Skocz do zawartości

Relacja w ciągu 2 tyg.

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty kładłam wczoraj więc o ile mnie w pracy na śmierć nie zagonią koło 14.07 odpiszę :)

Krótki zarys: oboje pracujemy w tej samej miejscowości u tego samego szefa na wakacjach :) z tym że szef jest moim drugim ojcem :icon_smile: nudno byłoby siedzieć tu 2 miesiące samej i w sumie mam ambicje na jakąś zabawę mały wakacyjny romansik może :samba:

Moja relacja z X w ciągu najbliższych 2 tygodni?

4 buław As mieczy 3 buław

Ciepło przyhamowanie i ciepło. W 4 przelotny flirt. W asie mieczy mogły pokazać się nasze wspólne zainteresowania więc może powozi mnie swoim autem. W asie w naszą relację może wtrącać się też niezadowolony tatuś który trochę po nim jeździ :26: i próbować ją analizować i na siłę nas oddalać. Ale w 3ce romans w pracy czyli by pasowało chociaż bez ambicji na coś stałego co z mojej strony się zgadza.

Czyli trochę pogadamy poflirtujemy i będzie śmiesznie :)

Co myślicie?

Napisano

Flirt a później odcięcie się od siebie bo pojawi się coś nowego

• Lubię to! 1
Napisano

:)

Ciepła relacja, fajna znajomość, energetyczna, potem trach- odcięcie, może kłótnia, a dalej czekanie na ruch i działania drugiej osoby.

;)

• Lubię to! 1
Napisano

Może mi się po prostu znudzi albo Pan Poważniejszy się bardziej zaangażuje i niestety Pan Wakacyjny pójdzie od razu w odstawkę :D

Dziękuję dziewczyny <3

Napisano

Jest szansa na romansik, ale jakby wbrew logice i rozsądkowi/As mieczy/.

Pytasz o najbl. 2 tyg. - buławy szybko się realizują - może być grill/imprezka przy ognisku, ale zapał do Pana ci minie szybko, będziesz miała głowę zajętą wyjazdem.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

jak dla mnie, emocje będziesz trzymać na wodzy (4 buławy), odetniesz się od niego (as mieczy) i zaczniesz się rozglądać za kolejnym (3 buławy). W obecnym panu może coś Ci w nim nie pasować, zastanowisz się nad nim...

może też być tak, że atmosfera w czterech ścianach zacznie się ocieplać (4 buławy), ale bez większych planów na przyszłość (as mieczy + 3 buławy)

będziesz umiała oddzielić teraźniejszość od przyszłości

same buławy i jeden miecz - namiętność podyktowana rozsądkiem? wybuch gwałtownych uczuć pod kontrolą?

Baw się dobrze :piwo: :devilbanana:

Napisano

Fajnie, miło wiele rozmów ale cóż… Chyba powrócicie do swoich światów, swoich rzeczywistości. 3 buław tutaj jednak mocno symbolizuje powrót / podróż a w tym wypadku – do swojego starego życia. Ale ogólnie będzie miło ;)

• Lubię to! 1
Napisano

A ja romansu się tu dopatrzeć nie umiem :( As mieczy + 3 buław - jakieś negocjacje, może jakieś zaczepne dialogi dające nadzieję na coś więcej ale co z nich wyniknie? szkoda, że po 3 buław nie dobrałaś karty. 4 buław jest na starcie, gdyby była po 3 buław to może i byłby romnsik a tak to chyba tylko miła relacja w pracy.

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję Kochane :)

Szczerze ja na nic wielkiego nie liczę właściwie byle mieć z kim potańczyć na miejscowej potupance :dancingbanan::tancze_na: Pan aż tak mnie nie porywa żebym chciała coś więcej niż poszaleć 2 miesiące i się pożegnać

Wbrew rozsądkowi bo chłopak taki o szału nie ma chociaż też nie z tych najgorszych xD

Jak na razie szef dzisiaj wyjechał więc przyszedł do mnie po piwo dla kolegi i siedział z 4 godziny :D Wypiliśmy 2 kawy

Gość Linkinia
Napisano

Miło i ciepło, relacja zabarwiona flirtem i bliskością. Po Asie mieczy widzę dwie opcje. Pierwsza - po rozmowie nastąpi zmiana relacji, sporo w niej ognia itp. Druga: odetniesz się od pana, nie w głowie Ci będą flirty i zajmiesz się wyjazdem lub innym panem ;)

Generalnie - wyjdzie na Twoje ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

Trochę poflirtowaliśmy się, pośmialiśmy, wypiliśmy milion kaw aż pan mocno mnie zdenerwował odmawiając pomocy i jakoś ja już nabrałam dystansu. Wczoraj został zwolniony i pewnie tyle się widzieliśmy :) I faktycznie pojawił się nowy pan :)

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi