Skocz do zawartości

Mój lipiec/ krzyż celtycki(ZWERYFIKOWANY)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1) Co jest : Kochankowie możliwości wyboru, miłość,

2) Co się krzyżuje : 9 mieczy obawy, szczególnie o prace, chyba bezpodstawne

3) [b wpływ przeszłości: 7 buław[/b] przyzwyczajona jestem do walki o wszystko, bez względu na koszty

4) wpływy w przyszłości : 4 miecze hmm... choroba czy raczej odcięcie się od wszystkiego, wakacje, w zasadzie, mniej obowiązków

5) co za mną: Moc Branie się z losem za bary, rok szkolny córki i wojna z wychowawczynią (?)

6) co przede mną : Królowa denarów będę jak ta spokojna Denarowa

7) Moje spojrzenie na sytuację : Papież moja pozycja jest stabilna, pewna, mogę zawsze liczyć na Mojego Pana,

8) jak to widzą inni : 8 pucharów Coś mija, że uciekam od czegoś, nie zauważam?

9) moje obawy: 6 mieczy Że mi się praca posypie, to jedyny stres, bo kasa potrzebna

10) podsumowanie : 5 monet , będę się zadręczać sytuacją oszczędzać, chyba zjedzą mnie moje obawy

Napisano

aga,

Moc - czas, kiedy Twoje moce przerobowe były na wysokim poziomie minął. Potrzebujesz odpoczynku - 4 mieczy. Kochankowie/9 mieczy - nie umiesz odpoczywać, źle rozkładasz czas na obowiązki i relaks.

8 pucharów, inni gdzieś już wyjeżdżają lub by chcieli zmienić miejsce pobytu, odstąpić od obowiązków. Może to dotyczyć Twoich najbliższych a może osób, z którymi współpracujesz.

6 mieczy i 4 mieczy to spokój ale i odcięcie, nie wiem czemu się tego boisz? Jesteś pracoholikiem?

Ja po kartach polecałabym Ci wakacyjny wyjazd ( 4 mieczy, 8 pucharów, 6 mieczy), naładowanie akumulatorów - Królowa Denarów, nawet jesli wydaje się, że to dość kosztowny luksus - 5 monet. Jeśli nie wyjazd, to chociaż wakacje w domu, bez obowiązków pracowych.

Bardzo lubię celty ale nie umiem ich interpretować ogólnie. Wolę, gdy mierzą w konkretny aspekt naszego życia ( praca, relacja itd)

• Lubię to! 1
Napisano
1) Co jest : Kochankowie

Miła atmosfera, dobre samopoczucie. Wszystko raczej ok.

2) Co się krzyżuje : 9 mieczy

Za dużo chyba myśli ostatnim czasem, tych mniej pozytywnych, zamartwianie się, zastanawianie itd.

3) [b wpływ przeszłości: 7 buław[/b]
no tutaj walka, przepychanki, cały czas na baczność, w stanie gotowości, takie spięcie.

4) wpływy w przyszłości : 4 miecze
niemiłe słowa, niemiłe sytuacje :/

5) co za mną: Moc
Twoja wewnętrzna siła.

6) co przede mną : Królowa denarów
Spokój, opanowanie, radzenie sobie w różnych sytuacjach.

7) Moje spojrzenie na sytuację : Papież
Starasz się patrzeć na wszystko z perspektywy osoby wiedzącej, mającej doświadczenie.

8) jak to widzą inni : 8 pucharów
Że się mimo wszystko zamartwiasz, za dużo myślisz, dużo emocji.

9) moje obawy: 6 mieczy
Ze trzeba będzie się poodcinać od pewnych spraw, bo nie dasz sobie rady.

10) podsumowanie : 5 monet ,
jak dla mnie to jest jednoczesna rada od kart – naucz się prosić o pomoc :) to nie żaden wstyd :) powiedzieć, ze jest się słabszym. To może Cię boleć.
Napisano
1) Co jest : Kochankowie

2) Co się krzyżuje : 9 mieczy

3) [b wpływ przeszłości: 7 buław[/b]

4) wpływy w przyszłości : 4 miecze

5) co za mną: Moc

6) co przede mną : Królowa denarów

7) Moje spojrzenie na sytuację : Papież

8) jak to widzą inni : 8 pucharów

9) moje obawy: 6 mieczy

10) podsumowanie : 5 monet

Kochana Aguś, przedstawię Ci to w jaki sposób ja odbieram te karty. Wiadomo co osoba to inne doświadczenie,inne spojrzenie. Jest to z tym tak jak jest z prawda. Każdy ma swoją prawdę i każdego z osoba ta prawda jest prawdą..A co ile osób tyle prawd na świecie..ale wracają do tematu..

Widać,że jesteś na zakręcie w tym msc,dużo niewiadomych w zasadzie w którą stronę podążyć,jak zadecydować,co wybrać. Widać,że sama siebie tym biczujesz i zadręczasz..strachem o dzien następny. Wpływem z przeszłości jest niewątpliwie twoja postawa i to,że o wszystko musiałaś walczyć jako jednostka i być może sygnalizuje się tutaj również twoje "ego" nie chodzi mi o to,że jest wygórowane tylko o to,że narzucasz sobie iż TY musisz temu sprostać cokolwiek by nie staneło na twojej drodze. Wpływy w przyszłości mogą się zakończyć izolacja,oddaleniem,depresja albo jakąs chorobą. Tak mi sie zawsze niesety pokazuje 4 mieczy która nakazuje-odpoczynek. Za tobą myślę,że oswajanie samej siebie wewnetrznie z jakimiś wydarzeniami w których chciałaś sprostać i okazać się silną osobowością. Przed tobą myślę,że to czas w którym powinnas skupić się na sobie,docenić siebie. To czas tez pędu za pieniędzmi. Ty boisz się,że zabraknie Wam na życie,ze nie dasz rady tego udzwignąc. Ja myślę,ze inni widzą,ze powinien przyjść czas odrzucenia tych upiornych mysli które Cie niszczą. Ruszyć w nieznane cokolwiek tam nie znajdziesz,lepszym bedzie to niz tkwienie w swojej głowie,marazmie i zadręczaniu. Uwolnij swoje mysli.

Obawy przez nowym i nieznanym..Podsumowanie: Miesiac bedzie skupiony na twoich obawach materialnych.

• Lubię to! 1
Napisano

Pisze z tel wiec krótko. Jesteście kochane. I rozpracować Uście mnie w tych kartach bezbłędnie. Ja naprawdę nie potrafię odpoczywać. Cały czas jestem na wysokich obrotach. Stale chce cos jeszcze.. Ehh chyba czas pomyśleć o wakacjach :)

Napisano
Ehh chyba czas pomyśleć o wakacjach :)

Zdecydowanie koleżanko, zdecydowanie ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja : Uganiałam się jak kot za ogonem, zamiast odpocząć w wolnych chwilach to i tak się zadręczałam tym czy tamtym. Ogólnie, wakacje przeszły mi koło nosa, bo w sierpniu miałam dwa tygodnie urlopu ale za to tyle innych zobowiązań, że trudno mówić o odpoczynku.