GdzieTaIrlandia Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Post dotyczy całkowicie urwanej relacji. Dawno nie robiłam rozkładu. Czasam wraca sentyment,ale długi czas upłynął w ciszy( 8 msc) 1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław 2.W jakich okolicznościach-Słońce, Ksieżyc, Krolowa Denarów 3.Atmosfera spotkania-WIEZA,9 kielichów,Gwiazda 4.Czas/Pora roku spotkania-4 mieczy, Słońce 5.Ważne wydarzenia poprzedzające spotkanie-KOCHANKOWIE,6 buław,MOC Myślę,że pozycja pierwsza i druga pozycja pokazuje ,że się spotkamy przypadkowo. Być może będzie jeszcze świeciło troche słońce,ale będzie pózna pora. Mogę wracać z pracy wieczorem. Atmosfera spotkania -bedzie to przypadkowe,jak uderzenie młotem,ale widać potem radość? Wydaje mi się,że nie prędko co sugeruje 4 mieczy-troche opóżnione..ale znowu ukazuje sie słońce..Co moze sugerować ze jeszcze w tym roku ..4 mies?? Może końcówka lata?Wydarzenia..Być może każde z nas juz sie pogodziło,ze drogi się rozeszły..? Chociaz pytanie dotyczyło nadchodzących wydarzen.. Pomoze ktoś? Cytuj
Trida Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław[/b] Jak najbardziej. I powiem CI, ze nie zdziwię się jak się ściągniecie myślami jakby. Spotkanie raczej przypadkowe niż umówione. 2.W jakich okolicznościach-Słońce, Ksieżyc, Krolowa Denarów Jakaś impreza plenerowa mi się skojarzyła. Koncert. 3.Atmosfera spotkania-WIEZA,9 kielichów, Gwiazda Wielkie zaskoczenie, przełamanie lodów, liczne rozmowy i nadzieja na odnowienie relacji 4.Czas/Pora roku spotkania-4 mieczy, Słońce przejście z zimy na wiosnę. 5.Ważne wydarzenia poprzedzające spotkanie-KOCHANKOWIE,6 buław, MOC tutaj przyznaję, że nie mam koncepcji. Cytuj
Trida Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Tridko dziekuje za interpretacje. Raczej z tym koncertem to niemożliwe ponieważ ani ja ani on na owe nie chodzimy..Łączyła nas praca. Ale jakaś impreza plenerowa? No jakieś 'dni Szczecina' (czy z jakiego tam miasta jesteś)?? Coś takiego mi się właśnie skojarzyło. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Tridko on mieszka ode mnie 15 km. Jest ode mnie o wiele starszy. Jedyne co go sprowadza w moje strony to praca do której dojeżdza tylko,że po moim hucznym i nagłym odejsciu nie zamienilismy ani słowa i nie widzielismy sie juz ani razu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław na pewno dojdzie do spotkania. 2.W jakich okolicznościach-Słońce, Ksieżyc, Krolowa Denarów on będzie nastawiony bardzo optymistyczie i może się zaczai na Ciebie? Mam wrażenie, że Cię zaskoczy swą osobą. 3.Atmosfera spotkania-WIEZA,9 kielichów,Gwiazda no właśnie wieża pokazuje mi zaskoczenie nagłe, aż Ci krew uderzy do skroni i tętno sporo podniesie, ale to będzie miłe zaskoczenie :-) 4.Czas/Pora roku spotkania-4 mieczy, Słońce hm będzie jeszcze ciepło, ale myslę że jesień. 5.Ważne wydarzenia poprzedzające spotkanie-KOCHANKOWIE,6 buław,MOC może wzajemne rozmowy, jakieś mocne przyciąganie chemia miedzy Wami była i chyba to będzie Was do siebie ciągło nadal, o ile nie zawsze, chyba,że nad tym zapanujecie. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Lipca 2014 Autor Napisano 5 Lipca 2014 daff ja odebrałam karty bardzo podobnie do ciebie,że bede zaskoczona i się ucieszę. moze go sciagam myślami,nie wiem.. Cytuj
pretoria Napisano 6 Lipca 2014 Napisano 6 Lipca 2014 1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław[/b] Myślę, że się spotkacie... W jakiejś podróży, spotkaniu z pracy, nasuwa mi się jeszcze na myśl coś takiego, że np. Ty ( lub on ) będziecie potrzebowali czegoś ( np. jakiegoś papierka na budowę ) i to spotkanie nastapi w pracy.... Nie wiem jak Ci to po ludzku wyjaśnić A jak nie spotkanie to list, sms, wiadomość.... 2.W jakich okolicznościach-Słońce, Ksieżyc, Krolowa Denarów W jakich okolicznościach? Przypadkowych Na myśl przychodzi mi świeże powietrze.... Także te powyższe słowa odnośnie 'papierka' mijają się 3.Atmosfera spotkania-WIEZA,9 kielichów,Gwiazda Początkowo będzie dziwnie... później fajny kontakt, miło spędzony czas i gwiazda mówi o spokojnym okresie po burzy 4.Czas/Pora roku spotkania-4 mieczy, Słońce Zima/lato lub w cieplejszy dzień zimy 5.Ważne wydarzenia poprzedzające spotkanie-KOCHANKOWIE,6 buław,MOC Jedno o drugim na pewno będzie myślało. Jakaś dobra wiadomosc Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 dzieki dziewczyny. Ja tez uważam,że to bedzie jakies przypadkowe spotkanie. Zastanawiam się nad tym czy byc może moge jechać do salonu swojego a on jedzie w drugą strone do swojej pracy(krzyzuja sie drogi) . chociaz nie wyszła karta rydwan..Ja pomyslalam o tej 4 mieczy(ze ona opóżnia ,miecze są trudne do okreslenia wiec pomyslalam ze do 4 msc bo potem jest słonce wiec AW i mówi o tym roku) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 podbijam wątek:) może jeszcze ktoś,cos?:0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi