Skocz do zawartości

Lipiec Jagodowej mamy

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mama poprosila mnie o karty.. pierwszy raz w zyciu. Strasznie duzo pokazalo w tym rozkladzie bulawow oraz kart dworskich. Zachecam do interpretacji, poniewaz miesiac dla siebie z latwoscia odczytalam, ale z tym mam problem.

Karty dla mojej mamy na lipiec 2014

Aura miesiaca - Mag, Paz pucharow, 4 bulawy / Slonce - Chyba bedzie to przyjemny miesiac. Mag moze mowic o nutce tajemniczosci, magii, moze to przez kwitnacy ogrod? Paz mowi o milych drobnych sprawach a 4 bulaw o spotkaniu, moze to wlasnie ta impreza rodzinna

na co zwrocic uwage - Wisielec - na cos, co zostalo zaniedbane, odlozone w czasie. Cos, czemu nie poswiecalo sie uwagi

nad czym trzeba popracowac - 3 bulaw - nad tym, by wiecej wychodzic do ludzi i mniej przesiadywac w domu. Trzeba pojechac na wakacje

To co niedostrzegalne - 4 puchary - Znudzenie czyms, irytacja, albo pomyslalam tez, o siedzeniu z zalozonymi rekami, brak dzialania

To co sie wydarzy niespodziewanie -Rycerz bulaw, 9 bulaw, Krol bulaw / Smierc Tu mam najwiekszy problem. Zostawilam te karty na koniec do interpretacji. Mozliwe, ze moj brat wroci do domu na urlop, ale to jest spodziewane poniewaz wiemy o tym. Czyjes dzialanie, naladowane energia, wiecej dzialania albo wycofanie i znowu karta dworska. Szczerze, kompletnie nie mam pojecia :szok:

Zdrowie - Paz bulaw - wydaje mi sie, ze w porzadku, pazikowi nic nie dolega i jest mlody cialem

zycie uczuciowe - kolo fortuny, 2 puchary, Rycerz mieczy / Rydwan WYdarzy sie cos niespodziewanego w 1 czesci miesiaca, w polowie moja mama znajdzie harmonie i dogada sie w koncu z tata a pod koniec, moga sie znowu posprzeczac

Finanse - 9 mieczy Nocne zmartwienia i problemy. Moze pojawic sie problem z pieniedzmi, albo pokazalo sie, same zamartwianie o ta kwestie

Napisano

Aura miesiaca - Mag, Paz pucharow, 4 bulawy / Slonce

Zajecie się sobą, trochę rodziną. Takie harmonijne zachowania tutaj widzę. I ogólnie, fajnie, miło, radośnie, słonecznie ;) wesoło :) ale też Mag pokazuje wykorzystanie wszystkich swoich atutów w dobrym celu – dla rodziny :D

na co zwrocic uwage - Wisielec

na niepotrzebne przeciąganie pewnych spraw, odkładanie ich itd

nad czym trzeba popracowac - 3 bulaw

nad obserwacją pewnychn rzeczy z daleka, z dystansu a nie angażowanie się we wszystko mocno, emocjonalnie itd. Na spokojnie, spojrzeć z góry, racjonalnie na pewne sprawy.

To co niedostrzegalne - 4 puchary

brak działania wpewnych kwestiach i zbytni pesymizm, brak ruszenia z miejsca.

To co sie wydarzy niespodziewanie -Rycerz bulaw, 9 bulaw, Krol bulaw / Smierc

Powiedziałabym, ze spotkania, nie do końca przyjemne, zakończenie jakiejś znajomości. Mocno wybija mi się tutaj kłótnia szczerze mówiąc.

Zdrowie - Paz bulaw

raczej ok, może trochę zbyt nerwowo.

zycie uczuciowe - kolo fortuny, 2 puchary, Rycerz mieczy / Rydwan

No niby ok, ale mała kłotnia może być pod koniec miesiąca niestety :/ ale 2 pucharów to też rozmowy wiec źle nie będzie ;)

Finanse - 9 mieczy

Oj chyba nie jest do końca tak, jak by Twoja mama chciała, chyba będzie się troszkę zamartwiała po nocach :(