Skocz do zawartości

Urwana relacja (do zweryfikowania)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Post dotyczy całkowicie urwanej relacji. Dawno nie robiłam rozkładu. Czasam wraca sentyment,ale długi czas upłynął w ciszy( 8 msc)

1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław

2.W jakich okolicznościach-Słońce, Ksieżyc, Krolowa Denarów

3.Atmosfera spotkania-WIEZA,9 kielichów,Gwiazda

4.Czas/Pora roku spotkania-4 mieczy, Słońce

5.Ważne wydarzenia poprzedzające spotkanie-KOCHANKOWIE,6 buław,MOC

Myślę,że pozycja pierwsza i druga pozycja pokazuje ,że się spotkamy przypadkowo. Być może będzie jeszcze świeciło troche słońce,ale będzie pózna pora. Mogę wracać z pracy wieczorem. Atmosfera spotkania -bedzie to przypadkowe,jak uderzenie młotem,ale widać potem radość? Wydaje mi się,że nie prędko co sugeruje 4 mieczy-troche opóżnione..ale znowu ukazuje sie słońce..Co moze sugerować ze jeszcze w tym roku ..4 mies?? Może końcówka lata?Wydarzenia..Być może każde z nas juz sie pogodziło,ze drogi się rozeszły..? Chociaz pytanie dotyczyło nadchodzących wydarzen.. Pomoze ktoś?

Napisano
1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław[/b]
Jak najbardziej. I powiem CI, ze nie zdziwię się jak się ściągniecie myślami jakby. Spotkanie raczej przypadkowe niż umówione.

Jakaś impreza plenerowa mi się skojarzyła. Koncert.

3.Atmosfera spotkania-WIEZA,9 kielichów, Gwiazda
Wielkie zaskoczenie, przełamanie lodów, liczne rozmowy i nadzieja na odnowienie relacji ;)

przejście z zimy na wiosnę.

5.Ważne wydarzenia poprzedzające spotkanie-KOCHANKOWIE,6 buław, MOC
tutaj przyznaję, że nie mam koncepcji.
Napisano
Tridko dziekuje za interpretacje. Raczej z tym koncertem to niemożliwe ponieważ ani ja ani on na owe nie chodzimy..Łączyła nas praca.

Ale jakaś impreza plenerowa? No jakieś 'dni Szczecina' (czy z jakiego tam miasta jesteś)?? Coś takiego mi się właśnie skojarzyło.

Napisano

Tridko on mieszka ode mnie 15 km. Jest ode mnie o wiele starszy. Jedyne co go sprowadza w moje strony to praca do której dojeżdza tylko,że po moim hucznym i nagłym odejsciu nie zamienilismy ani słowa i nie widzielismy sie juz ani razu.

Gość Daffne
Napisano

1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław

na pewno dojdzie do spotkania.

on będzie nastawiony bardzo optymistyczie i może się zaczai na Ciebie? Mam wrażenie, że Cię zaskoczy swą osobą.

no właśnie wieża pokazuje mi zaskoczenie nagłe, aż Ci krew uderzy do skroni i tętno sporo podniesie, ale to będzie miłe zaskoczenie :-)

hm będzie jeszcze ciepło, ale myslę że jesień.

może wzajemne rozmowy, jakieś mocne przyciąganie chemia miedzy Wami była i chyba to będzie Was do siebie ciągło nadal, o ile nie zawsze, chyba,że nad tym zapanujecie.

Napisano

daff ja odebrałam karty bardzo podobnie do ciebie,że bede zaskoczona i się ucieszę. moze go sciagam myślami,nie wiem..

Napisano

1. Czy jeszcze kiedys sie spotkamy-6 denarów, 3 buław, Paz buław[/b]

Myślę, że się spotkacie... W jakiejś podróży, spotkaniu z pracy, nasuwa mi się jeszcze na myśl coś takiego, że np. Ty ( lub on ) będziecie potrzebowali czegoś ( np. jakiegoś papierka na budowę ) i to spotkanie nastapi w pracy.... Nie wiem jak Ci to po ludzku wyjaśnić :P A jak nie spotkanie to list, sms, wiadomość....

W jakich okolicznościach? Przypadkowych :P Na myśl przychodzi mi świeże powietrze.... Także te powyższe słowa odnośnie 'papierka' mijają się :P

Początkowo będzie dziwnie... później fajny kontakt, miło spędzony czas i gwiazda mówi o spokojnym okresie po burzy :)

Zima/lato lub w cieplejszy dzień zimy :P

Jedno o drugim na pewno będzie myślało. Jakaś dobra wiadomosc

Napisano

dzieki dziewczyny. Ja tez uważam,że to bedzie jakies przypadkowe spotkanie. Zastanawiam się nad tym czy byc może moge jechać do salonu swojego a on jedzie w drugą strone do swojej pracy(krzyzuja sie drogi) . chociaz nie wyszła karta rydwan..Ja pomyslalam o tej 4 mieczy(ze ona opóżnia ,miecze są trudne do okreslenia wiec pomyslalam ze do 4 msc bo potem jest słonce wiec AW i mówi o tym roku)

• 3 tygodnie później...
Napisano

podbijam wątek:) może jeszcze ktoś,cos?:0