agaMAJ Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Jak się będę bawić? Na weseli numer I 7 monet--9 pucharów--8 monet strace kase na kieckę, się upije a później będę się wszystkim przyglądać ;D Jak się będę bawić na weselu numer II Moc--9 pucharów--9 mieczy chyba dobrze i skończy się kacem ;D Cytuj
afercia Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Oba będą syto zakrapiane 7 monet--9 pucharów--8 monet Na początku będziesz musiała być cierpliwa [bo za nim człowiek się doczeka aż się wesele rozkręci]. Ale kojarzy mi się też z czekaniem na plony czyli będziesz pięknie wyglądać i będziesz czekać na pochwały i uśmiechy. Kieliszki będą i dużo śmiechu. 8 ka to coś długotrwałego czyli obstawiam że będziesz tam siedzieć długo Jak się będę bawić na weselu numer II Moc--9 pucharów--9 miecz Mi się moc źle kojarzy od ostatniej imprezy. Żeby z Ciebie nie wyszła lwica po alkoholu taka trochę agresywna W 9 mieczy nie ma siły żeby iść... Oj dobrą wódkę będą mieć Baw się cudownie i nie pobij z nikim ^^` 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Lipca 2014 Autor Napisano 1 Lipca 2014 Oba będą syto zakrapiane 7 monet--9 pucharów--8 monet Na początku będziesz musiała być cierpliwa [bo za nim człowiek się doczeka aż się wesele rozkręci]. Ale kojarzy mi się też z czekaniem na plony czyli będziesz pięknie wyglądać i będziesz czekać na pochwały i uśmiechy. Kieliszki będą i dużo śmiechu. 8 ka to coś długotrwałego czyli obstawiam że będziesz tam siedzieć długo ` hehe oj będę czekać, bo Mój na tym weselu robi za świadka, więc przez część imprezy będę jak ten kołek ;( Cytuj
afercia Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Uuuu to trochę się ponudzisz Ja bardziej obawiałabym się tego 2giego jednak Mi siła wyszła kiedy prawie skończyło się bitką i mam nadzieje że w 9tce nie bedziesz mogla iść przez % nie przez poturbowanie Jakieś wiejskie wesela czy takie mieszczańskie? Cytuj
afercia Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 Uuuu to trochę się ponudzisz Ja bardziej obawiałabym się tego 2giego jednak Mi siła wyszła kiedy prawie skończyło się bitką i mam nadzieje że w 9tce nie bedziesz mogla iść przez % nie przez poturbowanie Jakieś wiejskie wesela czy takie mieszczańskie? Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Lipca 2014 Autor Napisano 1 Lipca 2014 Wesela mieszczańskie A co do bitki? chyba, że ten mój zazdrośnik kogoś szarpnie. Oby nie. Poza tym faktycznie mocno by się musiał ktoś do mnie dostawiać, żeby Mojemu nerwy puściły Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Lipca 2014 Autor Napisano 1 Lipca 2014 heh nie ma takiej opcji ja to jestem kłótliwa, a nie waleczna. Cytuj
agaMAJ Napisano 1 Lipca 2014 Autor Napisano 1 Lipca 2014 poprawka, to drugie to właśnie może być takie lekko wiejskie ;D oby nic nie narozrabiać Cytuj
Trida Napisano 1 Lipca 2014 Napisano 1 Lipca 2014 jak się będę bawić? Na weseli numer I 7 monet--9 pucharów--8 monet Minie głownie na rozmowach, chyba orkiestra nie dopisze. Będzie lampka wina i rozmowy do tego, takie kurtuazyjne bardziej niż taneczne. Cóż… Do ‘wiejskiego’ wesela to daleko będzie tej imprezie Jak się będę bawić na weselu numer II Moc--9 pucharów--9 mieczy Ojjj tu lepiej taneczniej ale też wiele fajnych rozmów ale bardziej zakrapianych i cóż – również uważam, że kacyk może być 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Wesele nr 1 7 monet--9 pucharów--8 monet --> HB Głupiec, Kochankowie Na początku widać oczekiwanie, więc może karta pokazała obowiązki Twojego partnera jako świadka. Następnie będziesz zadowolona - dobre jedzenie i towarzystwo. Ciekawa jestem, co pokazała 8 monet - wydane pieniądze na sukienkę, fryzjera itp., czy może impreza nie rozkręci się tak, jakbyś chciała, będzie sztywno. Nie ma kart w ruchu, same bierne... tak jakbyś miała mało się bawić na parkiecie, a więcej siedzieć. No chyba, że to pokazała 9 kiel oprócz siedzenia za stołem z kieliszkiem ) Wesele nr 2 Moc--9 pucharów--9 mieczy --> HB Siła Tu się wybawisz na całego! Ojjj będzie kac następnego dnia Cytuj
panna.marta Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Jak się będę bawić? Na weseli numer I 7 monet--9 pucharów--8 monet wydaje mi się, że na początku może być troszkę nudno i możesz czekać, aż się rozkręci, ale potem powinno się poprawić i będzie dobrze Jak się będę bawić na weselu numer II Moc--9 pucharów--9 mieczy - dobrze od razu będzie dobra zabawa i dość aktywnie, myślę, że zarwiesz całą nockę 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Napisano 4 Sierpnia 2014 Półweryfikacja: pierwsze wesele drętwe, kiepska orkiestra,jedzenie i picie też pozostawiające sporo do życzenia, na sali mało miejsca, gorąco, klimat też sztywny Cytuj
Trida Napisano 4 Sierpnia 2014 Napisano 4 Sierpnia 2014 Miejmy nadzieję, że drugie wesele bd lepsze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Sierpnia 2014 Maestro Napisano 6 Sierpnia 2014 nr I z początku nudne gadki przy stole, potem zabawa i dużo śmiechu nr II najpierw bedą Cię podrywali, będziesz się duzo śmiała, potem partner może okazać Ci zazdrość i czeka Was jakaś wymiana zdań z tego powodu 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA : pierwsze wesele było liche ale za to drugie takie, że dopiero dziś trzeźwieje... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi