maja123 Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Jak bedzie mi sue pracowalo w nowej pracy ? 6 denarow. .... 4 mieczy. ...as mieczy. .. paz bulaw kasa bedzie.duzo myślenia będzie. Praca z papierami. Ale super yo te karty nie są. ...paz bul na koncu ? Dziecko lub dalsze poszukiwania. .... Cytuj
Trida Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Jak bedzie mi sue pracowalo w nowej pracy ?6 denarow. .... 4 mieczy. ...as mieczy. .. paz bulaw A na jaki czas stawiałaś karty? Praca na początku będzie fajna, miłą, przyjemna. Ale z czasem atmosfera niestety może zacząć się psuć, trzeba będzie mieć twardą dupkę niestety i wszystko znów zacznie się układać. Cytuj
maja123 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Napisano 30 Czerwca 2014 Calkuem możliwe. Nie mogę pozwolić żeby na głowę ki weszli. Cytuj
maja123 Napisano 2 Lipca 2014 Autor Napisano 2 Lipca 2014 No nozr byc roznie. Atmosfera jest raz lepsza raz gorsza.sama nie wiem w którą stronę to pójdzie..... Cytuj
niiwa Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Przyjmiesz warunki, ale z czasem nie będą ci jednak odpowiadały, zaczniesz się zastanawiać nad najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji. Zaczniesz szukać nowej pracy. Albo zaakceptujesz to, z czym się spotkasz albo odejdziesz. Cytuj
QPucharów Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 mam wrażenie, że zakończysz tę pracę i będziesz szukać czegoś nowego. Cytuj
maja123 Napisano 29 Września 2014 Autor Napisano 29 Września 2014 Minelo juz kilka mc a mi się dobrze pracuje, mam spokój i robota jest ok. Narazie nic się nie psuje. ...... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi