Skocz do zawartości

Rozkład na znajomość z przeszłości... która siedzi mi w głowie... MAGICZNA SIÓDEMKA

mayka_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, za pozwoleniem wrzucam rozkład zrobiony przez Euterpe i zgodę na interpretację innych użytkowników.

Rozkład na zakończoną znajomość, o której ciągle myślę, choć minęło 1,5 roku od ostatniej rozmowy... Nie był to związek, ale silna więź, która nadal trwa mimo braku utrzymywania kontaktu z tą osobą.

Co tu widać... ?

1. Co on wnosi w tą relację? 4 miecze

2. Czego oczekujesz od niego? II Kapłanka

3. Czy on jest Tobą zainteresowany? Giermek(Paź) pucharów

4. Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? Rycerz buław

5. Powinnaś wykonać jako pierwsza ruch w jego stronę? VI Kochankowie

6. Co z tej relacji wyniknie, stworzycie związek uczuciowy? 10 pucharów

7. Jeśli tak, związek będzie trwały, zaledwie romans? Giermek(Paź) buław, Rycerz pucharów, XIII Śmierć -> z podsumy jest VIII Siła, z HB III Cesarzowa

Jeszcze jeden rozkład(ciągnęłam z całej talii) bardzo krótki, ale też dużo mówiący:

1. On Cię kocha? regulamin

2. Chce z Tobą być? regulamin

3. Co zamierza w stosunku do Ciebie? regulamin

Proszę o interpretację.

Edytowane przez Czarownica
Napisano

Euterpe to fajna dziewczyna, więc wyjęła Ci karty. Teraz Twój ruch, czyli Twoja interpretacja. Potem dopiero nasz:).

Gość Euterpe
Napisano

Wiem, co mam napisane w sygnaturce, a więc w ramach usprawiedliwienia samej siebie - robiłam go kilka miesięcy temu :)

Napisano

Ło matko...to już chyba się zdeaktualizowało hę? Chyba że u niektórych nie wszystko płynie ;)

Napisano
Ło matko...to już chyba się zdeaktualizowało hę? Chyba że u niektórych nie wszystko płynie ;)

Rozkład stawiany był w listopadzie ubiegłego roku, jak dotąd wszystko stoi... w tej sprawie ;)

Napisano

Jeśli rozkład jest z listopada to moim skromnym zdaniem nie ma sensu trzymanie się go i interpretowanie. Sprawa może stać w miejscu, ale wszystkie zmienne wpływające na nią, już nie.

Napisano

Witaj:)

ja tylko chciałam się odnieść do pytań 1,2 w zapytaniu drugim, na tak formułowane pytania z pomocą jednej karty nie można uzyskać odpowiedzi, są to pytania od "czy" nawet jeśli tego wyrażenia nie napisałaś:)

poczekam na Twoją interpretację:)

pozdrawiam

Napisano (edytowane)
Euterpe to fajna dziewczyna, więc wyjęła Ci karty. Teraz Twój ruch, czyli Twoja interpretacja. Potem dopiero nasz:).

Ok. To moja interpretacja:

1. Co on wnosi w tą relację? 4 miecze - nic nie wnosi, brak kontaktu.

2. Czego oczekujesz od niego? II Kapłanka - że będą dla niego taką bratnią duszą z którą można zawsze o wszystkim porozmawiać, zadzwonić w każdej chwili życia... wsparcia psychicznego...

3. Czy on jest Tobą zainteresowany? Giermek(Paź) pucharów - tak, ale jest to bardziej senne marzenie... jakieś mrzonki... nie do końca poważne

4. Jaka jest jego obecna sytuacja uczuciowa, partnerska? Rycerz buław - aktywna, mota się z uczuciami... sam nie wie czego chce

5. Powinnaś wykonać jako pierwsza ruch w jego stronę? VI Kochankowie - powinnnam wybrać czy chcę się z nim kontaktowac w koncu czy nie (to ja zerwalam kontakt, a pozniej go nawiązalam)

6. Co z tej relacji wyniknie, stworzycie związek uczuciowy? 10 pucharów - tak ?

7. Jeśli tak, związek będzie trwały, zaledwie romans? Giermek(Paź) buław, Rycerz pucharów, XIII Śmierć -> z podsumy jest VIII Siła, z HB III Cesarzowa - ja bym powiedziała że mogłoby być gorąco, ale związek bez przyszłości....

Jeszcze jeden rozkład(ciągnęłam z całej talii) bardzo krótki, ale też dużo mówiący:

1.2.3. - wszystkie naruszają regulamin

Edytowane przez Czarownica
Napisano

A ja to widzę tak, że tak się sytuacja miała w listopadzie. Mamy prawie lipiec. W życiu tego człowieka i Twoim wiele się pewnie podziało. Poza tym mam wątpliwości weryfikacyjne. Jak chcesz zweryfikować jego uczucia i pragnienia? Jasne może Ci o tym powiedzieć...tylko zapytasz się o to? Poza tym słowa są tylko deklaracją. W tym dziale wrzucamy rozkłady weryfikowalne. Na Twoim miejscu zrobiłabym nowy rozkład- jak ta sytuacja wygląda DZIŚ.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja bym ten temat zamknęła szczerze mówiąc. Wiem, że nie wszystkie pytania naruszają regulamin, ale tak jak napisała roszpunka - dla mnie to jest po prostu przedawniony rozkład... Sytuacja się zmieniła i wypadałoby zrobic nowy.

Gość bakea
Napisano

co tu gadac.. romans, dobra zabawa i nic poza tym... nic trwałego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...