JagodowaTruskawka Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Mama poprosila mnie o karty.. pierwszy raz w zyciu. Strasznie duzo pokazalo w tym rozkladzie bulawow oraz kart dworskich. Zachecam do interpretacji, poniewaz miesiac dla siebie z latwoscia odczytalam, ale z tym mam problem. Karty dla mojej mamy na lipiec 2014 Aura miesiaca - Mag, Paz pucharow, 4 bulawy / Slonce - Chyba bedzie to przyjemny miesiac. Mag moze mowic o nutce tajemniczosci, magii, moze to przez kwitnacy ogrod? Paz mowi o milych drobnych sprawach a 4 bulaw o spotkaniu, moze to wlasnie ta impreza rodzinna na co zwrocic uwage - Wisielec - na cos, co zostalo zaniedbane, odlozone w czasie. Cos, czemu nie poswiecalo sie uwagi nad czym trzeba popracowac - 3 bulaw - nad tym, by wiecej wychodzic do ludzi i mniej przesiadywac w domu. Trzeba pojechac na wakacje To co niedostrzegalne - 4 puchary - Znudzenie czyms, irytacja, albo pomyslalam tez, o siedzeniu z zalozonymi rekami, brak dzialania To co sie wydarzy niespodziewanie -Rycerz bulaw, 9 bulaw, Krol bulaw / Smierc Tu mam najwiekszy problem. Zostawilam te karty na koniec do interpretacji. Mozliwe, ze moj brat wroci do domu na urlop, ale to jest spodziewane poniewaz wiemy o tym. Czyjes dzialanie, naladowane energia, wiecej dzialania albo wycofanie i znowu karta dworska. Szczerze, kompletnie nie mam pojecia Zdrowie - Paz bulaw - wydaje mi sie, ze w porzadku, pazikowi nic nie dolega i jest mlody cialem zycie uczuciowe - kolo fortuny, 2 puchary, Rycerz mieczy / Rydwan WYdarzy sie cos niespodziewanego w 1 czesci miesiaca, w polowie moja mama znajdzie harmonie i dogada sie w koncu z tata a pod koniec, moga sie znowu posprzeczac Finanse - 9 mieczy Nocne zmartwienia i problemy. Moze pojawic sie problem z pieniedzmi, albo pokazalo sie, same zamartwianie o ta kwestie Cytuj
Trida Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Aura miesiaca - Mag, Paz pucharow, 4 bulawy / Slonce Zajecie się sobą, trochę rodziną. Takie harmonijne zachowania tutaj widzę. I ogólnie, fajnie, miło, radośnie, słonecznie wesoło ale też Mag pokazuje wykorzystanie wszystkich swoich atutów w dobrym celu – dla rodziny na co zwrocic uwage - Wisielec na niepotrzebne przeciąganie pewnych spraw, odkładanie ich itd nad czym trzeba popracowac - 3 bulaw nad obserwacją pewnychn rzeczy z daleka, z dystansu a nie angażowanie się we wszystko mocno, emocjonalnie itd. Na spokojnie, spojrzeć z góry, racjonalnie na pewne sprawy. To co niedostrzegalne - 4 puchary brak działania wpewnych kwestiach i zbytni pesymizm, brak ruszenia z miejsca. To co sie wydarzy niespodziewanie -Rycerz bulaw, 9 bulaw, Krol bulaw / Smierc Powiedziałabym, ze spotkania, nie do końca przyjemne, zakończenie jakiejś znajomości. Mocno wybija mi się tutaj kłótnia szczerze mówiąc. Zdrowie - Paz bulaw raczej ok, może trochę zbyt nerwowo. zycie uczuciowe - kolo fortuny, 2 puchary, Rycerz mieczy / Rydwan No niby ok, ale mała kłotnia może być pod koniec miesiąca niestety :/ ale 2 pucharów to też rozmowy wiec źle nie będzie Finanse - 9 mieczy Oj chyba nie jest do końca tak, jak by Twoja mama chciała, chyba będzie się troszkę zamartwiała po nocach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi