Gość Linkinia Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) W trakcie studiów zacznę dodatkowo szkołę w innej dziedzinie. Zrobiłam rozeznanie i zastanawiam się nad dwoma. Postawiłam karty, zweryfikuję je po rekrutacji, czyli na początku września. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się uczyła w szkole: a) nr 1? V Kapłan, IV Cesarz, XIX Słońce --> HB Koło, Mag Same AW, mocne, zdecydowane karty. Sądzę, że decyzja zapadnie w gronie rodziny. Otrzymam pozytywny wynik rekrutacji. nr 2? wypadła Śmierć. I Mag, 2 denarów, 6 kielichów --> HB IX Pustelnik lub Głupiec, Cesarz Decyzję o rekrutacji tutaj ''uśmiercę'', bo zdecyduję się na inną, za namową bliskiej mi osoby. Zapytałam jeszcze, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że w nowym roku akademickim poznam mężczyznę, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie. Rycerz mieczy, VIII Siła, 7 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Mam dwie opcje. Pojawi się mieczowy, narobi szumu i zniknie, zostawi mnie wkurzoną. Pojawi się mieczowy, trochę narwany, przeciwieństwo mnie spokojnej i będzie się starał (7 buław). A ja będę się zastanawiała (Kochankowie). A w roku szkolnym? VIII Siła, 2 denarów, 10 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka Myślę, że są spore szanse. Co prawda nie pojawił się mężczyzna na osobnej karcie, ale jest na 10 kielichów. Wydaje mi się, że będę miała z kimś dobry kontakt i przerodzi się to w fajną znajomość, mającą perspektywy. 2 denarów może pokazywać też moje zainteresowanie ulokowane w innym miejscu - czyli na uczelni. Co myślicie? ) Edytowane 2 Lipca 2014 przez Linkinia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się uczyła w szkole: a) nr 1? V Kapłan, IV Cesarz, XIX Słońce --> HB Koło, Mag jak dla nr 1 - kapłan to przekaz informacji, cesarz jako sama instytucja, a słońce jako uczeń pobierający wiedzę - skoro wyszły tutaj same AW, to myślę, że pod jakimś względem ta szkoła jest ważniejsza od tej drugiej - chodzi o kierunek, znajomych? nr 2? wypadła Śmierć. I Mag, 2 denarów, 6 kielichów --> HB IX Pustelnik lub Głupiec, Cesarz w nr 2 widzę tak: mag jako wzięcie spraw w swoje ręce, 2 denary wahania, a 6 pucharów jako miłe wspomnienia; bardzo możliwe, że również i tutaj się dostaniesz, ale z jakiś powodów zrezygnujesz... jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że w nowym roku akademickim poznam mężczyznę, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie? Rycerz mieczy, VIII Siła, 7 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie tak, w nowym roku poznasz pana, ale bardzo możliwe, że nie od razu poczujesz do niego sympatię, może będziecie się jeszcze docierać (7 buław), wątpliwości mogą się pojawić, jakby coś było nie do końca jasnego w jego zachowaniu... A w roku szkolnym? VIII Siła, 2 denarów, 10 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka raczej dużo nowych kolegów i koleżanek, rodzinna atmosfera, ale niestety miłostek tutaj nie widzę; może dzięki tym ludziom oczyścisz się z czegoś emocjonalnie, może nastąpi duchowe wyzwolenie czy coś w tym stylu... Cytuj
Vivere Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Zgadzam się z interpretacją Euterpe: Szkoła nr 1 Co do zainteresowania wzajemnego, będzie a może będą, lecz nie widzę stałej uczuciowej relacji. Cytuj
Trida Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się uczyła w szkole: a) nr 1? V Kapłan, IV Cesarz, XIX Słońce --> HB Koło, Mag Fajne karty i patrząc na oba rozkłady stawiam na tą szkołę. Sugeruje to Kapłan i jego ‘tak będzie lepiej’. Dalej Cesarz – jako Ty i Twoje poczucie bezpieczeństwa i stabilności w tej szkole a Słoneczko – no radość nr 2? wypadła Śmierć. I Mag, 2 denarów, 6 kielichów --> HB IX Pustelnik lub Głupiec, Cesarz Tutaj niby też fajnie, śmierć jako nowy etap. Ogólnie obie szkoły wyglądają bardzo ciekawie. Dadzą Ci sporo radości i doświadczenia. Czegoś nowego. Zapytałam jeszcze, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że w nowym roku akademickim poznam mężczyznę, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie. Rycerz mieczy, VIII Siła, 7 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Niestety… Romansowo bardziej i na chwilę niż na stałe. A w roku szkolnym? VIII Siła, 2 denarów, 10 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka No tu prędzej kolega ze szkolnej ławki będzie pierw niby to rozmowa i pożyczanie notatek a później uczucia. Tylko nie wiem, czy w Kapłance nie będziesz się dystansować i za bardzo racjonalizować. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisano 18 Sierpnia 2014 CZĘŚCIOWA WERYFIKACJA Wybrałam szkołę nr 1 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się uczyła w szkole: a) nr 1? V Kapłan, IV Cesarz, XIX Słońce --> HB Koło, Mag Same AW, mocne, zdecydowane karty. Sądzę, że decyzja zapadnie w gronie rodziny. Otrzymam pozytywny wynik rekrutacji. nr 2? wypadła Śmierć. I Mag, 2 denarów, 6 kielichów --> HB IX Pustelnik lub Głupiec, Cesarz Decyzję o rekrutacji tutaj ''uśmiercę'', bo zdecyduję się na inną, za namową bliskiej mi osoby. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się uczyła w szkole:a) nr 1? V Kapłan, IV Cesarz, XIX Słońce --> HB Koło, Mag jak dla nr 1 - kapłan to przekaz informacji, cesarz jako sama instytucja, a słońce jako uczeń pobierający wiedzę - skoro wyszły tutaj same AW, to myślę, że pod jakimś względem ta szkoła jest ważniejsza od tej drugiej - chodzi o kierunek, znajomych? --> nazwa nr 2? wypadła Śmierć. I Mag, 2 denarów, 6 kielichów --> HB IX Pustelnik lub Głupiec, Cesarz w nr 2 widzę tak: mag jako wzięcie spraw w swoje ręce, 2 denary wahania, a 6 pucharów jako miłe wspomnienia; bardzo możliwe, że również i tutaj się dostaniesz, ale z jakiś powodów zrezygnujesz... Zgadzam się z interpretacją Euterpe:Szkoła nr 1 Fajne karty i patrząc na oba rozkłady stawiam na tą szkołę. Sugeruje to Kapłan i jego ‘tak będzie lepiej’. Dalej Cesarz – jako Ty i Twoje poczucie bezpieczeństwa i stabilności w tej szkole a Słoneczko – no radość Tutaj niby też fajnie, śmierć jako nowy etap. Ogólnie obie szkoły wyglądają bardzo ciekawie. Dadzą Ci sporo radości i doświadczenia. Czegoś nowego. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 WERYFIKACJA CZ.2 W szkole panów jest dwóch. Jeden duuużo starszy, a drugi ma żonę i dziecko (z nim mam koleżeński kontakt). Na uczelni zainteresowałam się dwoma. Z jednym byłam na randce, ale nic się nie rozwinęło, a ja bardzo chciałam... myślę, że to pokazała Siła i 7 buław. W rycerzu mieczy narobił zamieszania... Dziękuję serdecznie za pomoc! Zapytałam jeszcze, jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że w nowym roku akademickim poznam mężczyznę, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie. Rycerz mieczy, VIII Siła, 7 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie Mam dwie opcje. Pojawi się mieczowy, narobi szumu i zniknie, zostawi mnie wkurzoną. Pojawi się mieczowy, trochę narwany, przeciwieństwo mnie spokojnej i będzie się starał (7 buław). A ja będę się zastanawiała (Kochankowie). A w roku szkolnym? VIII Siła, 2 denarów, 10 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka Myślę, że są spore szanse. Co prawda nie pojawił się mężczyzna na osobnej karcie, ale jest na 10 kielichów. Wydaje mi się, że będę miała z kimś dobry kontakt i przerodzi się to w fajną znajomość, mającą perspektywy. 2 denarów może pokazywać też moje zainteresowanie ulokowane w innym miejscu - czyli na uczelni. jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że w nowym roku akademickim poznam mężczyznę, z którym połączy mnie wzajemne zainteresowanie? Rycerz mieczy, VIII Siła, 7 buław --> HB XV Diabeł, VI Kochankowie tak, w nowym roku poznasz pana, ale bardzo możliwe, że nie od razu poczujesz do niego sympatię, może będziecie się jeszcze docierać (7 buław), wątpliwości mogą się pojawić, jakby coś było nie do końca jasnego w jego zachowaniu... A w roku szkolnym? VIII Siła, 2 denarów, 10 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka raczej dużo nowych kolegów i koleżanek, rodzinna atmosfera, ale niestety miłostek tutaj nie widzę; może dzięki tym ludziom oczyścisz się z czegoś emocjonalnie, może nastąpi duchowe wyzwolenie czy coś w tym stylu... Zgadzam się z interpretacją Euterpe:Co do zainteresowania wzajemnego, będzie a może będą, lecz nie widzę stałej uczuciowej relacji. Niestety… Romansowo bardziej i na chwilę niż na stałe. No tu prędzej kolega ze szkolnej ławki będzie pierw niby to rozmowa i pożyczanie notatek a później uczucia. Tylko nie wiem, czy w Kapłance nie będziesz się dystansować i za bardzo racjonalizować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi