SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 No wiec, w urodzinowym, bodajze Arshi dopatrzyl sie, ze czeka mnie przeprowadzka w tym roku urodzinowym. Nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby byl jedyna osoba, ktora to tam dojrzala. Osoba, ktora widzala rozklad jako pierwsza, tez o tym mowila. Teraz mialam tez robiony solariusz urodzinowy i tam tez astrolozka dostrzegla przeprowadzke. Mowi, ze bede przeprowadzala sie 2 razy, raz na krocej, drugi raz juz na stale. Srednio mi sie to teraz widzi, ale ona nie wiedziala nic o tarotowym rozkladzie urodzinowym, wiec opinie niezalezne od siebie. Co wyniknie dla mnie w kontekscie przeprowadzki do 20. czerwca 2015? Jest troche kart, bo dociagalam do tej trojcy podstawowej... X Kolo Fortuny, 6 Bulaw Bulaw, VI Kochankowie + 0 Glupiec + IV Cesarz ---> suma IV Cesarz, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tu wyglada to tak, jakbym sama tu nawet podjela jakas konkretna decyzje, zeby sobie cos polepszyc. 6 Bulaw przy Kochankach, to swiadoma moja deczyja. Z powodu Glupiec i Cesarz - jakies nowe struktury w zyciu. Kolo Fortuny, cos, czego jeszcze teraz nie biore pod uwage. Suma Cesarz, bede musiala wybrac to, co praktyczne. Wisielec z Cesarzowa - to samo, bede musiala wybrac to, co dla mnie korzystniejsze i daje lepsze perspektywy. No kurcze, jestem zdziwiona. Moze ktos rzuci okiem... na karty... Cytuj
niiwa Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Co wyniknie dla mnie w kontekscie przeprowadzki do 20. czerwca 2015? X Kolo Fortuny, 6 Bulaw Bulaw, VI Kochankowie + 0 Glupiec + IV Cesarz ---> suma IV Cesarz, HB XII Wisielec i III Cesarzowa - karty zmian oraz podejmowania decyzji ważnych decyzji życiowych są, ale rozkład jednak zamyka Cesarz, który stawia na rozsądek i mocno trzyma się ziemi. Sądzę, że zaistnieją niespodziewane dla ciebie okoliczności/może przyjazd kogoś z kim jesteś blisko/Koło,6 buław/ - noi będziesz w kropce co z tym dalej zrobić, bo możesz wiązać z tą osobą swoje dalsze losy. Kochankowie z Głupcem to pewnego rodzaju ryzyko/choć i ogromne nadzieje/pragnienia - aby rozpocząć zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. Tylko, zaczynasz się zastanawiać/Kochankowie/ czy zapewni ci to stabilizację?, czy jesteś gotowa? - - Cesarz to niezależność swoja lub poddanie się komuś - jaki jest % pomiędzy? Koło, jako pierwsza karta zawsze będzie mówiła o tym, aby być przygotowanym na niespodziewane - - w grę wchodzi związek z kimś ci bliskim/6 buł.Kochankowie/ z kim chciałabyś się związać. Kartę Cesarza uznałabym "trochę" za przestrogę aby być pełno - wystarczalną, niezależną osobą - bez względu na podjętą przez ciebie decyzję. Biorąc pod uwagę podsumy, uważam, że wstrzymasz się z podejmowaniem decyzji o przeprowadce do czasu aż będziesz czuła, że sama twardo stoisz na nogach i nie potrzebujesz niczyjej pomocy w kwestiach materii. Gdyby w rozkładzie była Cesarzowa zamiast Cesarza, to uważam, że przeprowadziłabyś się - ale może to kwestia czasu/Wisielec/? Pozdr. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 Dzieki Niiwo. To prawda, nie chce sie od nikogo uzalezniac, to pewne. Chce byc samowystarczalna i to jest dla mnie priorytet. No zobaczymy, co i jak. Dzieki OGROMNE za pomoc w interpretacji. Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 X Kolo Fortuny, 6 Bulaw Bulaw, VI Kochankowie + 0 Glupiec + IV Cesarz ---> suma IV Cesarz, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Koło Fortuny+6 buław - los będzie Ci sprzyjał, to dla Ciebie dobry czas, więc obowiązku zmiany miejsca zamieszkania nie będzie. Najwyżej sama zdecydujesz, Kochankowie, z własnej i nieprzymuszonej woli - bez niechcianego naporu z zewnątrz. Może taki pomysł lu okazja się trafić Koło - Głupiec i przemyślisz za i przeciw. Jednak pokusy - Kochankowie + Głupiec - zatrzyma Cesarz i Wisielec. A jeśli się jednak zdecydujesz to na pewno na lepsze warunki życia. Ja bym po tych kartach, gdyby nie sugerujące pytanie nie stwierdziła, że czeka Cię zmiana miejsca zamieszkania. Jęsli już, to nie zbyt daleko od obecnego miejsca lub najwyżej jakiś remont, odświeżenie , przemeblowanie, przeszeregowanie dzieci po pokojach. Jestem bardzo ciekawa, bo sporo tych AW. 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 A czy jest na przykład możliwie, że wrócisz do domu swoich rodziców? Bo taką miałam pierwszą myśl jak popatrzyłam na karty. Miałam jeszcze jeden błysk. Nie przeprowadzisz się, ale może być rozważana opcja, by ktoś ( a konkretnie jakiś chop;) ) zamieszkał u Ciebie. Ale w takim przypadku może skończyć się na rozważaniach, bo wisielec wstrzymuje sprawę. Choć niekoniecznie, bo równie dobrze okoliczności losowe mogą w nim po prostu przewrócić Twoje życie do góry nogami. Widać tu jednak dużo wahania i rostrzygania (kochankowie), ale też jakiś nowy początek (głupiec). Chociaż teraz też przyszło mi do głowy, że wstrzymanie sprawy może być wynikiem tego, że ktoś kto się pojawi (bo zdecydowanie widać tu na to szansę) nie będzie w Twojej ocenie człowiekiem odpowiednim do wicia wspólnego gniazdka (głupiec+cesarz) i zostaniesz tu gdzie jesteś. 1 Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 A czy jest na przykład możliwie, że wrócisz do domu swoich rodziców? tez mi przeszła taka myśl Koło zatacza krąg, powrót do domu z dzieciństwa - Głupiec, może domu Ojca - Cesarz, bądź rodziców Cesarz i Cesarzowa pomiędzy Wisielec - uwiesić się na rodzicach.... 6 - to życie rodzinne, poczucie bezpieczeństwa, tyle,że może bardziej by 6 kiel pasowało niż 6 buław? Kochankowie to też przecież 6... ale ta droga wydawała mi się troszkę przekombinowana ... Cytuj
roszpunka79 Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 tez mi przeszła taka myśl Koło zatacza krąg, powrót do domu z dzieciństwa - Głupiec, może domu Ojca - Cesarz, bądź rodziców Cesarz i Cesarzowa pomiędzy Wisielec - uwiesić się na rodzicach.... 6 - to życie rodzinne, poczucie bezpieczeństwa, tyle,że może bardziej by 6 kiel pasowało niż 6 buław? Kochankowie to też przecież 6... ale ta droga wydawała mi się troszkę przekombinowana ... Ja tę 6 buław zobaczyłam jako powrót do domu. Fajnie Vivere to rozkminiłaś, w mojej głowie ten proces nie nastąpił . Pojawiła się jedna myśl: Sacralka wróci do domu rodziców i już )). Temu jestem bliższa, dalsze skojarzenia to już były kombinacje alpejskie . I czułam, że już takie siłowe. Podobno pierwsze przebłyski są najtrafniejsze. Zobaczymy za rok . Cytuj
niiwa Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Głupiec to opcja nowej drogi, nowego miejsca / tu nie ma powrotu na stare śmiecie/ - Głupiec w otoczeniu Kochanków i Cesarza jest gotowy na nowy start, ale brakuje mu jednak odwagi i pozostaje na starym/Cesarz/.- Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 a możliwe, że: Kochankowie - podejmując decyzję będą brane pod uwagę relacje na linii Głupiec - dziecko/dzieci a Cesarz - ojciec? Cesarzowa będzie w ten sposób związana (Wisielec -symboliczny sznur) z ojcem dzieci - Cesarz? SacralNirvana, przepraszam, ze tak śmiecę wątek wpisami :** Cytuj
Trida Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Co wyniknie dla mnie w kontekście przeprowadzki do 20. czerwca 2015? Jest troche kart, bo dociagalam do tej trojcy podstawowej... X Kolo Fortuny, 6 Bulaw Bulaw, VI Kochankowie + 0 Glupiec + IV Cesarz ---> suma IV Cesarz, HB XII Wisielec i III Cesarzowa Czy za 6 buław powinna być jakaś buława jeszcze? Ogólnie będzie duuuże wahanie w tej kwestii, zmiana podejścia ale zastanawiać się będziesz i to poważnie. Głupiec może sugerować nową drogę, nowe miejsce ale Cesarz… Siedzi na dupce u siebie i rozwija swoje mocarstwo, by rosło w siłę. Tak samo Wisielec – ja tutaj stricte przeprowadzki nie widzę. Teraz będziesz o tym myślała, zastanawiała się nad tym ale realnie raczej nic z tego nie wyjdzie, nie do czerwca 2015. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 A czy jest na przykład możliwie, że wrócisz do domu swoich rodziców? Bo taką miałam pierwszą myśl jak popatrzyłam na karty. Miałam jeszcze jeden błysk. Nie przeprowadzisz się, ale może być rozważana opcja, by ktoś ( a konkretnie jakiś chop;) ) zamieszkał u Ciebie. Ale w takim przypadku może skończyć się na rozważaniach, bo wisielec wstrzymuje sprawę. Choć niekoniecznie, bo równie dobrze okoliczności losowe mogą w nim po prostu przewrócić Twoje życie do góry nogami. Widać tu jednak dużo wahania i rostrzygania (kochankowie), ale też jakiś nowy początek (głupiec). Chociaż teraz też przyszło mi do głowy, że wstrzymanie sprawy może być wynikiem tego, że ktoś kto się pojawi (bo zdecydowanie widać tu na to szansę) nie będzie w Twojej ocenie człowiekiem odpowiednim do wicia wspólnego gniazdka (głupiec+cesarz) i zostaniesz tu gdzie jesteś. Nie nie, opcji powrotu do moich rodzicow nie ma. Moi rodzice mieszkaja w PL, ja w DE, nie zamierzam wracac do kraju. Poza tym moi rodzice maja 2 pokoje a ja 3 dzieci. To troche ciasnawo byloby, na pewno nie byloby to polepszenie zyciowych warunkow. Takze opcja powrotu do rodzicow odpada... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Po podsumie myślę,że zostaniesz tu gdzie jestes lub dopiero w połowie roku (6 bulaw,kochankowie) czyli wypadałoby na grudzien/styczeń nastąpi owa możliwość. Cytuj
roszpunka79 Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Nie nie, opcji powrotu do moich rodzicow nie ma. Moi rodzice mieszkaja w PL, ja w DE, nie zamierzam wracac do kraju. Poza tym moi rodzice maja 2 pokoje a ja 3 dzieci. To troche ciasnawo byloby, na pewno nie byloby to polepszenie zyciowych warunkow. Takze opcja powrotu do rodzicow odpada... Danke sehr . No to pozostaje drugi przebłysk, choć ten nie był tak silny i wyraźny jak wcześniejszy. Cytuj
afercia Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 X Kolo Fortuny, 6 Bulaw Bulaw, VI Kochankowie + 0 Glupiec + IV Cesarz Moim zdaniem niespodziewanie dostaniesz dobrą wiadomość, propozycję i będziesz się wahać ale dla dobra dzieci i męża zmienisz miejsce pobytu. Może mąż dostanie awans albo dzieciaki stypendium w jakiejś fajniejszej szkole? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Mnie się karty skojarzyły tak jakbyś miała trafić na ciekawe ogłoszenie najmu/kupna mieszkania/domu i się nad tym zastanawiała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi