Skocz do zawartości

wyjazd slużbowy

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jutro jadę na wyjazd służbowo integracyjny. Jak on przebiegnie, jak mi się będzie podobało- pytanie ogólne:

3 puchary, kapłanka II, wisielec XII, giermek denarów

widać zróżnicowanie. Zarówno zabawę jak i naukę. Ciekawe tylko o co chodzi z tym wisielcem...

weryfikacja bedzie w czwartek :D

Edytowane przez panna.marta
Napisano

XII - wyjazd bedzie zakrapiany alkoholem, bedzie imprezka -3 kiel.

uwazaj na plotki - II

• Lubię to! 1
Napisano

Zgadzam się z Tobą będzie i zabawa i nauka, a Wisielec może pokazywać też jakieś opóżniena.

• Lubię to! 1
Napisano

a postawiłam sobie karty czego mogą dotyczyć plotki i wyszło:

5 pucharów, król pucharów, 8 pucharów i królowa denarów

tak jakby czyjejś relacji, zachowania?

Gość paulinqa123
Napisano

tak, ale tak jakby ktoś z Waszego środowiska się rozwiódł, rozstał z kimś ? ewentualnie pożegnał swojego partnera/partnerke albo na tym wyjezdzie ktoś kogoś zdradzi i tego będą dotyczyly plotki

Napisano

Też pomyślałam o zdradzie jak zobaczyłam ten pierwszy rozkład(kapłanka + wisielec) i jeszcze 3 pucharów:-)

Napisano
Jutro jadę na wyjazd służbowo integracyjny. Jak on przebiegnie, jak mi się będzie podobało- pytanie ogólne:

Nudzić się nie będziesz ;) Na pewno zabawa w 3 kielichów ale i jakieś projekty itd - paź denarów (co prawda nie za dużo czasu na nie poświęcicie ale jednak :P)

Oj tak, przy wisielcu ostrożność wskazana a Kapłanka pokazuje właśnie czysty umysł i panowanie nad sytuacją (wiadomo jak bywa po alkoholu ;))

a postawiłam sobie karty czego mogą dotyczyć plotki i wyszło:

5 pucharów, król pucharów, 8 pucharów i królowa denarów

Same puchary prawie jako alkohol bym powiedziała, ktoś możliwe, ze się rozklei (5 i 8 kieli) lub Pan kielichowy z Panią denarową dostarczą tematów do rozmów.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Jak on przebiegnie, jak mi się będzie podobało- pytanie ogólne:

3 puchary - na początku świetnie, na luzie, dużo odprężenia widać

3 puchary + kapłanka mogą mówić, że częściej będziesz przebywać w towarzystwie kobiet, ewentualnie mężczyzn o kobiecej energii (tzn. takich, na których większy wpływ ma kobieta niż oni sami), będą luźne pogaduszki, ale też nie odsłonicie wszystkich swoich kart, może pojawić się jakaś aura tajemniczości

kapłanka + wisielec - chyba znajdziesz chwilę dla siebie, aby odpocząć, zrelaksować się, przemyśleć to i owo (skojarzyły mi się te karty z medytacją)

wisielec + giermek denarów - lekkie podejście do spraw zawodowych, może kilka nowych informacji, ale stresu tutaj także nie ma :)

Z HB masz Gwiazdę, więc źle być nie powinno :)

Napisano

Spotkanie przebiegnie świetnie, tak jak byś tego chciała. Nie obejdzie się bez imprezki. Być może nastąpi zmiana nastawienia/opinii względem jakiegoś faceta.

Będzie miło, przyjemnie, radośnie.

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja:

było zabawnie, była i nauka i tańce i alkohol wiadomo jak to na imprezce. Troszkę sztywno,bo jestem tu nowa i nie było tak, że czułam się jakoś swobodnie, ale nie było też tak źle. Plotek i zdrad nie było. Podoba mi się interpretacja pretorii.

Dzięki za wpisy!:)

Gość Daffne
Napisano

będzie sympatycznie, ludzie będą mili, przyjaźnie nastawieni, sama będziesz nieco wycofana skupiona na obserwowaniu otoczenia, tego co mówią, ale później się rozkręcisz ;). Powodzenia :-)

Napisano

kochana, temat juz zostal zweryfikowany

Gość Daffne
Napisano

o widzisz, nie zauważyłam hehehe wybacz :-)