Skocz do zawartości

praca jak bedzie sie pracowac?(ZWERYFIKOWANY)

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak bedzie mi sue pracowalo w nowej pracy ?

6 denarow. .... 4 mieczy. ...as mieczy. .. paz bulaw

kasa bedzie.duzo myślenia będzie. Praca z papierami. Ale super yo te karty nie są. ...paz bul na koncu ? Dziecko lub dalsze poszukiwania. ....

Napisano
Jak bedzie mi sue pracowalo w nowej pracy ?

6 denarow. .... 4 mieczy. ...as mieczy. .. paz bulaw

A na jaki czas stawiałaś karty?

Praca na początku będzie fajna, miłą, przyjemna. Ale z czasem atmosfera niestety może zacząć się psuć, trzeba będzie mieć twardą dupkę niestety i wszystko znów zacznie się układać.

Napisano

Calkuem możliwe. Nie mogę pozwolić żeby na głowę ki weszli.

Napisano

No nozr byc roznie. Atmosfera jest raz lepsza raz gorsza.sama nie wiem w którą stronę to pójdzie.....

Napisano

Przyjmiesz warunki, ale z czasem nie będą ci jednak odpowiadały, zaczniesz się zastanawiać nad najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji.

Zaczniesz szukać nowej pracy.

Albo zaakceptujesz to, z czym się spotkasz albo odejdziesz.

Napisano

mam wrażenie, że zakończysz tę pracę i będziesz szukać czegoś nowego.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Minelo juz kilka mc a mi się dobrze pracuje, mam spokój i robota jest ok. Narazie nic się nie psuje. ......

• Lubię to! 1