Elle68 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 (edited) z dawnej przeszlosci...nie mysle o niej, nie mam kontaktu, nasze drogi rozeszly sie pokojowo, byl okres bardzo dobrej przyjazni, potem zly, raczej dla mnie, potem byl czas wybaczenia i przeprosin...przez ostatnie m-ce ciagle nawraca w snach... To znaczy, ze ja nie przepracowalam czegos, czy osoba ze snu mysli o mnie? Nie mamy kontaktu z 15 lat...nie wiem czemu ciagle sie pojawia... Pojawiaja sie czesto podteksty erotyczne, raczej niedokonane, sny sa bardzo podobne do tego co dzialo sie w realu, znaczy moje widzenie tej osoby, odczucia, to co mysle i myslalam jak byl kontakt... Okres zly byl koszmarem z mojej przeszlosci, nigdy jeszcze nikt tak nie wykorzystal wiedzy o mnie zeby za pomoca slow, podtekstow mi dokopac, ponizyc...teraz nie ma to znaczenia, jestem silniejsza, wybaczylam i przyjelam przeprosiny...lata nie bylo tej osoby w moich snach, ale teraz coraz czesciej...zastanawiajace... Ktos mi podpowie co to moze znaczyc? Pozdrawiam Ela Edited July 1, 2014 by Elle68 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Popraw proszę tytuł na regulaminowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts