Ewi1984 Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Witam i zacznę od tego że w moim małżeństwie dzieje się źle. Szybko wyjaśnie mąż z "Koleżanką" uciekł za granice zostawiając mnie z 2 małych dzieci. Zawyczaj sny mam złe ale ten dzisiejszy mnie zszokował. Byliśmy na weselu ja, mój mąż, jego brat z żoną i jego kolega z żoną. Ja siedziałam pierwsza, obok reszta i na końcu mój mąż. Było miło ale coś poszło nie tak i mąż wyszedł ja poszłam za nim i wyziązał się między nami dialog.Na końcu mój mąż powiedział że musi to przemyśleć, wszedł do reklamówki"ala biedronka ta duża" i zamienił się w całą reklamówkę takich jakby rozgniecionych widelcem truskawek. Ja wziełam tą reklamówkę i zadzwoniłam do teściowej zapytać i powiedzieć że jej syn tym razem przegiął zmienił się w papkę truskawek i czy mogę go zawieźć do zakładu psychiatrycznego bo jemu już tylko psychiatra pomoże. Ona się zgodziła i podziękowała że się nim w ogóle zajmuję. Po czym zawiozłam go i tam zostawiłam. wróciłam do domu i się okazuje że mój mąż ztamtąd uciekł i nie wrócił na noc ja się martwiłam a za chwilę on wszedł do kuchni z naszą córką na rękach zadowolony i pyta co na śniadanie. Ja się obudziłam i tu koniec histori. Proszę o jakieś wyjaśnienie tego snu i z góry dziękuję, Przepraszam również za błędy Edited July 1, 2014 by Ewi1984 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Zerknij proszę do regulaminu i popraw tytuł posta najpierw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewi1984 Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 Fakt moje niedopatrzenie, tylko coś nie mogę sobie poradzić ze zmianą tytułu a zależy mi żeby pomógł mi to ktoś zinterpretować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 w Edycji postu powinnaś mieć tę opcję. Jak zmienisz w poście, ja zmienię w całym wątku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts