Skocz do zawartości

krótka piłka- wygram?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy wygram coś dziś w totka? ;)

9 monet--6 buław--Moc coś chyba tak

Napisano

u mnie 9 monet to zawsze przypływ grosza :) a i reszta kart sprzyja wygranej.

Jestem na tak! :)

Napisano

W 6tce jest miła niespodzianka w Mocy wygrana :) Jestem na tak :) Oby wiecej niż 9zł :D Trzymam kciuki :)

Gość björn
Napisano

Jasne, że tak!!! :-) 9 monet to radość, zadowolenie, karta $$$, z kolei 6 buław to zawsze pozytywna odpowiedź na pytanie, na które chcesz usłyszeć "TAK", a Moc to moc... Jest wygrana! :_figielek:

:hahahaha:

Napisano
czy wygram coś dziś w totka? ;)

9 monet--6 buław--Moc

Ojjj tak :D nie będą to kokosy ale jednak wygraną w kartach widać :D

Napisano

weryfikacja :

a guzik, na jednym z kuponów miałam aż 2 trafione cyfry. Jeszcze Mój nie sprawdzał swoich kuponów. Może to z jego wygranej będziemy się cieszyć

Napisano

weryfikacja :

a guzik, na jednym z kuponów miałam aż 2 trafione cyfry. Jeszcze Mój nie sprawdzał swoich kuponów. Może to z jego wygranej będziemy się cieszyć

Gość björn
Napisano

Ja też jestem w szoku... Ale pytanie było wprost - czy Ty wygrasz, nie Twój partner.

Wątpię też, żeby o życzenia tu chodziło.

Moim zdaniem karty nie zawsze "działają" w kwestiach dotyczących wygranej w loterii/programach rozrywkowych, gdzie zwycięstwo uzależnione jest od głosowania widzów (SMS-y, telefony). Przykład Cornelii - napisała kiedyś, że sprawdzała, czy program rozrywkowy (już nie pamiętam, czy to był X-Factor, czy Mam talent) wygra Gienek Loska. Pierwszą kartą była 10 mieczy, czyli na dobrą sprawę po zawodach (nawet gdyby dalej pokazały się Moc lub 6 buław), a wyszło tak, że wygrał.

Napisano

A może po prostu tak naprawdę nie potrzebuje wygrywać. Zadowolona w tej 9 Monet jestem sama z siebie, 6 buław czuję się jak zwycięzca, Moc to też kobieca siła. Ja w ciągu ostatniego roku i tak wiele wygrałam w życiu.