrowie : 5 bulaw Uważaj na poparzenia słoneczne, jeśli planujesz się opalać. co sie wydarzy w domu : 4 puchary, 6 mieczy, Umiarkowanie / Wisielec Jakaś niemiła sytuacja, mała sprzeczka, kłótnia po której wszystko się ładnie unormuje chociaż nadal pewne słowa będą ‘wisiały’ w powietrzu. Niespodziewane : 8 pucharow, As mieczy, Sila / Kaplan Smutek związany z wieżą z początku rozkładu i wzmocnienie samej siebie, swojego wnętrza. Stawiam na zakończenie jakiejś istotnej dla Ciebie znajomości. finanse : Cesarzowa Chyba planujesz wydać pieniążki na coś fajnego, co ? Bo Tutaj dobre pieniądze, które dobrze zagosporadujesz. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 Chyba planujesz wydać pieniążki na coś fajnego, co ? Bo Tutaj dobre pieniądze, które dobrze zagosporadujesz. O ty, skad wiesz Odkladam pieniazki na telefon i wlasnie chyba uda mi sie w koncu na niego uzbierac Cytuj
Trida Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 O ty, skad wiesz Odkladam pieniazki na telefon i wlasnie chyba uda mi sie w koncu na niego uzbierac Intuicja Kicia intuicja Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Aura miesiaca : 10 mieczy, Wieza, 8 denarow / Swiat widać tutaj większe skupienie się na obowiązkach, także pracy czy studiach, zajdzie też kilka większych zmian, to co miało odejść, odejdzie, a życie ruszy wtedy z kopyta Co sie wydarzy w moim zyciu uczuiowym damsko-meskim : Paz pucharow, Glupiec, Kochankowie / Sad ostateczny może zjawi się ktoś nowy, zacznie Cię adorować, a sama będziesz musiała podjąć decyzję 'co dalej' może też się pojawić okazja do spotkania w miłym gronie osób, w środku miesiąca poczujesz przypływ nowej energii, nabierzesz więcej optymizmu, w kochankach mogą pojawić się rozterki dotyczące jakiejś sytuacji i trzeba będzie podjąć decyzję zdrowie : 5 bulaw może gorączka? albo przeziębienie? Ogólnie możesz tryskać energią, ale obawiam się, że jakieś wirusy/bakterie mogą się wkraść co sie wydarzy w domu : 4 puchary, 6 mieczy, Umiarkowanie / Wisielec na początku widać zniechęcenie do czegoś/kogoś, ale już pod koniec miesiąca może się wszystko unormować, może nawet dojść do pojednania (umiarkowanie tutaj jako zgoda) Niespodziewane : 8 pucharow, As mieczy, Sila / Kaplan to samo co w aurze miesiąca - odcięcie się od przeszłości (8 pucharów + as mieczy), załagodzenie czegoś, nie pozwolisz, aby emocje przejęły kontrolę (as mieczy + siła) finanse : Cesarzowa pieniędzy brakować nie powinno Wydasz je również na to, co Cię ucieszy Cytuj
pretoria Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Aura miesiaca : 10 mieczy, Wieza, 8 denarow / Swiat Zostawisz za sobą przeszłosć, cierpienie, lęk. Co sie wydarzy w moim zyciu uczuiowym damsko-meskim : Paz pucharow, Glupiec, Kochankowie / Sad ostateczny Myślę, że będzie miło. Pojawi sie jakiś pan, szykuje się romans, flirt lub fajna impreza z nim związana, co może powoli przeradzać się w fajną relację. Zdrowie : 5 bulaw odrzucisz tego co zbędne i niepotrzebne dla Twego zdrowia co sie wydarzy w domu : 4 puchary, 6 mieczy, Umiarkowanie / Wisielec Pojawia się lekkie zawirowania, może wkraść się chęć odcięcia od domowników ( lub oni od Ciebie ). Nie będziecie potrzebowali aż takiej bliskości. Później wszystko wróci do normy. Niespodziewane : 8 pucharow, As mieczy, Sila / Kaplan Podróż w nieznane miejsce lub zrobisz krok na przód i powoli będziesz zostawiała za sobą przeszłość finanse : Cesarzowa Zadbasz o siebie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Wydaje mi sie ze moge juz zweryfikowac zdrowie, mimo ze dopiero 3 lipca. Otoz, dostalam stanu zapalnego i to chyba to wlasnie pokazaly karty Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Aura