panna.marta Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Jutro jadę na wyjazd służbowo integracyjny. Jak on przebiegnie, jak mi się będzie podobało- pytanie ogólne: 3 puchary, kapłanka II, wisielec XII, giermek denarów widać zróżnicowanie. Zarówno zabawę jak i naukę. Ciekawe tylko o co chodzi z tym wisielcem... weryfikacja bedzie w czwartek Edytowane 29 Czerwca 2014 przez panna.marta Cytuj
Lakshmi Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 XII - wyjazd bedzie zakrapiany alkoholem, bedzie imprezka -3 kiel. uwazaj na plotki - II 1 Cytuj
QPucharów Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Zgadzam się z Tobą będzie i zabawa i nauka, a Wisielec może pokazywać też jakieś opóżniena. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 oh nie, nie znosze plotek- bede uwazac! Cytuj
panna.marta Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Napisano 29 Czerwca 2014 a postawiłam sobie karty czego mogą dotyczyć plotki i wyszło: 5 pucharów, król pucharów, 8 pucharów i królowa denarów tak jakby czyjejś relacji, zachowania? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 tak, ale tak jakby ktoś z Waszego środowiska się rozwiódł, rozstał z kimś ? ewentualnie pożegnał swojego partnera/partnerke albo na tym wyjezdzie ktoś kogoś zdradzi i tego będą dotyczyly plotki Cytuj
QPucharów Napisano 29 Czerwca 2014 Napisano 29 Czerwca 2014 Też pomyślałam o zdradzie jak zobaczyłam ten pierwszy rozkład(kapłanka + wisielec) i jeszcze 3 pucharów:-) Cytuj
Trida Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Jutro jadę na wyjazd służbowo integracyjny. Jak on przebiegnie, jak mi się będzie podobało- pytanie ogólne:3 puchary, kapłanka II, wisielec XII, giermek denarów Nudzić się nie będziesz Na pewno zabawa w 3 kielichów ale i jakieś projekty itd - paź denarów (co prawda nie za dużo czasu na nie poświęcicie ale jednak ) Oj tak, przy wisielcu ostrożność wskazana a Kapłanka pokazuje właśnie czysty umysł i panowanie nad sytuacją (wiadomo jak bywa po alkoholu ) a postawiłam sobie karty czego mogą dotyczyć plotki i wyszło:5 pucharów, król pucharów, 8 pucharów i królowa denarów Same puchary prawie jako alkohol bym powiedziała, ktoś możliwe, ze się rozklei (5 i 8 kieli) lub Pan kielichowy z Panią denarową dostarczą tematów do rozmów. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Jak on przebiegnie, jak mi się będzie podobało- pytanie ogólne: 3 puchary, kapłanka II, wisielec XII, giermek denarów 3 puchary - na początku świetnie, na luzie, dużo odprężenia widać 3 puchary + kapłanka mogą mówić, że częściej będziesz przebywać w towarzystwie kobiet, ewentualnie mężczyzn o kobiecej energii (tzn. takich, na których większy wpływ ma kobieta niż oni sami), będą luźne pogaduszki, ale też nie odsłonicie wszystkich swoich kart, może pojawić się jakaś aura tajemniczości kapłanka + wisielec - chyba znajdziesz chwilę dla siebie, aby odpocząć, zrelaksować się, przemyśleć to i owo (skojarzyły mi się te karty z medytacją) wisielec + giermek denarów - lekkie podejście do spraw zawodowych, może kilka nowych informacji, ale stresu tutaj także nie ma Z HB masz Gwiazdę, więc źle być nie powinno Cytuj
pretoria Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 3 puchary, kapłanka II, wisielec XII, giermek denarów Spotkanie przebiegnie świetnie, tak jak byś tego chciała. Nie obejdzie się bez imprezki. Być może nastąpi zmiana nastawienia/opinii względem jakiegoś faceta. Będzie miło, przyjemnie, radośnie. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Weryfikacja: było zabawnie, była i nauka i tańce i alkohol wiadomo jak to na imprezce. Troszkę sztywno,bo jestem tu nowa i nie było tak, że czułam się jakoś swobodnie, ale nie było też tak źle. Plotek i zdrad nie było. Podoba mi się interpretacja pretorii. Dzięki za wpisy! Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 będzie sympatycznie, ludzie będą mili, przyjaźnie nastawieni, sama będziesz nieco wycofana skupiona na obserwowaniu otoczenia, tego co mówią, ale później się rozkręcisz . Powodzenia :-) Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lipca 2014 Autor Napisano 4 Lipca 2014 kochana, temat juz zostal zweryfikowany Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 o widzisz, nie zauważyłam hehehe wybacz :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi