piekielko Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Niedługo zaczynam pracę w nowej firmie, boję sie jak to będzie zapytałam kart "jak będzie w nowej pracy?", wyszło: paź pucharów-5 mieczy-as mieczy paż pucharów mysle ze oznacza łatwośc adaptacji w nowym środowisku, 5 mieczy jako szanse na lepszy start, as mieczy możę awans, podróże w pracy? z góry dziękuje za pomoc Cytuj
Trida Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Niedługo zaczynam pracę w nowej firmie, boję sie jak to będziezapytałam kart "jak będzie w nowej pracy?", wyszło: paź pucharów-5 mieczy-as mieczy Na początku fajnie, później może być różnie. Widać, że masz ciepłe uczucia w tym kierunku a później, jak już się wdrążysz, możliwość (w asie) rozwoju, załapania doświadczenia itd. Powodzenia Cytuj
Ceres Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Ty będziesz nastawiona pozytywnie, pełna entuzjazmu ale ktoś z nowych współpracowników może cię nie polubić i słowami, jakimiś docinkami próbować cie dotknąć, zranić. Cytuj
QPucharów Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 A jesteś pewna, że będziesz tam pracować? Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 paź pucharów-5 mieczy-as mieczy chyba będzie inaczej niż oczekujesz. Nie ma tutaj satysfakcji z pracy a nauka na błędach. Cytuj
afercia Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Dla mnie miecze zawsze był czymś bolesnym nawet w skojarzeniach. A paziu widziałabym Ciebie - wrażliwą i otwartą i zderzysz się nagle z podłymi ludźmi. Ale w rezultacie w asie moim zdaniem będziesz umiała radzić sobie i chyba nawet język cięty Ci się wyrobi W 5tce kłótnie plotki. Ale moim zdaniem skoro się boisz mogły wyjść Twoje obawy Początki są najtrudniejsze nie martw się Cytuj
piekielko Napisano 1 Lipca 2014 Autor Napisano 1 Lipca 2014 dziekuje wam bardzo. wiedzma.marta89- tak jestem pewna podpisałam juz umowe, dlatego sie tak boje Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 paź pucharów-5 mieczy-as mieczy Będziesz nastawiona pozytywnie wobec współpracowników i samej pracy. Na początku może Ci się wydawać, że będzie fajnie i w porządku, spotkasz się z życzliwością. Później jednak już tak miło nie będzie. Ktoś będzie Ci uprzykrzał prace, np. poprzez zjadliwe komentarze, będziesz czuła, że ktoś jest nie fair. A może praca okaże się być inna, niż myślałaś... Moją pierwszą myślą, widząc asa mieczy na końcu było, że zakończysz współpracę... Jednakże może karta pokazuje, że podejmiesz ryzyko i się sprawdzisz na swoim stanowisku, czego Ci życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi