Skocz do zawartości

Jaki będzie wynik

Halsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jaki będzie wynik starania się o pracę mojej żony

Domyślnie praca...jaki wynik

Królowa monet - 3 monety - VIII SIŁA ___________ XIII ŚMIERĆ

monety i siła mówią, że wszystko jak najbardziej ok. Śmierć oznacza koniec pewnego okresu, pewnych rzeczy, więc i może skoro zona jest bezrobotna to może własnie koniec tego okresu i rozpoczęcie stałej pracy.

Edytowane przez Halsky
ZWERYFIKOWANY
Napisano

Oj bardzo możliwe, ze pracę dostanie. nowe stanowisko, nowe możliwości, doszkalanie siebie (3 monety). Siła też bardzo fajna, pozytywna karta.

Śmierć kończy obecny etap.

Ja też miałam ostatnio Śmierć na zmianę pracy ;) więc powodzenia :D

• Lubię to! 1
Napisano

Dam interpretację niezwłocznie po tym jak coś będzie wiadomo

Gość Euterpe
Napisano

masz bardzo fajne karty :) Jestem za :okok:

królowa monet to spełnienie - poszukiwania wiążą się z kosztami?

3 denary mogą oznaczać rozmowę kwalifikacyjną, prezentowanie swoich umiejętności

siła dodaje otuchy, że wszystko dobrze się skończy :)

Napisano

Też jestem na tak :)

Fajnie że tyle monet w rozkładzie :)

Powodzenia :)

Napisano

Pozytywne karty:-) moim zdaniem dostanie tę pracę. Pokazuje się jako Q monet. 3monet to jak najbardziej karta pracy i to takiej, w której dobrze się czujemy. Siła to pokonanie przeciwności, porozumienie:-)

Napisano

Mnie Królowa Denarów i 3 denarów bardziej kojarzy się z własną działalnością gospodarczą niż umową o prace u kogoś.

Czy może żonie jakaś kobieta "ustawiona "zaoferowała pomoc w "staraniu się o pracę? A może ma spotkanie kwalifikacyjne 3 denarów z Królową Denarów?

Starania powinny byc skuteczne.

Napisano

Dostanie pracę i to na stanowisku zarządzania innymi, to dla niej nowy i dobry etap zawodowy - ale i będzie się musiała oddać pracy.

Napisano

monety i siła mówią, że wszystko jak najbardziej ok. Śmierć oznacza koniec pewnego okresu, pewnych rzeczy, więc i może skoro zona jest bezrobotna to może własnie koniec tego okresu i rozpoczęcie stałej pracy.

Powinno się udać, monety to dla mnie praca i pieniążki, dla mnie śmierć to też rozpoczęcie nowego etapu, koniec czegoś starego. A więc jak dziewczyny jestem na tak

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Również jestem na tak ;) Królowa denarów jest zadowolona i ma pieniążki. 3 denarów mówi o pracy i rozwoju. A Siła to zadowolenie i złapanie wiatru w żagle. ;)

• 2 miesiące temu...
Napisano

ZWERYFIKOWANY.

Żona miała pracować na stanowisku kadrowej, ale nie została nawet zakwalifikowana na 1 etap. Praca można powiedzieć niemal była pewna. Było tylko 2 kandydatów i moja miała większe doświadczenie. Później jeszcze szukała pracy dosłownie na każde stanowisko i znów nic. Więc nie rozumiem tego rozkładu, nijak ma się do rzeczywistości. Ale dziękuję wszystkim za czas.

Napisano

Z uwagi na to, że żona dalej jest bezrobotna, a niemal 100% szansa okazała się 100% klapą postanowiłem rozłożyć karty jeszcze raz.

OTO ROZKŁAD:

XIII ŚMIERĆ - 7 monet (odwrócona) - 7 mieczy - giermek mieczy

Znów śmierć, więc znów koniec pewnego etapu a skoro bezrobotna to i koniec etapu bezrobocia. I niby wszystko ok, ale te 7 monet odwrócona to strata, utrata okazji, więc coś przeszło jej koło nosa. No, ale w sąsiedztwie śmierci i 7 mieczy może i odwrócone 7 monet pokazać zmianę tego stanu. Siedem mieczy przecież pokazuje zrównoważoną sytuację.

Jeśli chodzi o ostatnią kartę, to akurat niezdecydowanie i niepewność i niezdecydowanie w wyborze kierunku pracy. To akurat mogłoby się zgadzać, bo żona dosłownie szuka wszędzie.

Raczej powinna dostać pracę, ale chyba musi zdecydować się na jakiś kierunek.