miesiaca : 10 mieczy, Wieza, 8 denarow / Swiat postanowisz odciąć od siebie jakieś stare sprawy albo sposób podejścia do pewnych rzeczy, osób, Może się to wiązać z początkową destrukcją, która przynosi najpierw zawsze chaos i bałagan, czasem też smutek, ale po nim następuje oczyszczenie, zmiana podejścia. Myślę, że szukują się dla Ciebie jakieś zmiany w określonej sferze życia i trzeba będzie wykazać się siła wewnętrzną by sprostać wydarzeniom. Co sie wydarzy w moim zyciu uczuiowym damsko-meskim : Paz pucharow, Glupiec, Kochankowie / Sad ostateczny z nieśmiałego wyczekiwania otworzysz się w okolicach połowy miesiąca na bliskość i zauroczenie. Okres wakacji tez bedzie temu sprzyjać :-) Zdrowie : 5 bulaw bardzo dobre, bedziesz aktywna i zalatana. co sie wydarzy w domu : 4 puchary, 6 mieczy, Umiarkowanie / Wisielec w domu spokojnie, początkowo nuda, ale później w drugiej częsci miesiąca bedziesz chyba zdecydowanie mniej w nim bywać. Niespodziewane : 8 pucharow, As mieczy, Sila / Kaplan niepokój uczuciowy zastąpisz siłą pasją i namętnością. Mam wrażenie, że jest to związane z sprawami uczuć i kartami Głupiec , Kochankowie. finanse : Cesarzowa nie będziesz miała na co narzekać. Udanego miesiąca Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA Aura miesiaca : 10 mieczy, Wieza, 8 denarow / Swiat Rzeczywiscie, koniec niektorych spraw, ktory przechodzil niszczcac wszystko, nie bylo mowy o spokojnym procesie, bardzo nerwowo to sie odbywalo. Do tego mialam rece pełne roboty, caly czas dostawalam zlecenia, wiec mialam moze z kilka dni wolnych , bo tak ciage pracowalam Co sie wydarzy w moim zyciu uczuiowym damsko-meskim : Paz pucharow, Glupiec, Kochankowie / Sad ostateczny Ogólnie zimno i ponuro ( widac to blyo w rozkladzie rocznym na uczucia) z tego rozkladu widac kilka sytuacji ktore mialy miejsce, nic nie znaczace rozmowy z jakimis facetami, chwilowy flirt i tyle. Glupiec moze mowic o sytuacji jak moj przyjaciel mial urodziny i przez chwile podobal mi sie jeden z gosci, ale nic sie nie potoczylo. Kochankowie mowia o moich watpliwosciach dotyczacych ogolnej sytuacji . Generalnie, dobrze ze ten miesiac sie juz skonczyl :/ Zdrowie : 5 bulaw - WIele razy cos mi dolegalo, szczegolnie na poczatku i w polowie miesiaca. Nie moglam spac w nocy, czesto bolala mnie glowa albo brzuch. Chodzilam niewyspana i poddenerwowana. Pod koniec miesiaca juz bylo ok. co sie wydarzy w domu : 4 puchary, 6 mieczy, Umiarkowanie / Wisielec Pocz. miesiaca - normalnie, troszke sie denerwowalam w zwiazku zjednym bardzo nieodpowiedzialnym klientem, w polowie pojechalismy na uodziny rodzinne, a pod koniec mies. niespodziewanie przyjechal moj brat. Mamy bardzo nieprzyjemna przeszlosc, bo zawsze byl na mnie nastawiony anty, i nie byl bardzo milo... Dlatego jak sam do mnie przyszedl i zaczal rozmawiac ogromnie sie zdziwilam.. Bardzo sie zmienil, na plus, i odebralam to bardzo pozytywnie. Dalo mi to pewien spokoj i ukojenie. Nawet mi troche szkoda ze musial wrocic. Niespodziewane : 8 pucharow, As mieczy, Sila / Kaplan Pewnej nocy, napisal do mnie byly. Byl zly bo skasowalam jego (moim zdaniem nic nie wnoszacy) komentarz. Rozloscilo go to na tyle, ze napisal mi 'blokuje i kasuje, dowidzenia'. Zanim to napisal, powiedzial ze chcial utrzymywac jako taki kontakt, moja odpowiedz brzmiala "ale po co?" Malo sie tym przejelam. finanse : Cesarzowa - Bylam zarobiona po same pachy, robilam bardzo duzo projektow lazienek, i udalo mi sie uzbierac w koncu na cos, co chcialam kupic duzo wczesniej. Jest to sprzet do poprawy dzialania laptopa. DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA INTERPRETACJE ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi