Gość paulinqa123 Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Jutro wybieram się jako towarzyszka ze wspolnikiem , po odbiór pieniędzy które mu się należą. Niestety osoby z ktorymi się mamy spotkać, nie działają do końca hmm... uczciwie. Mają zwrócić mojemu wspólnikowi kasę, chcieli się spotkać w hotelu nad ranem. Poprosiłam ponownie o karty lalique o co bardzo dziękuję. Mam mieszane przeczucia. Zweryfikuję jutro do wieczora. jak bedzie jesli tam sie spotkamy: 5 bulaw, 10 kiel, 8 monet -- tutaj przede wszystkim jakieś zamieszanie i konkurencja a to od razu kojarzy mi się z czymś nie do końca fair... ale obok 10 kiel... totalnie nie iwem jak to połączyć. ewentualnie jako ( 10 kiel ) -realizację, zakończenie wspolpracy no i ta 5 buław jako zamieszanie z tym związane, czyli np. nie wywiązanie się z oddania długu mojemu wpsolnikowi, ale ta 8 monet. swiadczylaby o oddaniu kasy lub czegoś w zamian, zagrozenia nie ma jak przebiegnie spotkanie: krolowa monet, papiez, krolowa mieczy- tutaj jakby chęć wpsolpracy, jakies dobry zamiary, ale ta krolowa mieczy ? jabym się czyms zdenerwowała... jakbym o czymś się dowiedziala co mi się nie spodoba... sama nie iwem czy oddadzą całość ? diabel, kolo, 5 bulaw- no i diabeł plus koło od razu nasuwa mi się myśl że nie... i to nigdy nie oddadzą całości którą pozyczyli od mojego wspolnika.. i znow ta 5 buław... rywalizacja, zamieszanie ? ale jak to razem połączy c? proszę o pomoc. Cytuj
Lakshmi Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) ciezko bedzie.. oddadza wam moze tylko troche kasy i skonczy sie na kolejnych obietnicach: ustalone zostana nowe terminy / zasady oddania wam kasy.. nic nie pozostanie jak przyjac ich te warunki... mimo to powodzenia zycze ! Edytowane 1 Lipca 2014 przez Lakshmi Cytuj
lalique Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 mialam dokladnie takie samo odczucie jak wy, przebiegnie normalnie, Ty sie czyms zdenerwujesz, ale z kasy samej nici. Cytuj
Lakshmi Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 diabel, kolo, 5 bulaw- Diabel to tez przyplyw gotowki ... moze oddadza polowe.....5 bulaw mowi ze musicie zmodyfiowac Strategie dzialania w kwestii odzyskania kasy. ... Diabel + Kolo - czy ci dluznicy to Jakis hazard uprawiaja , albo ciemne interesy? z Mafia mi sie skojarzylo.. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) mają i legalne interesy i te "mniej" , mafia to za duzo powiedziane ale fakt.. nie są to wszystkie legalne interesy... Edytowane 29 Czerwca 2014 przez paulinqa123 Cytuj
marcepanka Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Czy oddadzą całość? Nie, będzie trzeba zawalczyć o cokolwiek, uczciwie nie będzie to pewne. A sytuacja ulegnie zmianie w Kole- miała być kasa, ale kasy nie będzie. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 częściowa WERYFKA: dzięki za interpretacje jeszcze raz... do tej pory nie było spotkania.. cały czas przekładają godzinę i zmienili też miejsce spotkania ... początkowo mówili że będzie tylko część pieniędzy a potem że może się uda oddać całość lecz będzie to zależec jeszcze od jednej transakcji która rzekomo odbywa się teraz ... ja już nie dam rady się tam wybrać nawet nie mam ochoty, wspólnik pojedzie sam, a gdy wróci postaram się jescze dość dopisać Cytuj
Trida Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 jak bedzie jesli tam sie spotkamy: 5 bulaw, 10 kiel, 8 monet . Oj walecznie, będzie walka o swoje. Ale później spokój i dochodzenie do porozumienia. Ale początkowo widać, ze nastawienie jest mocno bojowe. jak przebiegnie spotkanie: krolowa monet, papiez, krolowa mieczy Bardzo stanowczo i bardzo o pieniądzach, biznesowo, rzeczowo przede wszystkim. czy oddadzą całość ? diabel, kolo, 5 bulaw . Nie… Diabeł na dzień dobry to ich motanie, zasłanianie się czymś tam, kłamstwa. Koło i 5 buław – będą walczyli. Niby oddadzą dużo ale nie całość. Cytuj
Lakshmi Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 częściowa WERYFKA: dzięki za interpretacje jeszcze raz... do tej pory nie było spotkania.. cały czas przekładają godzinę i zmienili też miejsce spotkania ... początkowo mówili że będzie tylko część pieniędzy a potem że może się uda oddać całość lecz będzie to zależec jeszcze od jednej transakcji która rzekomo odbywa się teraz ... ja już nie dam rady się tam wybrać nawet nie mam ochoty, wspólnik pojedzie sam, a gdy wróci postaram się jescze dość dopisać acha, czyli odcielas sie poszlas na dystans niczym ta Krolowa mieczy... Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 tak to prawda troche sie odcielam i juz mam tego dosc, a w koncu jeszcze nie doszlo nawet do spotkania... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi